Růst HCG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
23.11.19 12:23

@Prtousek03 tak to je mi líto, na druhou stranu je dobré, že se na to přišlo včas a máš to za sebou. Já měla v únoru stejný průběh. A hned po třech měsících jsem otěhotněla znovu, sice z toho bylo nakonec zamlklé těhotenství, ale důležité je, že jsme schopné otěhotnět a máme naději :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
23.11.19 17:37
@luciie88 píše:
@Prtousek03 tak to je mi líto, na druhou stranu je dobré, že se na to přišlo včas a máš to za sebou. Já měla v únoru stejný průběh. A hned po třech měsících jsem otěhotněla znovu, sice z toho bylo nakonec zamlklé těhotenství, ale důležité je, že jsme schopné otěhotnět a máme naději :hug: :kytka:

Tak to mě mrzí.. :,( :hug: naděje umírá poslední nebo taky jak by řekl klasik (asi trochu tvrdé) “hlavní je se z toho neposr…” :hug: :srdce: krásný víkend kočky :*

• Citovat
  • Upravit
546
26.11.19 14:23

Tak milé dámy. Už jsem tady psala ohledně HCG. Minulý týden 21.10 hcg 854,kontorla měla být zítra. Jenže jsem v práci začala mírně špinit, tak jsem valila k doktorce. Na ultrazvuku dutinka, měla bych být 5+2.Nicméně teď jsem volala na výsledky krve a HCG 3 900.Sestra říkala, žeby měla být kolem 10 tis. Tak nevím, pomalinku že mě naděje vyprchává :,(

Příspěvek upraven 26.11.19 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.11.19 14:23
@leslii píše:
Tak milé dámy. Už jsem tady psala ohledně HCG. Minulý týden 21.10 hcg 854,kontorla měla být zítra. Jenže jsem v práci začala mírně špinit, tak jsem valila k doktorce. Na ultrazvuku dutinka, měla bych být 5+2.Nicméně teď jsem volala na výsledky krve a HCG 3 900.Sestra říkala, žeby měla být kolem 10 tis. Tak nevím, pomalinku že mě naděje vyprchává :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
26.11.19 14:48

@leslii či to je za blbost? Proč 10000? Nárůst hcg máš úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.11.19 14:51

@karkarka
Bylo mi řečeno, že za těch 5 dnů by to mělo být mnohem víc. A po 2 potratech už se fakt dost bojím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
26.11.19 14:52

@leslii promiň ale sestra je fakt blbka. Každé dva dny by se mělo cca zdvojnasobit. A to máš úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
26.11.19 14:55

@Prtousek03 Neves hlavu, taky jsem si loni v srpnu zazila mimodelozni s odebranim vejcovodu. Otehotnela jsem potom na prvni dobrou a mam dceru. Snazit se muzete klidne hned, pokud nebyl zakrok v deloze. Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.11.19 14:56
@Merykara píše:
@Prtousek03 Neves hlavu, taky jsem si loni v srpnu zazila mimodelozni s odebranim vejcovodu. Otehotnela jsem potom na prvni dobrou a mam dceru. Snazit se muzete klidne hned, pokud nebyl zakrok v deloze. Hodne stesti

Taky ti to HCG tak rostlo? Už jsem po 2 potratech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.11.19 14:57

@karkarka
Bude to týden strachu, ale děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
26.11.19 15:09
@leslii píše:
@karkarka
Bylo mi řečeno, že za těch 5 dnů by to mělo být mnohem víc. A po 2 potratech už se fakt dost bojím :zed:

Nevím proč tě tak stresuji 8o :zed: uvidíš co ti řekne doktorka..tak ať to mas dobrý budu držet všechny palce :hug: nevím proč sestra rozdává moudra když by to měla nechat na doktorce :nevim: to mi přijde trochu divny… mě ty výsledky sestra říct nechtěla a musela jsem vždycky počkat na doktorku která je směrodatná… no nic.. dej vědět jak ti to dopadlo ;)

• Citovat
  • Upravit
546
26.11.19 15:15
@Prtousek03 píše:
Nevím proč tě tak stresuji 8o :zed: uvidíš co ti řekne doktorka..tak ať to mas dobrý budu držet všechny palce :hug: nevím proč sestra rozdává moudra když by to měla nechat na doktorce :nevim: to mi přijde trochu divny… mě ty výsledky sestra říct nechtěla a musela jsem vždycky počkat na doktorku která je směrodatná… no nic.. dej vědět jak ti to dopadlo ;)

Bude to dlouhý týden. Děkuji holky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
26.11.19 15:16
@Merykara píše:
@Prtousek03 Neves hlavu, taky jsem si loni v srpnu zazila mimodelozni s odebranim vejcovodu. Otehotnela jsem potom na prvni dobrou a mam dceru. Snazit se muzete klidne hned, pokud nebyl zakrok v deloze. Hodne stesti

Jee no díky :dance: to jsou vždycky hezky zprávy :hug: snažit se snad budeme :mrgreen: kdyby nebylo to sestinedeli tak už se snažím teď :mrgreen: nějak mi ten můj přijde víc hezcejsi.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to asi ty hormony :lol: a díky bohu za ně, drží mě nad vodou :) jsem si taky říkala jestli se vám třeba nezlepsil PMS? Na to ale asi vejcovod a jeho odebrání vliv nemá.. 8o

• Citovat
  • Upravit
606
26.11.19 18:59

@leslii HCG ti roste uplne normalne, dutinka v deloze je v 5+2 v poradku. Za tyden az dva budes videt srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
26.11.19 19:01

@Prtousek03 sestinedeli u mimodelozniho mit nemusis. Sestinedeli se dodrzuje u delozniho tehotenstvi. A ne no, na PMS to vliv nema (bohuzel :-D)..hormony produkuji vajecniky, vejcovod je jen ta cesta od vajecniku do delohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí