Ruční práce - čím začít?
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KlaraBoch jestli by nebyla lepší první čepice, přijde mi nejjeddnodušší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška dekuji ![]()
@petrusepetrus zkusim
a na to pak dam tu kytku
kdyz jsem si „vyguglila“ nejake obrazky, tak uplne zasnu nad tim, co se da vytvorit- achjo, mit tak sikovnejsi ruce a den o 48 hodinach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlaraBoch Nepropadej panice - jde o cvik. Časem se uvolníš a bude dobře.
Kdybys čirou náhodou zvládala spíš němčinu, tak dokonalá je elizzza z Nadelspiel (na youtube) . Ona má šílenou spoustu videí na pletení i háčkování a já ji miluju. Některá její videa jsem měla místo večerníčku ![]()
Na pletení má cosi i v AJ, háčkování nevím.
Jen tak na okraj - nechceš začít třeba nějakým čtvercem? Jako na způsob chňapky, podložky pod sklenici nebo tak? Třeba proužkovaným, změna barvy je v pohodě. Ono se to nezdá, ale i ty přiblbé kytičky jsou boj, když člověk nemá ještě odhad, jak moc utáhnout apod. Pak je potřeba píchnout dva sloupky do jednoho a je zle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:@petrusepetrus pončo pro tchyni? to necháš potkanům vykousat prostředek starý deky, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrusepetrus mam
uz jsem si i nasla jednu stranku s fajn vecmi na pokoukani…ja jsem vcera delala granny ctverec a vysel z toho spis kruh
ale nevzdavam to, strasne bych chtela dceri udelat saticky - zatim aspon jenom hackovany vrsek s raminky a k tomu prisit spodni cast (ackoliv sit taky neumim
strasne se mi to libi…co myslis, zvladla bych to jako zacatecnik bez zkusenosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě ano. Napíšu Ti zprávičku smojím Fcb, dám siTě do přátel a přidám Tě donaší úžasný skupinky, chceš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrusepetrus ok
ty saticky jsou krasne…mala bude mit za par mesicu dva roky, tak to bych mohla do te doby nacvicit a krasne stihnout
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlaraBoch Jinak myslím že by jsi to stopro zvládla, nejsi žádný máslo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím říct, že s tím háčkováním jste mě navnadily. Jako dítě jsem háčkovala hodně, a teď v rámci mateřské bych měla chuť něco dělat. Myslela jsem na drátkování, kleště mám, ovšem manžel mi není schopen pořád přivézt dráty. Ale chci se vás zeptat, z jaké příze háčkujete, aby to vypadalo hezky, a zase abych neplatila majlant? V dobách mého dětství se háčkovalo Kordonetkou, Sněhurkou. Ale vůbec se neorientuju, jak je to cenově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit