Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@DankaF Já myslím, že u nás asi pomohl víc ten hořčík. ten rybí tuk jí dávám už dlouho, ale velký zlepšení nastalo až po Vánocích, co jsem jí nasadila i ten hořčík a B6. Možná by k tomu došlo i tak. Ela má vždycky co půl rok velkej skok. Ale klidnější a soustředěnější je. Kamarádka ho dává klukovi taky, je ADHD a hodně mu to pomohlo. A znám víc lidí, co ho dávají a děti se jim hodně zlepšily.
To je hodně zajímavé, nenapadlo by mě že by mohl pomoci obyčejný hořčík
@DankaF píše:
To je hodně zajímavé, nenapadlo by mě že by mohl pomoci obyčejný hořčík
Běžně to doporučují neurologové pro děti s ADHD. A hořčík je dobrý na nervy. Já ho užívám také a cítím se líp, děti mně tak snadno nevytočí a i se mi líp pracuje. jsem taková výkonější.
Ahoj holky a jake je davkovani?
Muj syn ma 7 a zacala jsem mu davat to eye q a prislo mi ze zacal byt silene drzy. Hyperaktivni neni ale dost spatne se koncentruje. Navic mame opet uz pres 2 mesice tiky.
Obnovuji, zajímaly by mě zkušenosti s tobolkami. Syn 4r mi olej dlouhodobě nechce. Zkoušeli jsme tedy jen Eye q vanilku a chuťově je to opravdu nic moc. Říkala jsem si, když ty tobolky spolkne, tak by to mohlo lépe projít. Ale koukala jsem, že z kraje se má brát 6 tobolek denně. Je to dávka pro dospělé i děti, nerozlišují to. Dávali jste opravdu takové množství? Ocením i zkušenost někoho s dítětem s vývojovou dysfázií, zda vám to pomohlo. Děkuji
@pomme já hlavně po 3 lahvičkach nevidím změnu, až tady jsem zjistila, že změna je třeba za 14 dní až měsíc ![]()
@Bubla Bůčková já počítám i s tím, že to bude k ničemu, ale říkám si, že tím snad neublížím a chci to zkusit. Syn je na tom co se týče řeči hodně špatně. A ten olej na lžičku mi nechce. Jen se zeptám, dávali jste první tři měsíce tu zvýšenou dávku?
@pomme píše:
@Bubla Bůčková já počítám i s tím, že to bude k ničemu, ale říkám si, že tím snad neublížím a chci to zkusit. Syn je na tom co se týče řeči hodně špatně. A ten olej na lžičku mi nechce. Jen se zeptám, dávali jste první tři měsíce tu zvýšenou dávku?
Dávám prostě dvě dětské lžíce po obědě ![]()
Dáváme už skoro 3 roky, olej jsem mu nejdříve dávala do láhve s mlékem, teď už polyká 2 bobule najednou a ani nemrkne:-) S řečí problém neměl, jen je emočně nestálý a menší byl hrozně uřvanej, zkusili jsme po roce vysadit a rychle se k tomu vrátili. Je možné, že už to teď nepotřebuje, ale určitě mu to neubližuje ![]()
Zvýšenou dávku jsme dávali
@Bubla Bůčková
Jsem pred casem cetla dtest, kde ten eyeQ vysel hur nez vetsina preparatu, co se tyce obsahu tech prospesnych latek…ale nase logopedka tomu taky dela reklamu, pry jim to na skolenich rikaji neurologove
, neurolog taky velkou ceduli. Ta firma ma na svuj vyrobek studii, otazka je, jestli to proste neni obycejny efekt rybiho oleje. Ja od ty doby kupuju normalni rybi od jiny znacky, levnejsi mimochodem, efekt asi tak stejny, tezko rict, co je vyvojem, co tim olejem. Ale eye Q ma dobry promo.