Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jakože má v zubu zánět a vy to nijak neřešíte? Už dávno jste měli být u zubaře. Jinak ano, růst zubů bolí, l. Mám stejně starou dceru, rostou ji spicaky. Je neuvěřitelné protivná, prořve půl dne, blbě usina, nechce jíst, má lehce zvýšenou teplotu… prostě klasické zuby.
@Midaku Jemu roste zub a v tom místě to má jakoby lokální zánět, má to tam až krvavě červený, ukazovali jsme to včera na pediatrii, máme chladit a dávat Nurofen. U stomatologa byl min. týden, to to měl pouze oteklé. Jemu ta bolest asi střílí i do hlavy, sahá si na ouška, zatíná pěstičku až se pak chvilkama klepe a ukazuje na ten zoubek.
Nevím, no. Minimálně o radu bych zubaři zavolala, popsala a on zhodnotí, jestli to je ještě v normě nebo ne. Dcera každý zub prožívá fakt hodně, ale aby ji z toho bolela cela hlava, uši, klepala se atp, to fakt ne.
Synovi teď rostou spicaky, taky se taha za ouska, rust zubu může, respektive ta bolest, střílet až do uší. Hodně sil.
@Ojanka Už je na tom lépe, je i klidnější, hraje si, tak snad to už přešlo:)
@Melodie91 Calgel pomáhal donedávna, ale kamarádka i pediatr mi poradili Camilia homeopatika na zoubky a to pomáhá ted na ty stoličky a taky chladit…
Ahoj holky, mám dotaz, mám 18 měsíčního syna, nyní mu současně rostou 2 stoličky, trpí velkými bolestmi, má i zvýšené teploty, tlumím Nurofenem a dávám i homeo Camilie. Syn si často ukazuje na pusinku, kouše do všeho, bolest přichází hlavně k večeru, občas si všimnu, jak uplně zatne pěstičky a klepe se
Je ted uplně rozhozený, často brečí. Byli jsme i u pediatra na 18měskontrole, říkala, že to má v zánětu ten zoubek, tak možná z toho je tak rozhozený, říkala jsem jí i o tom klepání se. Máte s tím některá zkušenost? Jinak syn reaguje normálně, v noci se neklepe,..