Rozmazané vidění, čím to může být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.7.26 18:24
@chs.jasmin píše: Více

Hlava mě boliva často. Někdy mám migrénu s aurou, ale není to tak často.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.26 18:28
@Doctus píše: Více
Žádanku mám. Tady v nemocnici žádný oční není, musela bych někam jinam, ale netuším, jak to tam chodí. Mně nepřijde, že by to nesneslo odklad. Nemám to poprvé. Opakuje se to. Na očním to bylo tenkrát v pořádku a ještě jsem si připadala docela hloupe. Cim by to mohlo být?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.26 18:31
@pikola píše: Více

Migrénu s aurou mívám už opravdu hodně let. Tohle je úplně jiné. Najednou vidím, jak kdybych měla 5 dioptrie. To samozřejmě nevím, ale opravdu celkové rozmazane. A pak se to zase zlepší. S brýlemi vidím lépe. Normálně je ale nepotřebují, protože je nemám silne - mám je už roky stejne a nemění se to. Teď se to ale skokové zhoršilo nablízko. Je těžší číst knížku.

• Citovat
  • Upravit
9783
12.7.26 18:49
@Anonymní píše: Více

Znovu oční a neurologické vyšetření, na neurologii si vydupat lumbální punkci, aby se vyloučila neuroborrelióza a demyelinizace. Pro všechny případy MRI s kontrastem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.7.26 18:54

Děje se mi, že vidím na dálku rozmazaně i s čočkama odpovídající síly - trvá to, než párkrát zamrkám a znovu zaostřím. A děje se mi to z velké únavy a stresu. Spolu s nevyspáním, spěchem. Ale souhlasím, že tohle by chtělo co nejdřív aspoň oční vyšetření. Příčin může být hodně a některé (bohužel podle Dr. Google) i závažnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.26 20:43
@Doctus píše: Více

Ja si nedokážu vydupat vůbec nic. Tenkrát mi ani očním řekli, že mám vše v pořádku. Na neurologii taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex