Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já do toho nevidím, ale vypadá to, že on to řešit chce, Ty taky, jen prostě nevíte jak… Tak nač předčasné závěry že si vezmeš kartu od účtu a najdeš podnájem…
Mimochodem - jestli je účet i na něj (nebo jen na něj), zablokuje ho raz dva ![]()
A rady holek aby se zapojil do domácích prací - nooo, já chodit po celodenní šichtě domů, tak si budu chtít hrát s dítětem, klidně si popovídám, občas půjdu na procházku, ale kdybych měla celý den doma někoho (i když vím že být na MD není žádná legrace), tak bych opravdu nechtěla nastoupit DRUHOU šichtu ještě doma ![]()
Každopádně věřím, že až si pořádně popovídáte, dojdete k rozumnému závěru a budete spokojeni oba dva. V nejhorším bych volila návštěvu poradny
Ale možná ani nebude potřeba - je to jen o tom spolu komunikovat a pochopit jeden druhého
![]()
no uvidíme zatím jsou to jen spekulace, počkát co vyřešíme večer, myslím že se nejspíš na něčem domluvíme, ale to tady bylo tolikrát že nevěřím že to bude fungovat, vždycky jen pár dní, pak to zase spadlo obvyklých kolejí, já se budu snažit aby byl v rodině klid, ale to jak bude chovat on už záleží jenom na něm, ale nevěřím mu
Anonymní píše:
no uvidíme zatím jsou to jen spekulace, počkát co vyřešíme večer, myslím že se nejspíš na něčem domluvíme, ale to tady bylo tolikrát že nevěřím že to bude fungovat, vždycky jen pár dní, pak to zase spadlo obvyklých kolejí, já se budu snažit aby byl v rodině klid, ale to jak bude chovat on už záleží jenom na něm, ale nevěřím mu
tak jak to dopadlo? uz je lepsi nalada?
Ahoj,
tak zatím to vypadá dobře, dohodly jsme si nějaká pravidla, řekly jsme si co chceme aby se změnilo, dohodly jsme se takhle včera večer, takže tomu musím nechat nějaký čas abych viděla jestli to funguje, doufám že jo, a všechno jsme to stvrdily báječným sexem
usmiřovací ![]()
díky všem za rady ![]()
tak to je super, nic neni tak nevyresitelny jak se zda na prvni pohled
drzim palce
Ahoj, tak to opravdu dopadlo jak jsem čekala
![]()
Včera to bylo ještě jakž takž, ale dneska jsme se zase 2× zhádaly jako psy, nakonec to dopadlo tak že mi hodil mobil za 11 tis. do misky z vodou, a ještě mě nadával do hysterek když jsem na tím brečela. Tak ted přemýšlím co dál, jsem si jistá že tohle nikam nevede a nikdy se to nesrovná.
Když jsem mu řekla, že pro mě skončil, a že chci jít pryč tak najednou otočil a říkal, že jestli si myslím že mu někam odvedu holku tak jsem se zbláznila. Tak fakt nevím jak dál. Jediné co ještě zkusit je ta manželská poradna, ale pochybuju. Taková naivka blbá nejsem, aby ze se sebe dělala trotla a on by akorát čuměl
![]()
Anonymní píše:
Ahoj, tak to opravdu dopadlo jak jsem čekala![]()
![]()
![]()
Včera to bylo ještě jakž takž, ale dneska jsme se zase 2× zhádaly jako psy, nakonec to dopadlo tak že mi hodil mobil za 11 tis. do misky z vodou, a ještě mě nadával do hysterek když jsem na tím brečela. Tak ted přemýšlím co dál, jsem si jistá že tohle nikam nevede a nikdy se to nesrovná.
Když jsem mu řekla, že pro mě skončil, a že chci jít pryč tak najednou otočil a říkal, že jestli si myslím že mu někam odvedu holku tak jsem se zbláznila. Tak fakt nevím jak dál. Jediné co ještě zkusit je ta manželská poradna, ale pochybuju. Taková naivka blbá nejsem, aby ze se sebe dělala trotla a on by akorát čuměl![]()
![]()
![]()
Promiň, ale zatím za tu naivku jsi a podle toho co píšeš, tak asi budeš i nadále… No mobilem to začíná a končí to tím, že v tý vodě budeš „plavat“ ty, nedobrovolně a bez hnutí hlavou dolů… Tak si pořádně rozmysli, jestli ti opravdu stojí za všechno to trápení atd., a pak podle toho jednéj. Já ale myslím, že je pomalu čas přestat být tou naivkou a začít být ženou, která má svoji hrdost a nenechá se sebou orat(volem)… ![]()
Ahoj anonymní,
hodně jsem na Tebe myslela, jak to u Vás dopadlo. No je mě líto, že nepíšeš hezčí zprávy.
Promiň tu otázku, ale on měl manžel vždycky takhle prudkou povahu? Omluvil se pak třeba za svoje chování? Nebo to přejde s tím, že je to vlastně „normální“???
Kailovko prý si za to můžu sama, že ho přivádím k šílenství, no upřímně někdy se stydím za to jak se chovám, ale myslím si že on to přehání, to už je druhej mobil kterej mi rozbil, říká že takhle se nikdy nechová jen ke mě, díky mojí povaze, a že jsem stejná jako moje máma, kterou nesnáší, ostatně stejně jako já, ale zase jiná kapitola
etatinek - já si to uvědomuju, kdyby v tom nebylo dítě je to o mnoho jednodušší, ale takže pořád chci aby se to spravilo
dneska jsme se zase chytly, ale to přišel objal mě a omluvil se mi
já si prostě myslím že nezvládá skloubit náročnou práci a dítě, a já pak na něj ještě naléhám aby se staral
, tak je z toho na nervy
mám 3měsíční holčičku a s přítelem jsme měli krásný vztah a teď mi připadá že se sami sobě ztrácíme a neskutečně mě to trápí :´(
markyt653 píše:
mám 3měsíční holčičku a s přítelem jsme měli krásný vztah a teď mi připadá že se sami sobě ztrácíme a neskutečně mě to trápí :´(
a řešíte to nějak?
Anonymní píše:
Kailovko prý si za to můžu sama, že ho přivádím k šílenství, no upřímně někdy se stydím za to jak se chovám, ale myslím si že on to přehání, to už je druhej mobil kterej mi rozbil, říká že takhle se nikdy nechová jen ke mě, díky mojí povaze, a že jsem stejná jako moje máma, kterou nesnáší, ostatně stejně jako já, ale zase jiná kapitolaetatinek - já si to uvědomuju, kdyby v tom nebylo dítě je to o mnoho jednodušší, ale takže pořád chci aby se to spravilo
dneska jsme se zase chytly, ale to přišel objal mě a omluvil se mi
já si prostě myslím že nezvládá skloubit náročnou práci a dítě, a já pak na něj ještě naléhám aby se staral, tak je z toho na nervy
To je těžký, on se asi nezmění, ty taky ne a pokud nesnáší tvoji povahu, tak je otázka času, kdy tě přestane milovat a budě tě už jen urážet a hádat se s tebou, to už půjde úplně vše do kelu… Samozřéjmě ti to nepřeji, právě naopak, bych chtěl, aby jsi byla šťastná a spokojená, tak se drž a hodně štěstí v boji o lepší domov pro vaši sladkou holčičku, zaslouží si to… ![]()
Pro zakladatelku…
Holka, nevím moc co poradit. Doufat ve změnu Vašich povah, když jste oba dva dospělí a „hotoví“ lidé, už asi nemá cenu. Vážně bych zkusila tu poradnu, nejdřív třeba i sama, později s manželem. Moc Ti přeju aby tohle vše Vaše manželství ustálo a Vy dva jste k sobě našli cestu bez hádek a vzájemného ubližování… ![]()
holky díky za všechny rady, dneska jsme s volaly a domluvily jsme se že si vážně promluvíme až přijde z práce, tak jsem na to zvědavá, ale budu po něm chtítí aby on přišel s nějakým řešením, aby se zapojil sám, a ne abych já se furt snažila něco srovnávat, chci mu nekompromisně říct, že chci aby se začal snažit, aby nám ukázal že o nás stojí a jestli ne, prostě si vezmu kartu od účtu a najdu si podnájem, skoro celou noc jsem přemýšlela, vůbec jsem nemohla usnout, tak jsem si to v sobě nějak srovnala, a pokud by to mělo být takhle dál, tak akorát budeme ubližovat malý, a to já niky nedovolím
vím že mě to bude bolet, bude to určitě těžký, jsem na něj zvyklá v tuhle chvíly si vůbec neumím představit být s někým jiným, ale nestojí mi to za dcerky spokojenost, když jsme si volaly, něco jsme řešily, ale akorát si zase mlel svojí písničku, že ho provokuju, proto je takový a pořád ty samý kecy, takže to stejně nevidím nadějně
doufám že mi tenhle postoj vydrží až do večera