Ruční práce - čím začít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1283
6.8.14 16:20

@marcela74 ja ti teda jako naprosty zacatecnik moc neporadim, ale pokud ti hackovani neni uplne cizi, urcite bych se k tomu byt tebou vratila - je to pro me uzasny relax, vcera jsem se od toho nemohla vubec odtrhnout, i kdyz se mi oci uz klizily :lol:
minuly tyden jsem si koupila svuj prvni hacek, takze vysledky jeste nejsou perfektni :jazyk: ;) ale uhackovala jsem takovy jednoduchy vrsek k satickam - to vyslo asi na necelych 30kc, ke kterym ted delam tylovou sukynku. Az to dodelam, tak zkusim nekde na netu najit podobny vzor na vrsek k satum, co jsou tady na fotce u par prispevku vys a pustim se do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
6.8.14 18:07

@KlaraBoch
já si háčkování pro holčičky moc neužiju, mám dva kluky, ale mám v plánu dělat nějaké háčkované koláže a pak do rámečku na stěnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
6.8.14 20:51

@marcela74 tak to ja si naopak uziju a pritom jsem na to nikdy nebyla ;) ale muzes delat i treba vanocni ozdoby nebo jine ozdoby do prostoru, to jsem taky zatim jenom videla na obrazcich a vypada to moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.8.14 12:14

@marcela74 ahojky, já nakupuju vlnu na www.hackomanie.cz na netu pokud připočítášpoštovný, tak to stejně vyjde levněji, nežv galanerii. Nehledě na to, že mají o mnoho větší výběr barev a všeho. Osobně mám ráda vlnu Red heart, Lada luxus, Elian klasik a teďi Elian neon. Super je vlna Happy, je chlupatá a má stříbrnou nitku…
Nu, háčku zdar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elight
27.8.14 17:26

Můžeš zkusit třeba počítačovou grafiku jako například fraktály, tam žádná investice není a jako grafička si pak můžeš i vydělávat ;)

• Citovat
  • Upravit
1510
27.8.14 17:32

Ahoj, já taky začínám..háčkovat-zatím se tomu věnuji něco přes týden, hodně párám..zatím mám tři čepičky :lol: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.8.14 12:16

@agneszka šikulka :kytka: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
29.8.14 18:48

@agneszka tri cepicky za tyden, to je hodne slusny vysledek :D Me to taky strasne chytlo, jen to chce jeste trochu cviku, poznat, jaka prize se na co hodi…Je to hezky konicek, vitej v klubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.9.14 19:16

A jdu se taky pochlubit. :P
Háčkovat jsem začala nedávno, když nepočítám řetízkové oka a krátké sloupky v dětství, no a zmákla jsem čepičku s nákrčníkem. Hrozně mě to baví, a hlavně ten relax…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
5.9.14 12:14

tak se taky chlubím

:potlesk: krásný nákrčník
Přidám taky svojí trošku do mlýna, háček mi jede jako divej, no co taky doma na rizikovém dělatjiného, že :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
5.9.14 12:16

Je to čepice, pnčo, deka a medvídek-ten je pro malou k Vánocům jo a polštářek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
18.9.14 11:15

Prosím zkušené háčkařky, jaký je to vzorek na čepičce? Moc mi to na krátký sloupek nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat