Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uprimnou soustrast rodine, je vzdy smutne, kdyz odejde zivot, natoz jeden z mladych!!!! Prejeme hodne sily.
Jen mne prosim zasvette do situace, co se stalo? ![]()
byron píše:
Upřímnou soustrast, jsem v šoku. To je Markéta co se zajímala o očkování? Nešla s davem ale byla mi sympatická. To je šíleně smutný
jj, je mi to moc líto ![]()
Já jsem taky v šoku. Markétu jsem měla ráda, protože argumentovala velmi slušně, i když ji v diskuzi o očkování hodně lidí napadalo. Vždyt ještě před pár dny tady byla? Co se stalo? Upřímnou soustrast celé rodině.
Upřímnou soustrast rodině!
Markétu jsem taky znala jen zběžně, ale je mi z toho smutno, to je strašné, když umře máma!
![]()
co se stalo?
Upřímnou soustrast celé rodině a hodně sil na překonání tak těžké životní situace, Markéta svůj boj prohrála, asi už svůj úkol v tomhle životě splnila, každopádně je to nad moje chápání a cítím strašnou úzkost a smutek v srdci.
![]()
Byla jedna z mála, která zůstala svou i přes životní překážky a má můj obrovský obdiv. Markét, snad je ti tam líp
![]()
Barca12345 píše:
Mohu se jen ujistit, to je ta maminka s rakovinou???
Ano
Vubec jsem nevedela, ze mela rakovinu, ale je fakt, ze uz jsem ji dlouho nevidela.
Barca12345 píše:
Uprimnou soustrast rodine, je vzdy smutne, kdyz odejde zivot, natoz jeden z mladych!!!! Prejeme hodne sily.
Jen mne prosim zasvette do situace, co se stalo?
Měla CA prsu, léčila se podle zásad germánské nové medicíny. Aspoň podle toho, co sama psala.
Je mi to líto, tak mladá…
upřímnou soustrast rodině, vzlášť pro děti to musí být před vánoci těžké ![]()
Upřímnou soustrast, jsem v šoku. To je Markéta co se zajímala o očkování? Nešla s davem ale byla mi sympatická. To je šíleně smutný