Růst vlasků

Anonymní
18.6.20 21:29

Růst vlasku

Holky nemáte zkušenosti s nějakým samponem či bylinkama, na podporu růstu vlasku? 20 m a nemá tam nic:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5822
18.6.20 21:34

Nezoufej, my neměli nic do 3let, teď jí bude 8 a vlasy skoro k zadku. Kluk vlasatej od malinka a holka nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
18.6.20 21:35

To jako fakt? Já byla do dvou let plešatá, a ted mám husté vlnité vlasy. Neboj nebude plešatá navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 21:47

@jopo u nás právě to stejny, chlapecek vlásky dlouhý nádherný a ona nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5
18.6.20 21:47

Ono se říká, že čím dýl na hlavě nic není, tím víc tam toho potom je. A doufám, že je to pravda, protože moje skoro dvouletý mládě má taky jen pár chlupů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 21:48

@Veru1987 je to takový zoufalí když vidíš okolo ty vlasaty holčičky, to víš že určo narostou jen jestli není něco co by nám to mohlo urychlit, víš jak to je :)

• Citovat
  • Upravit
69142
18.6.20 21:50

Neboj, dorostou, to je genetika. Mrněti bych na hlavu žádnou zázračnou chemii necpala. U mýho muže v rodině jsou děti do dvou let plešatý standard a obě naše děti to podědily. Jen pohled na to velké, vlasaté, mě utěšuje v tom, že i tomu malému na té hlavě jednou něco slušnýho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33177
18.6.20 21:52
@Anonymní píše:
Holky nemáte zkušenosti s nějakým samponem či bylinkama, na podporu růstu vlasku? 20 m a nemá tam nic:-(

Ty fakt veris, ze nejaky sampon ci bylinky pomuzou? Holka byla v tomhle veku taky skoro plesata, bracha musel od roka pravidelne pod strojek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
18.6.20 22:01
@Anonymní píše:
@Veru1987 je to takový zoufalí když vidíš okolo ty vlasaty holčičky, to víš že určo narostou jen jestli není něco co by nám to mohlo urychlit, víš jak to je :)

já tě chápu, já mám hustou vlnitou hřívu a moje čtyřletá blondatých pár chlupu… mrzí mě to… ale očividně s tím nic neudělám. Bohužel po mě vlasy nezdědila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 22:04

@Belly.K :srdce: to bych byla fakt ráda už jen male:D teda obema :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.20 22:06

@Veru1987 kdyby jsi viděla mě, nikdo necháme jak může být moje. Mám dlouhý hustý kudrnaty vlasy :)

• Citovat
  • Upravit
415
18.6.20 22:06

Chápu Vás, dcerka už oslavila třetí narozeniny a též má méně vlasů, než roční syn. Občas si ji pletou s chlapečkem, ale nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 22:07

@Svistice četla jsem že masírování olejickem může pomáhat, tak proto se jen ptám zda s tím nemáte zkušenosti. Nikdy bych ji nic chemického na tělo ani do těla nedala, to vůbec. Napadla mne třeba kopřiva nebo tak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.20 22:08

@Jana-86 nám se to stává porad :zed: a pak jeee on má nausnicky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7674
18.6.20 22:10
@Anonymní píše:
@Veru1987 kdyby jsi viděla mě, nikdo necháme jak může být moje. Mám dlouhý hustý kudrnaty vlasy :)

jj já mám taky vlasy pod lopatky, a co tři měsíce musím na prostříhnutí… je jich až moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí