Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny maminky nebo nastávající maminky, které ještě neměly možnost se podívat na super ucelený dokument, který shrnuje tolik informací a faktů, které potvrzují spojitost mezi rtutí + hliníkem ve vakcínách s autizmem a jinými neurologickými problémy.
Tady je odkaz na tak komplexni dokument, který je samozřejmě oficiálním farmaceutickým průmyslem nazván jako lež. Nenechte si takovou věc vemluvit ani vašim pediatrem, - je pravděpodobné, že takový obyčejný pediatr ani o těchto materiálech vůbec nic neví…
A PROSÍM, pokud nejste schopni nebo spíše nechcete věnovat tomuto dokumentu ani 20 minut, tak si ušetřete urážek a nesmyslných komentářů, které budou svědčit jenom o tom, že jste nic neviděli, a tím pádem se absolutně nevyjádříte k přímo uvedeným detailům onoho videa…
https://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 05.01.21 v 21:03
Fakt věříš všemu, co kdo nastrká na FB? Víš, že se to dá obstojně léčit?
Ani obyčejný pediatr nic neví
Tak to je věta za všechny prachy. Bože smaž to než tady nějakým prvorodičkám domotáš hlavy ![]()
@Janli píše:
Fakt věříš všemu, co kdo nastrká na FB? Víš, že se to dá obstojně léčit?
A to jsi už ten hodinu a půl dokument stihla projít a opravdu poslouchat, že píšeš něco o nastrkání nějakých blábolů na FB?
A navíc jsem nikde NEnapsala, že se to nedá léčit?
Takže by to chtělo více soudnosti a tolerance…
@PeBa12 píše:
Ani obyčejný pediatr nic nevíTak to je věta za všechny prachy. Bože smaž to než tady nějakým prvorodičkám domotáš hlavy
No to je bohužel tak, když někdo vyrve větu z kontextu a dělá závěry…
Já nenapsala, že obyčejný pediatr nic o ničem neví, ale že o těch faktech, které jsou uvedeny v tom dokumentu, možná nikdy pořádně neslyšel…
Však si je jednoduché každého svého pediatra vyzkoušet: až příště půjde někdo s děckem na očkování, tak ať mu položí kokrétní otázky typu, kolik mikrogramů ethylrtuti třeba ta daná vakcína obsahuje, nebo jestli má nějaké hliníkové adjuvanty apod. Já se ptala a ten můj pediatr stál vyjevený jako jojo, že se ptám. A řekl, že se musí podívat do příbalového letáku…
A presne takovyhle **** jaky jsi ty a podobny **** mate na svedomi to co se ted deje v zapadnim svete… jen tak pro info… kazdym **** kojenim davate do ditete vic hlinku nez je ve vakcine tak se uz dohaje jdete nekam s antivax retorikou bodnout. 
edit adminom - urážky, vulgarizmy
@žabka77 píše:
No to je bohužel tak, když někdo vyrve větu z kontextu a dělá závěry…Já nenapsala, že obyčejný pediatr nic o ničem neví, ale že o těch faktech, které jsou uvedeny v tom dokumentu, možná nikdy pořádně neslyšel…
Však si je jednoduché každého svého pediatra vyzkoušet: až příště půjde někdo s děckem na očkování, tak ať mu položí kokrétní otázky typu, kolik mikrogramů ethylrtuti třeba ta daná vakcína obsahuje, nebo jestli má nějaké hliníkové adjuvanty apod. Já se ptala a ten můj pediatr stál vyjevený jako jojo, že se ptám. A řekl, že se musí podívat do příbalového letáku…
Si musel říct, zase nějaká bláznivá matka, co moc čte a přitom tomu houby rozumí…kdyby na tě vybafl něco latinsky, absolutně bys nebyla schopná zareagovat. To se pan doktor zachoval ještě jako gentleman ![]()
@žabka77 píše:
No to je bohužel tak, když někdo vyrve větu z kontextu a dělá závěry…Já nenapsala, že obyčejný pediatr nic o ničem neví, ale že o těch faktech, které jsou uvedeny v tom dokumentu, možná nikdy pořádně neslyšel…
NENI prokazana spojitost mezi ockovani a autismem. Co se tyce autismu, propukl by u daneho jedince tak jako tak, ale treba pozdeji. Ockovani to jen urychli a vyvola, ne zpusobi! To je sakra rozdil.
Mame autistu v rodine, vim o cem pisu - anonym ci smazat. Mas taky nekoho takoveho nebo jen veris nahodnemu videu? ![]()
Voe. Já snědla na Silvestra tác chlebíčků s lososem. Dostala jsem do sebe tolik rtuti, že se o tom vakcíně mmr ani nezdá…
@Anonymní píše:
A presne takovyhle blbky jaky jsi ty a podobny ekokozy mate na svedomi to co se ted deje v zapadnim svete… jen tak pro info… kazdym zkurvenym kojenim davate do ditete vic hlinku nez je ve vakcine tak se uz dohaje jdete nekam s antivax retorikou bodnout.
Zkurvenym kojenim? Cetla jsi, co jsi vlozila?
to kojeni je na tom porad lip, jak UM. To by se ty deti nemely ani rodit nejlepe ne?
a ne, nejsem proti ockovani, aby nedoslo k mylce.
@Anonymní píše:
NENI prokazana spojitost mezi ockovani a autismem. Co se tyce autismu, propukl by u daneho jedince tak jako tak, ale treba pozdeji. Ockovani to jen urychli a vyvola, ne zpusobi! To je sakra rozdil.Mame autistu v rodine, vim o cem pisu - anonym ci smazat. Mas taky nekoho takoveho nebo jen veris nahodnemu videu?
Nerozčiluj se, nemá to smysl. To vždycky přijde nějaká osvícená Mařena, co aplikovanou chemii, biochemii, farmacii, medicínu nebo znalosti ohledně výroby a syntézy léčiv viděla leda tak z vlaku, zkoukne nějaký záměrně manipulativní a konspirační video (a že těch hloupostí se najde!!!) a nemá na práci nic lepšího, než šířit podobnou “osvětu” na netu stylem copy + paste a pozor všichni!!! To vám vytřu zrak! Jo, kdyby uspořádala diskuzi u kulatého stolu a dokázala přebít argumenty docenty a vývojáře daných vakcín, publikovala vědecké články v Lancetu na dané téma, to by možná byla frajerka, ale takhle? Vždyť je to směšný… ![]()
@Anonymní píše:
NENI prokazana spojitost mezi ockovani a autismem. Co se tyce autismu, propukl by u daneho jedince tak jako tak, ale treba pozdeji. Ockovani to jen urychli a vyvola, ne zpusobi! To je sakra rozdil.Mame autistu v rodine, vim o cem pisu - anonym ci smazat. Mas taky nekoho takoveho nebo jen veris nahodnemu videu?
Přesně tak, PAS je vrozená neurovývojová vada, nedá se z ničeho chytnout. Nedávno jsem slyšela rozhovor s odborníkem, že první projevy autismu se projevují cca v půl roce, tedy ve věku, který se kryje s očkováním. Autor x let staré lživé studie o tom, že očkování může způsobit autismus, se musel veřejně omluvit a opustit odbornou obec, přesto mýtus, který vypustil do světa, si dál vesele žije svým životem a pořád se najdou lidi, kteří mu i po 20 letech věří. Hlavně tady na Emimi.