Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké sou vaše zkušenosti s rybím tukem eye q? dávám ho synovi asi 14 dní. pozorovoli ste nějaké změny? například zklidnění dětí, nebo lepší soustředění, lepší mluvení apod. je to finančně docela dost nákladné, obzvlášť ze začátku když se musí dávat 3× denně 5 ml..tak mě zajímá jestli to opravdu pomáhá. četla sem o tom dost pozitivních recenzí tak sem si řekla že to vyzkoušíme ![]()
No já jsem ho chvíli dávala a pak jsem přešla na jiný rybí tuk. Dávám Blue Care. Podle mně účinek stejný. Ještě zkus koupit B6+hořčík. To u nás zafungovalo mnohem víc. Ale je to od tří let, tak nevím, kolik vám je.
@MarketaJ píše:
No já jsem ho chvíli dávala a pak jsem přešla na jiný rybí tuk. Dávám Blue Care. Podle mně účinek stejný. Ještě zkus koupit B6+hořčík. To u nás zafungovalo mnohem víc. Ale je to od tří let, tak nevím, kolik vám je.
Muzu se zeptat jaky konkretne produkt s horcikem muze trilete dite? Prave bych ho chtela davat a nasla jsem same az od sesti let a 20ti kg. /nas ma 14 kg/ Dekuji!
@open mind Dávám tohle http://www.nonrx.cz/…3155299.html#…. To jsem jediný našla od tří let.
@MarketaJ Moc dekuji!! Rozhodne vyzkousim. ![]()
Jak to u vas zafungovalo, da se nejak popsat co presne se zmenilo/zlepsilo pls? Diiik! ![]()
Zlepšilo se hodně chování. Ubyly hysterický scény. Mnohem líp se soustředí a je to vidět i na řeči. Chválí jí i paní učitelky, logopedky, že se strašně zlepšila. navíc to asi pomáhá i na imunitu, protože co jí to asi dva měsíce dávám, tak je mnohem míň nemocná než dřív.
@CokeLady Ela to v pohodě spolkne, ta tableta není extra velká. Ale dá se to dobře nadrtit.
@MarketaJ No to zni jako pohadka! Dekuji, rozhodne to poridim.
@MarketaJ Jeste mi prosim rekni, za jak dlouho jsi zacala tu zmenu pozorovat?
@MarketaJ můžeš se prosím podívat, kolik mg hořčíku a B6 tbl. obsahuje? Na příbalovém letáku na netu nic takového nevidím, tak jestli to není někde napsané na krabičce..
@MarketaJ Prosím tě a ty myslím že vám ke zklidnění pomohl i ten hotčík? Já se dočetla že pomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání?
My jsme začali pozorovat účinek asi po dvou měsících
Ale syn se hodně zklidnil a je víc soustředěný, víc vnímá když mu něco říkám
@DankaF Já myslím, že u nás asi pomohl víc ten hořčík. ten rybí tuk jí dávám už dlouho, ale velký zlepšení nastalo až po Vánocích, co jsem jí nasadila i ten hořčík a B6. Možná by k tomu došlo i tak. Ela má vždycky co půl rok velkej skok. Ale klidnější a soustředěnější je. Kamarádka ho dává klukovi taky, je ADHD a hodně mu to pomohlo. A znám víc lidí, co ho dávají a děti se jim hodně zlepšily.