Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi jo, dcera není zrovna opatrná a nerada bych aby to bylo hned zničený, snad ta kuchynka bude tak pevná jak to vypadá podle fotky
jinak díky za odkaz
Zuzko me se libi ta druha:-)my jsme ted kupovali v globusu, kamaradky dcera ji ma a pokazde kdyz k nim prijde si tam minimalne hodinu hraje tak jsme se rozhodli ze ji taky poridime:-)
Baru tak já už jsem objednala tuhle, libila se mi nejvíc ze všech
@adell píše:mě taky ..ale to se uvidí až po vánocích..
ahoj, tak já už mám kuchynku doma, a ani se neptej
první dojem co jsem rozbalila krabici je hrozný, ta fotka na webu je strašně přiklášlená, ve skutečnosti má takový vblitý barvy, to horní víko nejde dobře dovírat, no teda jsem zklamaná, zítra až jí celou postavíme to snd bude lepší jinak jí posílám zpátky
@zuzka.mamka jé to mi ani neříkej, my ji ještě doma nemáme, manžel neměl čas ji dojet vyzvednout. no to se už na ni ani netěším. doufám, že nebude až tak strašná jak to vypadá…no a pak si má člověk koupit něco na netu, když to pak vypadá úplně jinak než na fotce. ach jo…
nechceš ji prosím tě zítra vyfotit a dát sem fotku? ![]()
TAK MĚNÍM názor není to tak hrozný jak se zdálo na první dojem, dcera z ní je úplně hotová nechtěla jít ani spát furt by jenom vařila
@zuzka.mamka uf, tak to jsem ráda. už jsem to říkala manželovi, že je prý hrozná, tak jsme byli připraveni na nejhorší, tak snad to bude dobré
snad už ji zítra přiveze!
Podívám se po fotce, dokoupily jsme jí k tomu ještě pár „nerez“ hrnců a nějaké plastové jídlo, a nemůžeme jít ani ven prože ona chce prostě važiiiiit:-)))
Tak ji dneska manžel dovezl a samozřejmě jsme ji i složili, protože jsem byla napnutá, jaká bude. první dojem byl nic moc, ale složená a polepená už ujde. manžel mi řekl, že nechápe co jsem za ty peníze čekala. no asi má pravdu. takže nakonec jsem spokojená a malému se taky líbí, hlavně že je všechno otvírací a zvuk u vaření.
Tak to bylo to samé jak u mě, ten první dojem byl docela šok že:-d
Nejvíc mě ale štve tak skříňka co nedoléhá při zavírání. rozložené to vypadalo opravdu hrozně. ale ta od smobyho taky není žádný zázrak…s omezeným rozpočtem nelze čekat kdoví co ![]()
No ty dražší budou podle mě to samé, akorát jsou větší
manžel to zavírání nějak upravil a už všechny docela pěkně doléhají