Růst vlasů - tipy a triky?

Anonymní
16.4.20 21:18

Růst vlasů - tipy a triky?

Cauky, mate nejake tipy na rychlejsi rust vlasů? Moc neverim na ruzne doplnky z lekarny. Beru vitamin B, zinek, C taky. Nejake vase rady na lepsi růst?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
16.4.20 21:22
@Anonymní píše:
Cauky, mate nejake tipy na rychlejsi rust vlasů? Moc neverim na ruzne doplnky z lekarny. Beru vitamin B, zinek, C taky. Nejake vase rady na lepsi růst?

Docela pomáhají kofeinové šampony, z lékárny dělá divy přípravek Biosil za 59,–, pravidelně zastřihávat konečky, hodně pít, jestli barvíš, tak henna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56144
16.4.20 21:28

Milva ma sampon s chininem, ten funguje. Vygoogli si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
16.4.20 21:37

Vlasova kosmetika od Milvy. Za me zaruceny vysledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.4.20 21:48

Milva mi zničila vlasy. Mne pomáhají vitamíny revihair od dr.Maxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.4.20 23:28

Mi nejvíce pomohlo dát vlasům oddych. Dříve jsem je skoro denně žehlila a často barvila. Kompletně je zničila. Šmikla jsem je dost razantně, přestala žehlit a barvit (v tu dobu úplně, teď barvím jen odrosty) a vlasy začaly růst jak pohnojené.
Vitamíny jsem jedla dlouhodobě Biosil z lékárny, pak z DM Hair vital komplex a ty beru stále.
Ještě jsem zkoušela masáže hlavy obyčejnou březovou vodou nebo vodou od Milvy a též super, ale spíše na padání a podrůstání nových vlásků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.9.24 10:58

Zdravím holky, tak vitaminy jsem také zkoušela a nevidim moc rozdíl trochu se mi zlepšila kvalita nehtů, ale vlasy mám pořád řídké a zastavily se mi na jedné délce :( zafungovalo vám něco na rychlejší rust? nabízí se toho hodně, ale zajímá mě vaše zkušenost, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková