Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nezoufej, my neměli nic do 3let, teď jí bude 8 a vlasy skoro k zadku. Kluk vlasatej od malinka a holka nic.
To jako fakt? Já byla do dvou let plešatá, a ted mám husté vlnité vlasy. Neboj nebude plešatá navždy.
@jopo u nás právě to stejny, chlapecek vlásky dlouhý nádherný a ona nic ![]()
Ono se říká, že čím dýl na hlavě nic není, tím víc tam toho potom je. A doufám, že je to pravda, protože moje skoro dvouletý mládě má taky jen pár chlupů ![]()
@Veru1987 je to takový zoufalí když vidíš okolo ty vlasaty holčičky, to víš že určo narostou jen jestli není něco co by nám to mohlo urychlit, víš jak to je ![]()
Neboj, dorostou, to je genetika. Mrněti bych na hlavu žádnou zázračnou chemii necpala. U mýho muže v rodině jsou děti do dvou let plešatý standard a obě naše děti to podědily. Jen pohled na to velké, vlasaté, mě utěšuje v tom, že i tomu malému na té hlavě jednou něco slušnýho vyroste.
@Anonymní píše:
Holky nemáte zkušenosti s nějakým samponem či bylinkama, na podporu růstu vlasku? 20 m a nemá tam nic:-(
Ty fakt veris, ze nejaky sampon ci bylinky pomuzou? Holka byla v tomhle veku taky skoro plesata, bracha musel od roka pravidelne pod strojek.
@Anonymní píše:
@Veru1987 je to takový zoufalí když vidíš okolo ty vlasaty holčičky, to víš že určo narostou jen jestli není něco co by nám to mohlo urychlit, víš jak to je
já tě chápu, já mám hustou vlnitou hřívu a moje čtyřletá blondatých pár chlupu… mrzí mě to… ale očividně s tím nic neudělám. Bohužel po mě vlasy nezdědila.
@Veru1987 kdyby jsi viděla mě, nikdo necháme jak může být moje. Mám dlouhý hustý kudrnaty vlasy ![]()
Chápu Vás, dcerka už oslavila třetí narozeniny a též má méně vlasů, než roční syn. Občas si ji pletou s chlapečkem, ale nedá se nic dělat.
@Svistice četla jsem že masírování olejickem může pomáhat, tak proto se jen ptám zda s tím nemáte zkušenosti. Nikdy bych ji nic chemického na tělo ani do těla nedala, to vůbec. Napadla mne třeba kopřiva nebo tak
@Anonymní píše:
@Veru1987 kdyby jsi viděla mě, nikdo necháme jak může být moje. Mám dlouhý hustý kudrnaty vlasy
jj já mám taky vlasy pod lopatky, a co tři měsíce musím na prostříhnutí… je jich až moc ![]()
Holky nemáte zkušenosti s nějakým samponem či bylinkama, na podporu růstu vlasku? 20 m a nemá tam nic:-(