Růstový spurt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
18.3.12 10:49

Malýmu se zuby vyklubaly tak, že kdyby mě nekousl, tak to nevím. Neměl teploty, protivnej byl standardně, slintal normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.12 10:54
danyk píše:
Malýmu se zuby vyklubaly tak, že kdyby mě nekousl, tak to nevím. Neměl teploty, protivnej byl standardně, slintal normálně.

Takhle jsme to meli u prvniho kluka, u druheho je to naopak, prvni zub byl jeste o.k. ale druhy se prorezal asi za 36. hod. a to bylo revu. Dokonce mel dasen nad zoubkem silene rudou, jako by tam byla modrinka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
18.3.12 11:14

TAk já to na nic svádět nechci ;) jen prostě dedukuji. Já to beru jako takový nějaký období, který zase přejde.
Dát dudlík a nechat jsem zkoušela. Ona vždycky opravdu hladově pila. Ona to má co 14 dní jinak. Jednou spí tak, pak jinak. Prostě režim ne a ne přijít. Ale zvládám to … taky hlavně pro to, že je to první a zatím jediné dítě.
No uvidíme.
Já právě myslela, že sprut je 3-6. měsíc ne 3. a 3. měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.3.12 11:24

Já mám taky dítě bez režimu ve dne. Jen v noci má pravidelnost, že se budí FURT :cert: . Dudlík taky při pláči nezabere, když je to dýl jak 2 hodiny od jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.12 11:30

Malymu je pul roku a rezim nee, ani pres den, ani v noci :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
18.3.12 17:43
ivana-domca píše:
Malymu je pul roku a rezim nee, ani pres den, ani v noci :O

To mi holky neříkejte … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.12 17:48
avm3 píše:
ivana-domca píše:

bohuzel ne, ale me to nejak extra nevadi, takze se vylozene zatim podrizuju malymu. Prcek to ma stejne vsechno opacne. Driv jsem byla rada,.ze naspal dve hodiny denne a ted spi tri hodiny denne :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
18.3.12 19:44
ivana-domca píše:
avm3 píše:
ivana-domca píše:
bohuzel ne, ale me to nejak extra nevadi, takze se vylozene zatim podrizuju malymu. Prcek to ma stejne vsechno opacne. Driv jsem byla rada,.ze naspal dve hodiny denne a ted spi tri hodiny denne :O

To jo, já se taky podřídím a malá taky celkem dobře spí, ale … co když bych měla jedno a toto bylo to mladší :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.12 19:49
avm3 píše:
ivana-domca píše:
avm3 píše:
ivana-domca píše:
bohuzel ne, ale me to nejak extra nevadi, takze se vylozene zatim podrizuju malymu. Prcek to ma stejne vsechno opacne. Driv jsem byla rada,.ze naspal dve hodiny denne a ted spi tri hodiny denne :O
To jo, já se taky podřídím a malá taky celkem dobře spí, ale … co když bych měla jedno a toto bylo to mladší :roll: :roll: :roll:

ja to tak mam, ale prvnimu je uz devet, takze jezdi ze skoly a do skoly sam. Kdybys mela dve, tak bys asi musela rezim zavest sama, ale kdyz to neni nutne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
18.3.12 20:33
ivana-domca píše:
avm3 píše:
ivana-domca píše:
avm3 píše:
ivana-domca píše:
To jo, já se taky podřídím a malá taky celkem dobře spí, ale … co když bych měla jedno a toto bylo to mladší :roll: :roll: :roll:
ja to tak mam, ale prvnimu je uz devet, takze jezdi ze skoly a do skoly sam. Kdybys mela dve, tak bys asi musela rezim zavest sama, ale kdyz to neni nutne ;-)

Je pravda, že pak to člověk asi řeší jinak a prostě to „musí jít“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí