Růst HCG

Anybody1
19.11.19 18:16

Růst HCG dotaz

Ahoj :) prosím o radu a vím ze už tady bylo několik diskuzi na tohle téma, ale nenašla jsem nikoho se stejným průběhem jako mám ja a i lékaři tvrdí ze jsem prý rarita a raději bych nebyla to mi věřte :( poslední MS 8.10. Ovulace byla 20.10. podle MS jsem 6+0 ale podle ovulace a data otěhotnění kterym sem si jistá jsem 4+1 jestli si to pamatuji správne. Před týdnem jsem začala po sexu krvacet, pak byla nemocnice/pohotovost 13.11., kde mě rovnou řekli ze jsem potratila protože mi kleslo hcg z 130 na 122 (pichli mi něco na uklidnění..moc jsem se na to malý těšila), pak jsem šla do Prahy a teď litam po odberech a na ultrazvuky, protože těhotná prý pořad jsem jen se neví kde se to chytilo… :zed: Hodnoty hcg jsem následně měla 15.11. 140, 16.11. 154, 18.11. 220. Mimodelozni zatím nepotvrdili a nikde ho nenašli… :? Co si o tom myslíte? Stalo někomu něco podobnýho? Na testech mi čárka sili kazdy den… Předem dík :srdce: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24815
19.11.19 18:33

Tak prosperující těhotenství to bohužel nebude. Teď musí zjistit kde je. Moc ti přeji ať je to v děloze a co nejdříve to odejde samo. Podle testu teď nic nepoznáš. Důležité jsou ty hodnoty HCG. Já měla poslední MS 6.10 a teď už si procházím spontánní potratem ( doufám, že se vyhnu revizi) a HCG pomalu klesá, takže vím jak je to hrozné, ale neboj za chvíli otěhotníme znovu a líp :pankac: já začala krvácet v neděli a HCG začalo klesat okamžitě. Ale už jedno nevydařené těhotenství mám za sebou a tam mi hodnoty taky pomaličku rostli, ale rostl jen váček bez plodu. Je teda divné, že ti to HCG pokleslo, ale to může být chyba laboratoře třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
19.11.19 18:39

@anavi13 ahoj, dekuju za odpověď 8o :kytka: i kdyz jsem pořad asi naivně doufala, ze se to třeba nějak zvratí.. tak snad to u nás u obou bude brzo dobrý a zadari se.. :andel: přeju hezky večer!

• Citovat
  • Upravit
356
19.11.19 18:40

Tak jestli stále stoupá hcg, může se ještě ukázat, pokud byla ovulace později a v 5.tt nemusí být nic vidět. Buď se ještě ukáže, nebo odchází a hcg začne klesat, nebo je i možnost mimoděložního, mě na něj nepřišli ani v 7.tt, až na sále. Ale snad to bude v pořádku, nebo alespoň odejde samo, když to tentokrát nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15296
19.11.19 18:44

Podle hcg to prosperující těhotenství není. Může to být mimodelozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
19.11.19 18:48

Jo, takhle mírně rostoucí a chvílema kolísající hCG plus krvácení opravdu může být příznakem mimoděložního, je dobře, že tě hlídají.
jinak těhotenství senepočítá dle ovulace, ale dle poslední MS, a pokud jsi ovulovala 12.DC, tak jsi opravdu ukončený 6. týden, nikoliv 4., a to už by hodnoty u prosperujícího těhotenství měly vypadat o hodně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
19.11.19 18:54

Holky moc vám dekuju za vaše názory a hlavně zkušenosti.. :kytka: jsem zvědavá co se dozvím zítra.. 8o Mějte všechny hezky večer :srdce:

• Citovat
  • Upravit
24815
19.11.19 19:12

@Prtousek03 já v pondělí ještě taky doufala, ale HCG kleslo výrazně a nemá cenu se trápit. Tohle přebolí a za chvíli se určitě poštěstí znovu :hug: ale taky mě to hrozně štve. Já mám pořád nějaké komplikace a už jsem na sebe naštvaná :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
19.11.19 19:26

Já teď taky zažila biochemické těhotenství nebo ranny potrat :nevim: Ve čtvrtek jdu zase na krev snad už poslední a hcg bude nula. Jinak jednou mi hcg taky lehce stouplo tak mě desili mimodeloznim, ale teď kleslo na půlku takže asi 67 nebo tak.. A doufám, že čtvrtek bude nula.. Akorát nevím kdy čekat MS zda mám brát toto jako MS, protože jsem týden a něco krvacela nebo to byl potrat a přijde další MS… :nevim: brzy se zadari neves hlavu, mimco by nebylo dost silné možná by byli i nemocné proto se neudrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
19.11.19 19:34
@anavi13 píše:
@Prtousek03 já v pondělí ještě taky doufala, ale HCG kleslo výrazně a nemá cenu se trápit. Tohle přebolí a za chvíli se určitě poštěstí znovu :hug: ale taky mě to hrozně štve. Já mám pořád nějaké komplikace a už jsem na sebe naštvaná :zed: :)

No nedivím se ti :? taky se ve mě mísí pocity naštvaní a filozofaovani se taky nedá moc ubránit.. nejradši bych třeba šla cvcit abych to ze sebe nějak dostala, ale to nevím jestli je vhodný, takže počkám.. :roll: 8o pevné doufám ze se znova postesti, prala bych to nám všem který se těší a čekají :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
59502
19.11.19 19:37

@Prtousek03 hcg by už mělo být v jiných číslech. Tahle hodnota je cca pár dní po vynechání :? Snad to mimoděložní nebude. Musí se hcg hlídat, jeden pokles a pak slabý nárůst to je právě často u mimoděložního. Tak pokud by jsi měla bolesti raději na pohotovost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
19.11.19 19:46
@Deneriss píše:
Já teď taky zažila biochemické těhotenství nebo ranny potrat :nevim: Ve čtvrtek jdu zase na krev snad už poslední a hcg bude nula. Jinak jednou mi hcg taky lehce stouplo tak mě desili mimodeloznim, ale teď kleslo na půlku takže asi 67 nebo tak.. A doufám, že čtvrtek bude nula.. Akorát nevím kdy čekat MS zda mám brát toto jako MS, protože jsem týden a něco krvacela nebo to byl potrat a přijde další MS… :nevim: brzy se zadari neves hlavu, mimco by nebylo dost silné možná by byli i nemocné proto se neudrželo.

Tak snad to budeš mít už dobrý.. ty odběry jsou pěkná pakarna :zed:..myslím, ze by ta menstruace měla přijít až tak jak si zvykla a ne dřív.. jakoze třeba od začátku co si začala krvacet až po cca tech 25 dnech (nebo kolik dni mas dlouhý cyklus).. menstruovat dlouho a krátce po sobě to asi není úplně dobrý ale ja vím prd, to je jen můj pocit, nejsem doktor :nevim:
a mas pravdu, ze je lepší než mít nemocný miminko, který by se trápilo, tak to příroda takhle rozhodla… budu muset vymyslet co příště udělat líp aby u mě chtělo zůstat :think: :)

• Citovat
  • Upravit
Anybody1
19.11.19 19:53
@Markéta80 píše:
@Prtousek03 hcg by už mělo být v jiných číslech. Tahle hodnota je cca pár dní po vynechání :? Snad to mimoděložní nebude. Musí se hcg hlídat, jeden pokles a pak slabý nárůst to je právě často u mimoděložního. Tak pokud by jsi měla bolesti raději na pohotovost :?

Dekuji… Jo pohotovost to jisti, jen blízko té naši vesničky jsou na ty nemocnice samy blby recenze.. 8o tak se modlím abych nemusela.. :oops: zítra snad budu moudřejší 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
24815
19.11.19 19:57

@Prtousek03 asi bych se cvičením počkala až bude jistě vyloučené mimoděložní, pak už je to jedno ;) ale mě třeba dnes bylo tak divně, že jsem neměla sílu nic dělat, ale já už fakt krvácím i když slabě celkem. Ale určitě nemůžeš za to, že je to tak jak to je. Ono je to prostě strašně složitý z těch dvou buněk udělat miminko a někdy se něco pokazí a naštěstí příroda je tak chytrá a vyřeší si to sama. Nic líp udělat nemůžeš pro příště, to se ovlivnit nedá ;) jo ty odběry jsou hrozný. Já jdu znovu v pátek.
@Deneriss já si jako MS píši začátek krvácení, ale tento měsíc se snažit stejně nebudeme nejspíš, takže je to jedno. Při prvním nevydařeném těhotenství jsem byla na revizi dělohy a brala jsem to taky jako první den menstruace. Dokonce ovulace fakt došla jak měla ( dostala jsem zánět dělohy, takže jsem byla na konzole a potvrdila mi to ultrazvukem) a další menstruace došla klasicky po mých 26 dnech. Ono se to tělo hrozně rychle oklepe. Držím pěsti ať jsi už já nule :hug: já měla v pondělí 360j. z nedělních 1200j. tak snad to klesne rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
19.11.19 20:23

Podobné hodnoty jsem měla u mimodelozniho. Tak hlavně aby to našli včas. U mě lékařka nic nenašla, spíš neviděla nevím poslala mě domů opakovaně a dalsi den mě vyšetřil lékař s akutnim krvácením do břicha jsem frcela na sál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí