Rozpad manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.2.17 09:55

Děkuji všem za rady. Možná to tak částečně bude, že se jdu ubezpečit, že vezmu dětem tátu, který tu stejně není.
Když jsme doma, není to zase až tak šílený.. Ale jsou momenty, kdy si říkám: Proč jako?
Např. dneska ráno vidím mimču v puse zuby, jako správná matka fotím a pošlu nej kamarádce a manželovi s tím, že „haha jdeme se nakojit“.. :mrgreen:
A odpověď: Nemá je nějak moc brzy? To je teda vážně super. Chudák malá.
Naprosto doslovně takto reagoval.

V takových chvílích si říkám, jako dop*dele, je to tvý dítě, kdyby se měl přetvařovat a napsat super, nebo cokoli… :think:

Nějaký tady řeči o bazarech apod. nerozumím, anonym jsem z pochopitelných důvodu, jako spousta lidí zde. DĚKUJI.

• Citovat
  • Upravit
17306
1.2.17 10:07

Tak když se rozvedeš, stejně budeš na všechno sama, akorát místo třiceti tisíc dostaneš desítku alimentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 10:24
@zoidberg píše:
Tak když se rozvedeš, stejně budeš na všechno sama, akorát místo třiceti tisíc dostaneš desítku alimentů.

a možná bude mít možnost být s někým koho aspoň trochu zajímá…manžela měla doma o víkendu a NIC. Takto může mít „kamaráda s výhodami“ který je na víkend vezme na výlet, nebo ji pozve v sobotu na večeři a podobně. A manžel kamioňák si jednou za čas vezme o víkendu děti a konečně se začne taky trochu (možná) starat, bude mít svoji domácnost, jen mu bude chybět služka asi.. :think:

• Citovat
  • Upravit
5533
1.2.17 10:32
@Anonymní píše:
Děkuji všem za rady. Možná to tak částečně bude, že se jdu ubezpečit, že vezmu dětem tátu, který tu stejně není.
Když jsme doma, není to zase až tak šílený.. Ale jsou momenty, kdy si říkám: Proč jako?
Např. dneska ráno vidím mimču v puse zuby, jako správná matka fotím a pošlu nej kamarádce a manželovi s tím, že „haha jdeme se nakojit“.. :mrgreen:

V takových chvílích si říkám, jako dop*dele, je to tvý dítě, kdyby se měl přetvařovat a napsat super, nebo cokoli… :think:

Nějaký tady řeči o bazarech apod. nerozumím, anonym jsem z pochopitelných důvodu, jako spousta lidí zde. DĚKUJI.
@Anonymní píše:
Jsou dny, kdy opravdu okolo dětí běhá, jde s námi ven, šlape jak hodinky.

Vzhledem k tomu, že se vidíte 8 dnů v měsíci, tak bych řekl, že jako táta tam je. Pro děti je to hodně málo, ale lepší než čtyři dny (po rozvodu). Třeba ten biologický vývoj dítěte jen neprožívá tak jako ty.
Spíš bych řekl, že tě obtěžuje jeho přítomnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 10:37
@opulus píše:
Vzhledem k tomu, že se vidíte 8 dnů v měsíci, tak bych řekl, že jako táta tam je. Pro děti je to hodně málo, ale lepší než čtyři dny (po rozvodu). Třeba ten biologický vývoj dítěte jen neprožívá tak jako ty.
Spíš bych řekl, že tě obtěžuje jeho přítomnost.

jenže po rozvodu to budou 4 dny AKTIVNÍHO věnování se dětem…což je lepší, než když 8 dní hledí na povalujícího se otce :think:

• Citovat
  • Upravit
36720
1.2.17 11:04

@kdochcekam psala, že 30 dává jí, vydělává víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
1.2.17 11:08
@kdochcekam píše:
Zakladatelko já to chápu z pohledu vás obou. On si zvykl být přes týden sám. Prostě to tak je. Nejste sžití jako rodina. A těch usraných 30tis je vážně směšných. To se nemusí pachtit do Gruzie snad. Přijde mi to naprosto na hlavu. Je týden pryč ale nevydělá ani tolik, abyste si víkendy místo vaření a uklízení užili kulturou a třeba obědem v restauraci? Tak to může dělat tady, věnovat se rodině a žít na stejné úrovni podle mě. A jestli přijede v pátek odpoledne, tak se na sobotu vyspí a může celý víkend normálně fungovat. To je nějaký výmysl. On neskládá fůry uhlí, ale sedí v kamionu :roll:
Takovej by mě teda nebavil. Chlap k ničemu.

Ono to skládání fůry uhlí je mnohem méně únavné, než „sedět v kamionu“ a točit blízký východ, po ujetí takové vzdálenosti klidně celý den sedím a čumím do blba. Jinak souhlas, tohle není práce pro manžela a otce, tohle by měli dělat bezdětní a svobodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
1.2.17 11:20
@kdochcekam píše:
Tak voni maj přestávky na prostitutky a tak…není to tak, že jede dokud nevypustí dušu.

No vidíš, ještě ho cestou unavují prostitutky. Pak se není čemu divit, že o víkendu nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 11:57

Diiik, aspon trochu jste me rozesmali pri venčení s kocarkem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14642
1.2.17 22:43
@zoidberg píše:
No vidíš, ještě ho cestou unavují prostitutky. Pak se není čemu divit, že o víkendu nefunguje.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.2.17 22:59

Pokud se z manželky stane „robokop“, který zvládne všechno levou zadní, pak
se nediv, že jemu se to na jednu stranu zalíbilo, a na druhou stranu ztratil vůči tobě ochranitelský pocit. K tomu prakticky není doma. Tím pádem ani nevidí to, co ty musíš zastat, takže nemá zpětnou vazbu. Tím odloučením se postupně odcizujete.On si zase připadá nedoceněný, protože přeci v kamionu „i spí“, a tak má pocit, že za třicet tisíc, které ti položí na stůl má nárok na fullservis.Je to začátek konce. Doporučuji manželskou poradnu, a trvala bych na změně zaměstnání. Jo, a na práce s vrtačkou, míchačkou, motorovou pilou, případně pokládání podlah bych do smrti zapoměla. Od čeho máš potom chlapa? Nebo čekáš, až na něj skočí nějaká „nemožná trubka“, která si sama ani nenakoupí, ale dá mu pocit důležitosti, a polechtá ego?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
1.2.17 23:04
@Anonymní píše:

Mi přijde, že tě prostě se. e.
To se zubama je zářný příklad. Na jeho odpovědi nic závadného není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
2.2.17 06:46
@Talitha píše:
Mi přijde, že tě prostě se. e.
To se zubama je zářný příklad. Na jeho odpovědi nic závadného není.

Přesně. Napadlo mě úplně to samé. ;) Dokonce mi přijde ta odpověď i docela dlouhá, nevím, jestli by tohle odepsal můj manžel, a to jsme v pohodě a o vše má velký zájem. Asi by napsal jen „super“. :mrgreen: Takže pokud máš na něj takovou alergii a nic pro zachování vztahu neuděláš, půjde to stopro do kopru. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
2.2.17 08:45
@kdochcekam píše:
Jo, tak ty zuby jsem taky nějak nepobrala. Myslím, že to byla docela zúčastněná reakce. Mohl taky odpovědět: „hm“. :nevim:

Co mají viditelné zuby spojené s kojením a kdy se kojí? A proč to píše kamarádce? Nějak se nechytám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
2.2.17 09:20

S těmi zoubky je to spíš jen nějaké očekávání, na které chlap prostě nereaguje tak jako žena, ale oč tu jde především, výstižně napsala nostress na 4.stránce úplně dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí