Rychlovarná konvice, která není z Číny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@blueice je to sice bez záruky, protože aktuálně jsem nic takového nekupovala, ale možná se podívej na Zelmer (polská značka), vyráběli u sebe v Polsku.
Mívali jsme konvici, vysavač a fén. Vše sloužilo dlouho a bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blueice píše:
@januschka Kenwood nevyrábí v Číně?
Koukala jsem a vyrabi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… V těch průmyslových oblastech a fabrikách je to neskutečně promořené všemi možnými jedy, kontaminace vším možným v nadlimitních množstvích, nehledě na jejich standardy nezávadnosti, které zdaleka nejsou tak přísné jako v Evropě, i když se to dodává pro evropský trh…
Byla jsi tam? Jestli ne, tak odkud máš info?
Protože tohle je solidní paranoia.
Jejich standardy nejsou vůbec důležité. Číňani vyrobí cokoli v zadané kvalitě. Důležité je, co si zákazník zaplatí a jak si výrobu ohlídá. Pokud půjde po ceně a ničem jiném, dostane bahno, pokud si zaplatí a řekne musí to splňovat to a to, tak dostaně křišťálově čistou vodu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Braun
Osobně již 3 roky mám konvici Braun WK 210. Konstrukce je z Německa a vyrábí se v Česku. Vítěz testů bezpečnosti německého sdružení spotřebitelů a celkově druhé místo. Je příjemné číst na štítku Made in Czech Republik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc všem děkuji za komentáře, @Majkl6 zní to skvěle, akorát bych chtěla nerez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Overeno s vyrobci
Hledam jsem stejnou vec - jsem jiny manzel - a mozna se to nekomu hodi.
Konvice vyrobene v CR jsou
braun-wk-500
braun-wk-300
Dale jsem proveroval Philips a ty zadne konvice vyrobene mimo Cinu nemaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit