Rychlý růst hlavičky u holčičky - 4 měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.17 23:07

@Amys Nene, měřila to sestřička u doktorky

• Citovat
  • Upravit
35388
28.1.17 23:12
@Anonymní píše:
@emari Nee, chová se normálně. Otáčí se na břísko, je akční až moc a pláče minimálně. Chce všechny hračky, které vidí :lol:. Na neuru sjme byli na mou žádost kvůli zvláštním pohybům (hysterická matka..). Neuroložka nic nenašla, řekla, že je zdravá a má neobvyklé emoční projevy (to byly ty zvláštní pohyby, dělala je a dělá když má radost). EEG čisté.@mroe Omlouvám se, ale nerozumím. Délkou je v normě.. Nebo jste to myslela ironicky? (jsem dnes natvrdlá)

Ale ona je v norme vsim. Tak proc te desi zrovna hlavicka, kdyz telo ji roste stejne rychle?
Navic ani neurolog nic neshledal, nemela bys spis resit sebe a svoje psych. zdravi? To dite je nejspis uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.1.17 23:13
@Anonymní píše:
@emari Nee, chová se normálně. Otáčí se na břísko, je akční až moc a pláče minimálně. Chce všechny hračky, které vidí :lol:. Na neuru sjme byli na mou žádost kvůli zvláštním pohybům (hysterická matka..). Neuroložka nic nenašla, řekla, že je zdravá a má neobvyklé emoční projevy (to byly ty zvláštní pohyby, dělala je a dělá když má radost). EEG čisté.@mroe Omlouvám se, ale nerozumím. Délkou je v normě.. Nebo jste to myslela ironicky? (jsem dnes natvrdlá)

Tak bezva. Tak to bych velkou hlavu dál neřešila a hysterii přesměřovala na něco jiného (třeba blíží se asteroid nebo tak něco) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
28.1.17 23:15
@Anonymní píše:

Hádám, že ironicky :)…Jo a jinak, ono tak to jejich měření…Nám naměřili v nemocnici něco jiného než pak za pár dní u dětské dřevěné, respektive v něm
Více a poté u dr méně :) a dítě sebou kolikrát taky mele, řve, tak to je pak půl cm sem, půl cm tam…Jednou jsem v čekárně na neurologii viděla chlapecká a zdálo se mi, že má nějakou větší hlavicku a maminka povídala do tel, že je tam okamžitě poslala dětská, že malýmu vyrostla hlavička za měsíc o 7cm, maminka asi jak ho vídala denně, tak ji to tak nepřišlo.. tak asi tak to je dle mého rychlý růst hlavičky ;) Jinak pokud si pamatuju, někde jsem četla, že zpočátku ta hlava roste tak 1-2cm za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
28.1.17 23:20

Jo a ještě perlička, když malýho tenkrát viděl poprvé doktor v nemocnici, když vešel do ordinace, tak povídá, teda, ty máš ale velkou hlavu :zed: moje nervy, pak jsem to furt řešila…No jo, mladý tele, co si nevidělo do pusy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35388
28.1.17 23:26

No a nevite co muze zapricinit rychly rust nohy? Moje deti maji skoro ploutve, ve 12 letech 40tku a v 7 letech 35tku nohu. Obe se standardne drzi v pomeru vyska-vaha pod 10. percentilem. Nemela bych zacit plasit?
Ja teda vlastne uz plasim, protoze za chvili budu hledat boty v nadmernych velikostech a uz ted me stoji majlant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.1.17 23:30

@mroe Když mají ploutve rodiče, nemůžou po dětech chtít, aby měly ploutvičky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.1.17 23:56
@Anonymní píše:
@Nowuka2 To já vím, ale jde mi uklidnění, jestli se tu najde maminka s mimčem s podobným růstem hlavy a vše bylo a je v pořádku.. asi jsem trochu hysterická..

Holka měla stejnou váhu i obvod hlavy při narození, v roce už měla hlavu na přilbičku (46 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.1.17 00:47

@mroe neboooj pritel ma 47 a sezene boty vklidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.1.17 00:53
@AndelaCerna píše:
@mroe neboooj pritel ma 47 a sezene boty vklidu :)

Chlap možná, ale sehnat takový lodičky v 42 už je kumšt a že vím, o čem mluvím :mrgreen: A Mroe má holky, těm bych č.47 ani nepřála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.1.17 01:01

@mroe : takze jsou nizke a maji velkou nohu? Treba nakonec jeste porostou a budou vysoke :think: Nebo mate proste trochu anomalii - my mame v rodine opacny pripad, nadprumerna vyska a podprumerna noha, mno vypada to dost komicky, ze neudrzi rovnovahu…ale udrzi a i profi sportuje…nekdy se to tak blbe sejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.1.17 01:19

Přijde mi to úplně v pohodě. každý mimčo a každá hlavička rostou jinak. když se dostala jen ze spodku na průměr, tak to je úplně v klidu, asi bych nebyla klidná ze skoku z 10. na 90 percentil, ale na 50. je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35388
29.1.17 12:24
@beruska9 píše:
@mroe : takze jsou nizke a maji velkou nohu? Treba nakonec jeste porostou a budou vysoke :think: Nebo mate proste trochu anomalii - my mame v rodine opacny pripad, nadprumerna vyska a podprumerna noha, mno vypada to dost komicky, ze neudrzi rovnovahu…ale udrzi a i profi sportuje…nekdy se to tak blbe sejde.

Ne, jsou vysoky, hubeny a maji ploutve. Navic uzky ploutve. Takze sehnat lodicku, co lodicku, balerinu, prece ji nebudu kupovat podpatky ve 12 letech, je na jeste k tomu uzkou nohu ve 40, je dost narocne. Zatim to jeste slo, ale vsechny detske boty, ktere jsou obecne uzsi, 40 konci, snad Superfit ma jeste nejake ojedinele, v podstate nenositelne modely v 41. Chlapi to maji podstatne jednodussi i ve velkych cislech.
Treba kozacky jsme uz letos nesehnali. Bud by mohla mit nahore dve lytka v jedne bote, nebo byly na vysokem podpatku, nebo ji byly siroke i dole. Ja mam taky 40tku, ale normalne sirokou, zadnou moji botu mit nemuze, ani snerovaci.
Moje sestra ma 42, ale sirokou, taky ma dost problem, ale v Praze sezene, ale na uzkou nohu to bude o dost tezsi.
Typ backor, ktere doted nosila, taky konci 40tkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí