Rozpadá se mi manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.10.10 11:46
etatinek píše:
Anonymní píše:
Kailovko prý si za to můžu sama, že ho přivádím k šílenství, no upřímně někdy se stydím za to jak se chovám, ale myslím si že on to přehání, to už je druhej mobil kterej mi rozbil, říká že takhle se nikdy nechová jen ke mě, díky mojí povaze, a že jsem stejná jako moje máma, kterou nesnáší, ostatně stejně jako já, ale zase jiná kapitola

etatinek - já si to uvědomuju, kdyby v tom nebylo dítě je to o mnoho jednodušší, ale takže pořád chci aby se to spravilo

dneska jsme se zase chytly, ale to přišel objal mě a omluvil se mi

já si prostě myslím že nezvládá skloubit náročnou práci a dítě, a já pak na něj ještě naléhám aby se staral :nevim:, tak je z toho na nervy
To je těžký, on se asi nezmění, ty taky ne a pokud nesnáší tvoji povahu, tak je otázka času, kdy tě přestane milovat a budě tě už jen urážet a hádat se s tebou, to už půjde úplně vše do kelu… Samozřéjmě ti to nepřeji, právě naopak, bych chtěl, aby jsi byla šťastná a spokojená, tak se drž a hodně štěstí v boji o lepší domov pro vaši sladkou holčičku, zaslouží si to… :wink:

super díky moc, to vážně potěším hned je mi líp :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.10 11:47
Kailovka píše:
Pro zakladatelku…Holka, nevím moc co poradit. Doufat ve změnu Vašich povah, když jste oba dva dospělí a „hotoví“ lidé, už asi nemá cenu. Vážně bych zkusila tu poradnu, nejdřív třeba i sama, později s manželem. Moc Ti přeju aby tohle vše Vaše manželství ustálo a Vy dva jste k sobě našli cestu bez hádek a vzájemného ubližování… :kytka:

děkuju, zkusím to, tohle ale bude poslední věc kterou udělám, pak už to nechám osudu

• Citovat
  • Upravit
186
31.10.10 21:34

zuzka.mamka > snažíme se najdeme k sobě cestu na 14.dní vše v pohodě a pak stačí jeden konflikt a je o a můžeme začít znova :( myslím ale že se to snad schyluje k lepším časům. nebudu se měnit a nechci měnit ani jeho stačí se prostě přizpůsobit.....jinak už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rukapane
27.5.13 15:16

Počítám, že jsi vydržela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat