Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sabs994 píše:Poslední ms 22-26.10 všechno proběhlo v pořádku v listopadu dva dny před očekávanou ms lehké spineni a tohle mne provazeli svým způsobem to krvácení až do teď.. 21.11. Na testu jasné viditelné //.. ale stále krvácení tak 28.11. jsem šla na gyndu brala krev 450 hcg ve čtvrtek jsem měla hcg 650 a dneska jsem měla 850.. v děloze je 5mm vacek.. ženy co si o tom myslíte? Je to normální a nebo to muže být zamlkle? Ve středu jdu znovu.. ale už jsem na nervy ze vlastně tolik návštěv a ve finále furt nic nevím jen se jim nezdá ze to hcg roste tak pomale.. děkuji za odpovědi a hezky večer
![]()
Normální to není. Buď je to mimodelozni nebo neprosperujici.
@Anybody1 píše: Více
Já si teď zažila něco podobného. Ze začátku jsem měla ukázkový růst (1.10. 5 IU/l, 6.10. 73 IU/l, 9.10. 226 IU/l, 13.10. 706 IU/l, pak najednou 20.10. 1811 IU/l - ale dle doktorky rostoucí, takže stále nadějné, 21.10. kolem 1700 IU/l, včera jsem byla na krvi, dnes jsem volala na výsledek a najednou 2 732 IU/l, takže to vypadá, že to začíná prosperovat. V úterý jsem se bála potratu, protože jsem začala špinit, navíc hodnoty klesly, dneska sestřička volala, že to krásně poskočilo a ve středu platí ultrazvuk, a pokud to půjde dobře, bude tam snad i srdíčko. Dne 16.10. jsem byla na prvním UZ, aby se potvrdilo těhu v děloze, to tam byl gestační váček 3,57 mm, 21.10. už tam byl gestační váček 7 mm, tak si držím palce. Ale jsou to příšerný nervy teda.