Rýma - vynechání jogurtů/mléka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
15.12.17 16:46

@Hadumi z jogurtu urcite ne, musi byt necim chyceny. Mleko zahleneni podporuje, ne zpusobuje, zelenou kor ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9826
15.12.17 16:50

Taky bych viděla bacila. Nebo se rýmou po ulehnutí do postele projevuje alergie na roztoče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.12.17 19:47

@Jahru postel má stejnou, žádná změna. Když v ní spí přes den, tak je ok. Když spí v jiné, tak se mu to objeví taky.
@KristynaTita díky, mně je jen divný, že přes den je ok a ještě v tom má dost krve, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.12.17 19:52
@Hadumi píše:
@Uju mně je divný, že přes den je úplně fit, ani náznak rýmy, žádný ucpaný nos, žádná nudle.

No, protože při spánku změní polohu a ta rýma mění směr. Dceři takto rýma začíná, někdy to rozchodí a je klid, jindy se to rozjede, začne z rýmy kašlat nechám ji doma v klidu a rýma se spustí naplno.Pak smrká i přes den, ale není to pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.12.17 19:56

@Uju ale přes den mi taky spí…uvidíme, třeba se to rozjede, jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.12.17 03:49

@Hadumi

Mlecne zahlenuje. Pokud trochu rymu ma, tak ano, jogurt mu to muze zhorsit.
Proto ja nejim mlecne. Nejsem nastydla, ale po poziti mlecneho se v noci budim s plnym nosem a smrkam, rano odkaslavam. Bez mlecnych vyrobku se citim lip. K veceri jsou lepsi teple vyzivne polevky, ze spousty hledisek. Moje deti treba pres zimu jogurty vubec nechteji, ochlazuji telo.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.12.17 03:50

@Hadumi a muze mit klidne nejakou intoleranci na mlecnou bilkovinu. Pak by se to takhle mohlo projevovat. Ja to mlecne netravim, mam po nem i akne.

• Citovat
  • Upravit
13837
16.12.17 12:45

@Verun83 uvidíme, v únoru jde na imuno a alergo, má spousty potravin. alergií. Zkusím vysadit a uvodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí