Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@arinecka Potřebovala jsem rychlou odpověď a tady po 10 minutách nebyl jediný komentář. Na FB byly reakce hned. Pokud ti příspěvek překáží, stačí ho přeskočit. ![]()
@Lucy75 Díky za tip, ale nechci je hrotit před Vánoci. Primárně mi šlo o to, aby malému nebylo špatně od žaludku ![]()
Běžný losos má tu známou barvu, protože je dobarvovaný skrze krmivo. Tak je pak krásně růžový/lososový. Uz divoký je světlejší a pokud je tohle jiný druh, poznáš to nejlépe ty sama - googleni a vůně. Ale jednou jsem šla kupovat dalšího, levnejsiho, aby to na sushi nevypadalo zkazene no
protože mi právě přišel losos se světlým masem.
@IcePlanet7 Ja som viděla takúto žltú. Keď som kuchala kapra.
@Deni94 píše: Více
Jeden starsi IT vtip na zamyslenie (rychlo nerovna sa dobre)
Potká se Motorola s Pentiem. Motorola se ptá:
„Pentium kolik je jedna plus jedna? "
Pentium odpoví:
"Tři. "
Motorola na to říká:
"Ale Pentium to je špatně. "
Pentium na to odpoví:
"To je jedno, hlavně že je to rychle! “
Vtip zalozeny na skutocnej udalosti ked Intel vyrobil nove velmi rychle procesory, ale s chybou, takze nespravne pocitali.
@Lucy75 píše: Více
Vždytˇjá vím, nemyslela jsem to zle
Já bych to šla taky vrátit, nelíbí se mi ani struktura masa.
Asi ti to už nepomůže, ale vypadá to na zoxidovaný tuk. U ryb běžné, pokud je delší dobu mražená.
Lehce to odkroj a ikdyby si to tam nechala, tak je to nejspíše neškodné.
@Lucy75 píše: Více
Kámoš co dva roky vařil na vojně měl oblíbený koření - hypermangan ![]()
Řekla bych ze je to rozmrazeny losos gorbuša. Je světly, strukturou jiny.
O lososovi nic nevím 😁 takže tady nepomůžu. Ale můžu říct, že bych z " bezpečnostních" důvodu a zachování " anonymity " nedávala na fb i na tohle fórum stejnou fotku a stejný dotaz, aby si mě tady někdo nespojil s nickem, kdybych psala víc " osobně".. já jen, že jsem si říkala, že jsem tu fotku někde viděla
ale neboj, neprásknu tě
@Deni94 píše: Více
Je to ňahňa.
Lososa jím kvůli „hutnému“ masu.