Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
já mám taky Philips a jsem z ní úplně zoufalá. Pořád chrčí, občas to vydává zvuky, jako bych v ní měla ropuchy, nedá se s tím vydržet a obvykle mám bezesné noci. Posledních pár týdnů navíc chytáme někoho ze sousedství a noční budíček pláčem cizího dítěte a pak dvouhodinové povídání a uklidňování cizí maminkou je fakt na mrtvici. Zkoušela jsem i jené kanály, ale výsledek je stále stejný
. Jenže bohužel chůvičku mít musím, protože prcek má pokojíček v patře a já ložnici v přízemí. ![]()
Takže pokud máte nějaký typ na zaručeně kvalitní chůvičku, která mě nechá v noci alespoň trochu vyspat, tak sem s ním, protože pro další mimčo si chci určitě pořídit chůvičku lepší kvality. Pa Tterka
Taky jsem běhala kontolovat malou a ona klidně spala. Ty syčivé zvuky se postupně opakovaly v krátkých intervalech častěji a častěji. Přeladili jsme na jiný kanál a zatím je klid.
Taky mám phillips, byla jsem s ní nadmíru spokojená 2 roky a teď to začalo dělat. je to hrozný, budí mě to ze spaní, vždycky vyskočím jak se leknu, ale když jsem tam dala baterky, nedělalo to. takže rušit to asi neruší, ale špatnej kontakt tam podle mě taky není, protože když to dělá a držím to v ruce, šťourám tím kabelem a chrčet to stejně nepřestane