Ruční práce - čím začít?
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@marcela74 ja ti teda jako naprosty zacatecnik moc neporadim, ale pokud ti hackovani neni uplne cizi, urcite bych se k tomu byt tebou vratila - je to pro me uzasny relax, vcera jsem se od toho nemohla vubec odtrhnout, i kdyz se mi oci uz klizily ![]()
minuly tyden jsem si koupila svuj prvni hacek, takze vysledky jeste nejsou perfektni
ale uhackovala jsem takovy jednoduchy vrsek k satickam - to vyslo asi na necelych 30kc, ke kterym ted delam tylovou sukynku. Az to dodelam, tak zkusim nekde na netu najit podobny vzor na vrsek k satum, co jsou tady na fotce u par prispevku vys a pustim se do toho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlaraBoch
já si háčkování pro holčičky moc neužiju, mám dva kluky, ale mám v plánu dělat nějaké háčkované koláže a pak do rámečku na stěnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcela74 tak to ja si naopak uziju a pritom jsem na to nikdy nebyla
ale muzes delat i treba vanocni ozdoby nebo jine ozdoby do prostoru, to jsem taky zatim jenom videla na obrazcich a vypada to moc hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcela74 ahojky, já nakupuju vlnu na www.hackomanie.cz na netu pokud připočítášpoštovný, tak to stejně vyjde levněji, nežv galanerii. Nehledě na to, že mají o mnoho větší výběr barev a všeho. Osobně mám ráda vlnu Red heart, Lada luxus, Elian klasik a teďi Elian neon. Super je vlna Happy, je chlupatá a má stříbrnou nitku…
Nu, háčku zdar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš zkusit třeba počítačovou grafiku jako například fraktály, tam žádná investice není a jako grafička si pak můžeš i vydělávat ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já taky začínám..háčkovat-zatím se tomu věnuji něco přes týden, hodně párám..zatím mám tři čepičky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@agneszka tri cepicky za tyden, to je hodne slusny vysledek
Me to taky strasne chytlo, jen to chce jeste trochu cviku, poznat, jaka prize se na co hodi…Je to hezky konicek, vitej v klubu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jdu se taky pochlubit. ![]()
Háčkovat jsem začala nedávno, když nepočítám řetízkové oka a krátké sloupky v dětství, no a zmákla jsem čepičku s nákrčníkem. Hrozně mě to baví, a hlavně ten relax…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak se taky chlubím
krásný nákrčník
Přidám taky svojí trošku do mlýna, háček mi jede jako divej, no co taky doma na rizikovém dělatjiného, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to čepice, pnčo, deka a medvídek-ten je pro malou k Vánocům jo a polštářek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím zkušené háčkařky, jaký je to vzorek na čepičce? Moc mi to na krátký sloupek nevypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit