Rozpad manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
31.1.17 22:50

Takhle bych zit nechtela.

Muj muz ma velice narocnou a zodpovednou praci, v tydnu je doma az okolo 20h, chvili si pohraje s ditkem, chvili si popovidame a jde se spat. Rano se nevidime, vyrazi okolo 6h. Caste jsou i sluzebky, kdy se treba tyden nevidime vubec. ALE…obcas koupe, uspava. Nebo uklidi kuchyn. Zajede na nakup. O vikendech maka na baraku a ani by nezkusil se zeptat, ani by ho snad nenapadlo, aby po manzelce, ktera se stara o kojence (a je tehotna, v mem pripade) chtel snad pokladat podlahu nebo malovat. A to taky nejsem zadna putka, co bez muze nic neudela. Naopak, pred detmi jsem lecos udelala sama, pretetovala nabytek, vymalovala, stehovala…
Je uplne fuk, ze si chce odpocinout. Ty taky makas 24h denne, tak nechapu, proc on ma volny vikend a ty ne. Co muzes, preorganizuj a zjednodus si. Nakupy vyres pres net, pokladku podlah nehc na hodinovem manzelovi atd. Zkus to s nim probrat a nastavit novy system. My treba mame: sobota dopoledne mam volno ja a nedele dopoledne on. Zbytek je tak nejak spolecny. Anebo at si najde neco jineho, pri čem bude zit s vami a ne vedle vas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.17 22:57

Můj táta takhle pracoval celé naše dětství. Nejezdil kamionem, ale dělal mechanika nějakých strojů, v pondělí ráno odjel a vracel se ve čtvrtek večer. Pamatuju, že jsme tak nějak fungovali jako vy, do čtvrtka do večera muselo být všechno hotové, ve čtvrtek jsme pekly s mámou a vařily spolu, aby až dojede táta, bylo všechno hotové. On to tak vyžadoval, prostě přijel z práce a doma muselo být hotovo a klid, skákalo se okolo něj, on relaxoval a odpočíval. Jak jsem byla starší, nechápala jsem, že to může mámě vyhovovat. No zpětně nevyhovovalo, jemu ano, náramně. A ženský? Ano, měl jich víc než dost. Utni to dokud je ještě čas, zpátky už to nevrátíš, už sis ho naučila, že ty skáčeš, děláš, zvládáš, o víkendu ještě pečuješ o něj a on už nemusí vůbec nic, jen sedět v kamionu a přinést domů 30.000. Aniž bych chtěla být zlá, mlj otčím je taky kamioňák, je to usmolených 30.000, které jsou vykoupené tvým 200% nasazením a jeho nicneděláním ( jo, řídí auto a spí v něm). Nedostatečná částka za zničení rodiny. Navíc, třeba tady u nás známý má autodopravu, momentálně shání řidiče stylem, že jedou v pondělí ráno, vrací se v úterý večer, středa volná, vyjíždějí ve čtvrtek ráno a vrací se v pátek večer, víkendy volné. Dává 40.000 čistého. A víš co, má těch řidičů nedostatek. Jako řidič není problém sehnat práci za 30.000 měsíčně a při tom ještě klidně moci fungovat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
31.1.17 23:00

Tedy docela mě zaráží, že plat 30 tisíc bere někdo jako něco, čemu je potřeba tolik obětovat. 8o To nemusí jezdit do Gruzie. Rozhodně bych ho přesvědčila, aby změnil práci, jinak to moc pozitivně s vaším vztahem nevidím. Jednou tu někdo v kamionový diskusi psal: už mě přestal s mým ex bavit ten kolotoč: uvařit, podržet, udělat svačinu na cestu… :? A z tebe je taky poznat, že už ti to „na vše sama“ taky začíná dost vadit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
31.1.17 23:03

@terinka4444 tak nějak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
31.1.17 23:13

Nenuť ho měnit práci. Spíš mu nějakou najdi a šikovně mu to strč pod nos. Když ho k tomu ukecáš, tak jakejkoli případnej neúspěch půjde za Tebou. Za třicítku si najde i jinou práci jako řidič. Vcelku bez problému. Normálně bych mu rozeslal CV a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.17 23:16

Nebere třicet čistého, napsala jsem že třicet mi nechává doma. Výplatu má vyšší, ale za cenu tohohle.
Se šéfem si tykají, docela si sedli, obávám se, že by neodešel.. tady je práce řidičů samý šmatláci za 25.000,– a to už odvykl :(

• Citovat
  • Upravit
3604
31.1.17 23:21
@Anonymní píše:
Nebere třicet čistého, napsala jsem že třicet mi nechává doma. Výplatu má vyšší, ale za cenu tohohle.
Se šéfem si tykají, docela si sedli, obávám se, že by neodešel.. tady je práce řidičů samý šmatláci za 25.000,– a to už odvykl :(

Hele to ale nemůžeš spojovat. Tady jde přece o váš vztah a o příjem rodiny. To jsou dvě veličiny. Lidi to rádi dávají dohromady, ale nepatří to k sobě. Jinak řečeno, pokud se máte rádi, a já předpokládám podle toho co píšeš, že ano, tak přece nemůžeš argumentovat útoky na vztah finančním benefitem. Ještě jinak, prachy nejsou pupek světa, vztah dvou lidí s dětma rozhodně jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.1.17 23:33

Proč se tahle diskuze jmenuje rozpad manželství? O to se tu vůbec nejedná.
Spousta věcí mi vůbec nesedí a nechápu, proč je to anonymně? Žádné citlivé informace zde nejsou

• Citovat
  • Upravit
3604
31.1.17 23:37
@Mango_Lassi píše:
Proč se tahle diskuze jmenuje rozpad manželství? O to se tu vůbec nejedná.
Spousta věcí mi vůbec nesedí a nechápu, proč je to anonymně? Žádné citlivé informace zde nejsou

Proto tu přece máme nicky a ne jména, abychom si udrželi anonymitu. S tím rozpadem manželství jsi možná trefila do černýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
31.1.17 23:43

Pripada mi z tveho popisu, ze manzel se jaksi odcizil, odtrhnul od tve kazdodenni reality a najednou tohle s tebou nesdili. Coz je ale pochopitelne. Pres tyden je pryc, o vikendu si chce odpocinout a nejak vytesnil, kolik se za tim, aby mel o vikendu servis, skryva tve prace. Dle meho to bude jen horsi. Ne nutne z jeho strany, ale predevsim z te tve, jsi frustrovana, nedostavas podporu, kterou potrebujes a spravne pises, ze penize nejsou vse.

Libi se mi napad @Pavlos-Grey, zkusila bych mu nabizet alternativy a obcas mrknout na nejakou praci v miste domova, kterou by mohl vzit. Vzdyt si musi uvedomit, ze navzdy to takhle nepujde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.17 23:45

Navždy to takhle taky nechce, to jsme spolu už řešili.. ale prozatím co kde bylo, tak byl šíleně malý plat.
Vše co jsme potřebovali jsme si již z výplat koupili, opravdu nám hodně zbývá..
Uvidíme co dál..

• Citovat
  • Upravit
3604
31.1.17 23:50
@Anonymní píše:
Navždy to takhle taky nechce, to jsme spolu už řešili.. ale prozatím co kde bylo, tak byl šíleně malý plat.
Vše co jsme potřebovali jsme si již z výplat koupili, opravdu nám hodně zbývá..
Uvidíme co dál..

Já asi budu drzej. Jen pro vysvětlenou, já se celej život řídím pravidlem, že kdo chce, hledá způsoby, a kdo nechce, hledá důvody. No a tak nějak z toho, co píšeš mi příjde, že hledáš ty důvody. Výsledkem mám pocit, že bys ho nejraději vykopla, a prostě se jen nepřímo ptáš, co by udělali jiní. Že se chceš jen ujistit, že reaguješ správně. Pokud to tak je, tak se Ti fakt nedivím, a pokud ne, tak zaplaťpánbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
31.1.17 23:54

@Mango_Lassi @Pavlos-Grey Jenže ty zdánlivě anonymní nicky jsou provázány se zdejším bazarem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.1.17 23:54
@Pavlos-Grey píše:
Proto tu přece máme nicky a ne jména, abychom si udrželi anonymitu. S tím rozpadem manželství jsi možná trefila do černýho.

A na co se zakladatelka vlastně ptá? Nevidím žádnou otázku…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
31.1.17 23:56
@Magdaleeena píše:
@Mango_Lassi @Pavlos-Grey Jenže ty zdánlivě anonymní nicky jsou provázány se zdejším bazarem..

A dál?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí