Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Hadumi z jogurtu urcite ne, musi byt necim chyceny. Mleko zahleneni podporuje, ne zpusobuje, zelenou kor ne.
Taky bych viděla bacila. Nebo se rýmou po ulehnutí do postele projevuje alergie na roztoče.
@Jahru postel má stejnou, žádná změna. Když v ní spí přes den, tak je ok. Když spí v jiné, tak se mu to objeví taky.
@KristynaTita díky, mně je jen divný, že přes den je ok a ještě v tom má dost krve, tak nevím.
@Hadumi píše:
@Uju mně je divný, že přes den je úplně fit, ani náznak rýmy, žádný ucpaný nos, žádná nudle.
No, protože při spánku změní polohu a ta rýma mění směr. Dceři takto rýma začíná, někdy to rozchodí a je klid, jindy se to rozjede, začne z rýmy kašlat nechám ji doma v klidu a rýma se spustí naplno.Pak smrká i přes den, ale není to pravidlo.
@Uju ale přes den mi taky spí…uvidíme, třeba se to rozjede, jak píšeš.
Mlecne zahlenuje. Pokud trochu rymu ma, tak ano, jogurt mu to muze zhorsit.
Proto ja nejim mlecne. Nejsem nastydla, ale po poziti mlecneho se v noci budim s plnym nosem a smrkam, rano odkaslavam. Bez mlecnych vyrobku se citim lip. K veceri jsou lepsi teple vyzivne polevky, ze spousty hledisek. Moje deti treba pres zimu jogurty vubec nechteji, ochlazuji telo.
@Hadumi a muze mit klidne nejakou intoleranci na mlecnou bilkovinu. Pak by se to takhle mohlo projevovat. Ja to mlecne netravim, mam po nem i akne.
@Verun83 uvidíme, v únoru jde na imuno a alergo, má spousty potravin. alergií. Zkusím vysadit a uvodíme.