Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Cauky, mate nejake tipy na rychlejsi rust vlasů? Moc neverim na ruzne doplnky z lekarny. Beru vitamin B, zinek, C taky. Nejake vase rady na lepsi růst?
Docela pomáhají kofeinové šampony, z lékárny dělá divy přípravek Biosil za 59,–, pravidelně zastřihávat konečky, hodně pít, jestli barvíš, tak henna ![]()
Milva mi zničila vlasy. Mne pomáhají vitamíny revihair od dr.Maxe
Mi nejvíce pomohlo dát vlasům oddych. Dříve jsem je skoro denně žehlila a často barvila. Kompletně je zničila. Šmikla jsem je dost razantně, přestala žehlit a barvit (v tu dobu úplně, teď barvím jen odrosty) a vlasy začaly růst jak pohnojené.
Vitamíny jsem jedla dlouhodobě Biosil z lékárny, pak z DM Hair vital komplex a ty beru stále.
Ještě jsem zkoušela masáže hlavy obyčejnou březovou vodou nebo vodou od Milvy a též super, ale spíše na padání a podrůstání nových vlásků.
Zdravím holky, tak vitaminy jsem také zkoušela a nevidim moc rozdíl trochu se mi zlepšila kvalita nehtů, ale vlasy mám pořád řídké a zastavily se mi na jedné délce
zafungovalo vám něco na rychlejší rust? nabízí se toho hodně, ale zajímá mě vaše zkušenost, díky
Cauky, mate nejake tipy na rychlejsi rust vlasů? Moc neverim na ruzne doplnky z lekarny. Beru vitamin B, zinek, C taky. Nejake vase rady na lepsi růst?