Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Prtousek03 tak to je mi líto, na druhou stranu je dobré, že se na to přišlo včas a máš to za sebou. Já měla v únoru stejný průběh. A hned po třech měsících jsem otěhotněla znovu, sice z toho bylo nakonec zamlklé těhotenství, ale důležité je, že jsme schopné otěhotnět a máme naději
![]()
@luciie88 píše:
@Prtousek03 tak to je mi líto, na druhou stranu je dobré, že se na to přišlo včas a máš to za sebou. Já měla v únoru stejný průběh. A hned po třech měsících jsem otěhotněla znovu, sice z toho bylo nakonec zamlklé těhotenství, ale důležité je, že jsme schopné otěhotnět a máme naději![]()
Tak to mě mrzí..
naděje umírá poslední nebo taky jak by řekl klasik (asi trochu tvrdé) “hlavní je se z toho neposr…”
krásný víkend kočky ![]()
Tak milé dámy. Už jsem tady psala ohledně HCG. Minulý týden 21.10 hcg 854,kontorla měla být zítra. Jenže jsem v práci začala mírně špinit, tak jsem valila k doktorce. Na ultrazvuku dutinka, měla bych být 5+2.Nicméně teď jsem volala na výsledky krve a HCG 3 900.Sestra říkala, žeby měla být kolem 10 tis. Tak nevím, pomalinku že mě naděje vyprchává ![]()
Příspěvek upraven 26.11.19 v 14:24
@leslii píše:
Tak milé dámy. Už jsem tady psala ohledně HCG. Minulý týden 21.10 hcg 854,kontorla měla být zítra. Jenže jsem v práci začala mírně špinit, tak jsem valila k doktorce. Na ultrazvuku dutinka, měla bych být 5+2.Nicméně teď jsem volala na výsledky krve a HCG 3 900.Sestra říkala, žeby měla být kolem 10 tis. Tak nevím, pomalinku že mě naděje vyprchává
@leslii či to je za blbost? Proč 10000? Nárůst hcg máš úplně v pořádku.
@karkarka
Bylo mi řečeno, že za těch 5 dnů by to mělo být mnohem víc. A po 2 potratech už se fakt dost bojím ![]()
@leslii promiň ale sestra je fakt blbka. Každé dva dny by se mělo cca zdvojnasobit. A to máš úplně v pořádku.
@Prtousek03 Neves hlavu, taky jsem si loni v srpnu zazila mimodelozni s odebranim vejcovodu. Otehotnela jsem potom na prvni dobrou a mam dceru. Snazit se muzete klidne hned, pokud nebyl zakrok v deloze. Hodne stesti
@Merykara píše:
@Prtousek03 Neves hlavu, taky jsem si loni v srpnu zazila mimodelozni s odebranim vejcovodu. Otehotnela jsem potom na prvni dobrou a mam dceru. Snazit se muzete klidne hned, pokud nebyl zakrok v deloze. Hodne stesti
Taky ti to HCG tak rostlo? Už jsem po 2 potratech
@leslii píše:
@karkarka
Bylo mi řečeno, že za těch 5 dnů by to mělo být mnohem víc. A po 2 potratech už se fakt dost bojím
Nevím proč tě tak stresuji
uvidíš co ti řekne doktorka..tak ať to mas dobrý budu držet všechny palce
nevím proč sestra rozdává moudra když by to měla nechat na doktorce
to mi přijde trochu divny… mě ty výsledky sestra říct nechtěla a musela jsem vždycky počkat na doktorku která je směrodatná… no nic.. dej vědět jak ti to dopadlo ![]()
@Prtousek03 píše:
Nevím proč tě tak stresuji![]()
uvidíš co ti řekne doktorka..tak ať to mas dobrý budu držet všechny palce
nevím proč sestra rozdává moudra když by to měla nechat na doktorce
to mi přijde trochu divny… mě ty výsledky sestra říct nechtěla a musela jsem vždycky počkat na doktorku která je směrodatná… no nic.. dej vědět jak ti to dopadlo
Bude to dlouhý týden. Děkuji holky za podporu ![]()
@Merykara píše:
Jee no díky
to jsou vždycky hezky zprávy
snažit se snad budeme
kdyby nebylo to sestinedeli tak už se snažím teď
nějak mi ten můj přijde víc hezcejsi..
to asi ty hormony
a díky bohu za ně, drží mě nad vodou
jsem si taky říkala jestli se vám třeba nezlepsil PMS? Na to ale asi vejcovod a jeho odebrání vliv nemá.. ![]()
@leslii HCG ti roste uplne normalne, dutinka v deloze je v 5+2 v poradku. Za tyden az dva budes videt srdicko.
@Prtousek03 sestinedeli u mimodelozniho mit nemusis. Sestinedeli se dodrzuje u delozniho tehotenstvi. A ne no, na PMS to vliv nema (bohuzel
)..hormony produkuji vajecniky, vejcovod je jen ta cesta od vajecniku do delohy.