Rozpadá se mi manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
17.10.10 21:47
Anonymní píše:
já už jsem si sním tolikrát promlouvala, ale prostě on si myslí že za všechno můžu já, že on mi nic nedělá, vždycky říká - já jsem jenom– a já mu to prostš nedokážu vysvětlit že taky dělá věco co mi vadí, a že chci aby se to změnilo, ale je to jako mluvit do dubu

já se taky nechám utlouct jeho argumenty, jemu to prostě pálí líp a rychleji, takže ve finále za vše taky můžu já a nakonec si to i sama myslím :lol: Ale ten můj tedy je schopný i uznat chybu. My tvého chlapa neznáme, ale co to na něj nahrát s tou poradnou, že on řekne co se mu nelíbí a že v poradně by ti mohli pomoct se tomu přizpůsobit :nevim: Prostě nenaznačovat mu, že je chyba v něm, když to teď stejně není schopen připustit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
17.10.10 21:51

A reaguje tak vždy? Myslím, jestli s ním chceš mluvit, když je zrovna naštvaný a je dusno, nebo je to jedno a nedá se s ním komunikovat vůbec? Jak jste řešili problémy dřív? Nebo jste je za těch sedm let neměli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
17.10.10 21:52
Anonymní píše:
já už jsem si sním tolikrát promlouvala, ale prostě on si myslí že za všechno můžu já, že on mi nic nedělá, vždycky říká - já jsem jenom– a já mu to prostš nedokážu vysvětlit že taky dělá věco co mi vadí, a že chci aby se to změnilo, ale je to jako mluvit do dubu

Tema penezma jsem to nemyslela tak ze by jste jich nemeli dost ale me osobne by vadilo kdybych za par blbych slov mela zaplatit par tisic… nevim jak to mate…

Jinak bych asi moc netlacila na pilu protze kdyz na nej vyrukujes tim ze te to nebavi neuspokojuje a ze vsechno dela spatne a ze chces rozvod tak jak jesitny chlap ti asi rekne: a co bys bezeme delala, kam bys sla?

Spis bych to asi smerovala tim smerem, Vážim si te za to kolik toho pro nas delas, pracujes aby jsme se meli dobre ale penize nejsou to jedine… chtela bych aby jsi si vic hral s malou, aspon by jste se zblizili…nebo neco v tom smyslu…ale urcite bych zacinala rozhovor tim ze dela neco dobre.....
a pripomenula bych taky veci ktere ty nedelas dobre, a o kt.vis ze mu vadi…

A asi bych si vypsala body co chci probrat a striktne se jich drzela…jinak to bude furt jenom kolecko o nicem (kdyz se zaseknete na tom ze maly rekl ze je d…)

Ja se delam chytra ale asi rok a pul zpatky jsem neco podobnyho resila…jednoduchy to nebylo zkoncilo to odstehovanim…na 3 mesice, bylo to tezke obdobi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
17.10.10 21:54

No to je blbý, když veškeré Tvoje snahy smete ze stolu s tím, že za vše můžeš Ty. Kakika to napsala moc hezky, jak to na něj nahrát a navštívit tak spolu manželskou poradnu. Jak se choval dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.10 21:55

holky pořád takovej je, nebo aspon posledních pár, oba dva jsme horké hlavy a nenecháme si nic líbit proto máme takovou itálii, ale já už toho mám po krk, nesvádím na něj všechno, i já mám na tom svou vinu, ale prostě tak nějak si myslím že on je vinnej víc, přijde domů, mám uklizeno navaženo, sex má kdy si vzpomene, on mě dokáže zburovat i za to že neustelu postel :cert:

zkusím tu manželskou poradnu, máme spolu dítě, a já chci aby vyrůstala ve spokojený rodině, zvlást když ona je tak úžasná, hodná, vyrovana a tak usměvavá, zlatíčko moje milovaný je mi jí tak líto, já sama jsem z rozvedené rodiny a vím jaký to a nechci aby ona to taky veděla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.10 21:57

livinko on mi řekne tak bež, jdi si kam chceš, ale nevím jestli to myslí vážně když to říká v hádce

• Citovat
  • Upravit
12932
17.10.10 22:01
Anonymní píše:
livinko on mi řekne tak bež, jdi si kam chceš, ale nevím jestli to myslí vážně když to říká v hádce

Já osobně si tyhle věci hodně beru a podvědomě nezapomínám. Podkopává to ve mě důvěru a víru v partnera. Jak to snášíš ty?

Příspěvek upraven 17.10.10 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
17.10.10 22:02
Anonymní píše:

Vim podle sebe ze nemysli…ja umim byt moc zla v hadkach a pak to obrecim…
kdyby to takhle chtel tak ti to rekne v klidu v nedeli u obeda (muj nazor)

A prave proto jsem ti psala at mu nerikas : vsechno spatne, všechno spatne… ale v klidu zacit tim co na nem mas rada a proc si ho vazis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.10.10 22:02

Taky bych řekla, že je to ponorka… my ji máme občas taky, a taky si jednu dobu říká, proboha, proč jsem se vdávala, protože opravdu pořád na sobě něco vidíme-nehádáme se, ale většinou jsou to narážky, dvojsmysly, pak jsme oba dotčeni, uraženi..
Já bych se nebála těch společných chvil kdy budete spolu sami, třeba se zase sblížíte. U nás to tak většinou je, protože to je to samé, že můj přijde večer, a nějak se míjíme a to je pořád dokola. Víkendy buď jde někam k někomu pracovat a nebo někam jeden, takže zas nic čas pro sebe.
Já bych se ho zeptala za co můžeš ty, konkrétně co mu na tobě vadí, nakonec zjistíš, že ho opravdu vytáčíš a pak on vytáčí tebe a máte to dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.10.10 22:03
Anonymní píše:

To asi ne. Já jsem taky horká hlava a občas řeknu věci, které jsem tak nemyslela. Jenže já jsem i tvrdohlavá, takže kdyby si do mě rýpnul, tak bych klidně i na truc odešla :zed: Takže vím, jak těžké to s ním máš, protože stejně tak těžké to má i přítel se mnou :oops: Fakt to na něj uhraj přes svou nedokonalost a dostaň ho do poradny. Je vidět, že si s ním ne že nevíš rady, ale už ti došli síly a nápady a on je zjevně spokojený (navařeno má, uklizeno je…), tak si nemyslí, že je třeba něco měnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.10 22:04

pak mě taky jednou možná podvedl ještě když jsme spolu chodily ale to nevím jistě, ta holka ho prý uháněla nakecala mi kraviny aby jsme se rozešly, to jsem mu teda uvěřila, ale od té doby ve mě hlodá červík, popravdě ani nechci vedet jak to bylo ale mrzí mě to a trápí i po tolika letech

• Citovat
  • Upravit
839
17.10.10 22:05
Kakika píše:
Anonymní píše:
To asi ne. Já jsem taky horká hlava a občas řeknu věci, které jsem tak nemyslela. Jenže já jsem i tvrdohlavá, takže kdyby si do mě rýpnul, tak bych klidně i na truc odešla :zed: Takže vím, jak těžké to s ním máš, protože stejně tak těžké to má i přítel se mnou :oops: Fakt to na něj uhraj přes svou nedokonalost a dostaň ho do poradny. Je vidět, že si s ním ne že nevíš rady, ale už ti došli síly a nápady a on je zjevně spokojený (navařeno má, uklizeno je…), tak si nemyslí, že je třeba něco měnit
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.10.10 22:07
livinka píše:
Ahoj, nebudu Ti do toho kecat vsichni mame sve problemy…

Ale kdyz jsme se jednu dobu hadali my, tak nam hrozne pomohlo napsat si slova ktere nas urazeji vyvesit je na lednici a kdyz nektere z nich padlo ten co to vyslovil musel dat tomu druhymu 1000Kc…

Popravde u nas sproste slovo opravdu uz neslysis…a jsem za to moc rada…
Jo a pak byl extrem kdyz jsem mu rekla ze je jak jeho otec tak jsem musela myt zachod,
Kdyz rekl o mne ze jsem jak mama tak musel vytirat cely byt(vytirani nenavidi)

Hodne nam to pomohlo…
nebo pak poradna… :nevim:
kazdopádne drzim palce

já měla pocit že tve manželstvi je skvěle po diskuzi mama z jinyho světa kdy si psala že je ti 15 milá Livinko zvláštní :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
Sany80s píše:
Anonymní píše:

Já osobně si tyhle věci hodně beru a podvědomě nezapomínám. Podkopává to ve mě důvěru a víru v partnera. Jak to snášíš ty?

Příspěvek upraven 17.10.10 v 22:02

špatně, na jednu stranu to beru s rezervou v amoku taky řeknu tolik hnusných věcí pak mě to mrzí, ale on dobře ví že nemám kam jít, a nebudu malou vychovávat v nějakým šupákově, moje rodina nefunguje takže se nemám ke komu uchýlit

• Citovat
  • Upravit
1853

no tak tvůj drahý jsi je tebou docela dost jistý ,asi mu dost narostl hřebínek i tím ,že ty máš dítě a sedíš doma bez peněz a on king vám je nosí -a proto si může dělat co chce .
Tebe s „tvýma blbýmakecama“ úplně „fakuje“ .
No obávám se že on žádnej problém nemá a proto ho nechce řešit .
Obávám se ,že jestli brzy neprohlédne a nepochopí bude litovat .
ty nic dělat nemusíš jestli si on neuvědomí ,že má problém a nezmění se brzy ti nedá na výběr a ztratí tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí