Růžový výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SasankaB
4.5.13 16:27

@Dadys Já jsem po vysazení HA neměla menstruaci asi rok.Je to šest let co jsem jí vysadila.Jen jsme se s manželem nesnažili teda skoro vůbec :cert: Ted je to zase všechno v pořádku a dali jsme se do toho. Menstruace se mi uklidnila na těch 33 až 35 dní jen občas asi tak dva dny před špiním. Ted jsem 28 dc tak doufám, že to nebude nic vážnýho. S manželem jsme spolu asi 14 let začala jsem brzy, :oops: tak si říkám, jestli to moje vajíčko neni na ty jeho ocásky už alergický. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8675
4.5.13 16:30

@SasankaB ježíš nestraš :jazyk:,my jsme taky 10let a přeci nepoběžím za sousedem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Budeš muset vyčkat do termínu ms, nic jinýho bohužel dělat stejně nejde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
4.5.13 16:32

@SasankaB jinak klid…alergie to nebude, pěkně se snažte, ono se to povede a nebo už třeba povedlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
4.5.13 16:33

@Dadys Pravdu máš. Nic jinýho se dělat nedá.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
4.5.13 16:39

@Market30 Přesně proto si dřív test nedělám. Ale držím palečky nemusí to nic znamenat.Plno holek před menstruací špinilo ale sama mrcha se nedostavila. Potom jim teprve vyšlo že jsou těhulky. Tak hlavu vzhůru. :hug:

• Citovat
  • Upravit
48
21.9.13 10:41

Ahoj holky prestala jsme brat antinu a ted po 3 tydnech co ji neberu se mi objevil ruzovy vytok 7 dni pred mesnstruaci trochu obcas poboliva bricho nevite cim to muze byt dekuju predem na za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
21.9.13 20:45

@irik No u mě to znamenalo mimčo jsem v šestém měsíci :palec:

• Citovat
  • Upravit
48
23.9.13 08:51

SasankaB

No doufam že snad ne mame uz 2 deti 6 a pul 2 a pul a uz 3 nechceme a chranime se a neprask nam tak snad treba jen nez to telo si zase zvykne bez te chemie protoze jsem pri antine porad spinila dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
23.9.13 10:29

@irik v tom případě se neboj, určitě jde jen o hormonální poruchu, časem se to upraví. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7.12.13 21:44

Ahojky, chtela bych se zeptat, posledni ms byla 12.11. Ovu mam 15DC. Od vcerejska me poboliva v podbrisku a dnes mam prubezne cely den ruzovy vytok. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Rok se snazime a zatim nic, mimco by sme si moc prali.Diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.9.14 13:18

Ahoj holky, ráda bych věděla, zda jste některá zažila něco podobného. vysadila jsem HA, přišla MS, potom jsme se snažili okolo data předpokládané ovulace (nikdy jsem ji nijak neměřila), přišly příznaky, byla jsem u doktora a těhotná podle krve ani utz nejsem. MS má dnes 9 dní zpoždění. Vzpomněla jsem si, že někdy koncem minulého týdne jsem měla na papíře průhledný hlen, kterému jsem ale nevěnovala pozornost. Od té doby mě také pobolívá vaječník. Dnes jsem objevila pro změnu růžový výtok. Bolesti v podbříšku a zádech pociťuji, ale ne jako před MS. Těhotná tedy nejspíš nejsem, ale mám tohle chápat jako ovulaci nebo je to normální? To zpoždění dávám za vinu vysazení HA… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.12.17 23:58

Dobry vecer vsem snazime se s pritelem o Mimi cekam nez mi dorazi ms kazdym dnem bych ji mela dostat sla sem na zachod a pri moceni mne to strasne palelo a spatrela sem ruzovo bili vytok s hrdkami uz 14 dny mne boli leva strana nekdy prava a boli mne bricho jako na ms ale tohle je vic ostri a take mne boli prave prso a mota se mi casto hlava a boli prosim vas o radu nez zajdu k doktorovi.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.18 20:22

Zdravím holky

S přítelem se o miminko zatím nesnažíme a oba jsme si ujednali že by to bylo lepší začít se o něj snažit později.
Mám ovulaci v několikátém dni (tedy přibližně) a chci se vás zeptat jestli je růžový výtok normální, bolesti nemám a divně se necítím. Návštěvu u gyn. mám jistou jen se chci ujistit, že by to snad nemuselo být to „ono“. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
11.6.19 13:17

Růžový výtok

Ahoj holky, jsem tu dnes poprvé ale vím že toto téma se tu řeší :D chtěla bych vás poprosit o radu nebo o váš názor, rok se s manželem snažíme o miminko milujem sem každý den, někdy obden, 2 mesíce zpět jsem byla na Laparoskopii průchodnost a tak, čistě jen abych věděla jestli jsem v pořádku (jsem) menstruace mi skončila je to 14 dní a dostat to mám 24 června a už 3dny na sobě pozoruju růžový slabý výtok a někdy v něm i malé krvavé nitky ale fakt třeba jednu max 2..menstruaci mám nepravidelnou, ovulaci si nijak nezjišťuju ani testy ani měřením teploty, nikdy jsem tento výtok neměla, ani při ovu. Myslíte že by to mohlo být jak se říká zahnizďování? Předem děkuji za jakou koliv odpověď :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí