Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám bígla a hodně lidí si ho plete s Jack Russelem Terierem, ale teda na tvýho poníka to nemá
![]()
Máme labutěnku a samozřejmě si ji pletou s oříškem. Asi to není moc známá rasa(druh rasy). Sestřenky carn teriera(nebo jak se píše) taky zaměnují s oříškem a ještě by se do krve hádali ![]()
Baslerindo na první fotce máš načesanýho koníka a na druhý vlčáka ![]()
Oni ti lidi jsou někdy úplně slepí.Já měla dceru jako miminko pod bundou v šátku a měla na sobě takovou tu hnědou chlupatou mikinku a paní mi říká, jestli to mám pudlíka ![]()
Já měla s ex dlouhosrstou výmaranku a jeden „myslivec“ se mě ptal, s čím že je křížená
![]()
Jinak jsme měli československého vlčáka - to se mě ptali jestli je to vlk.Pak pitbula a zlatého retrivra.U těch se mě už nikdo na nic neptal.Jen jestli koušou ![]()
zichisek píše:
Oni ti lidi jsou někdy úplně slepí.Já měla dceru jako miminko pod bundou v šátku a měla na sobě takovou tu hnědou chlupatou mikinku a paní mi říká, jestli to mám pudlíka
zichisek píše:
Jinak jsme měli československého vlčáka - to se mě ptali jestli je to vlk.Pak pitbula a zlatého retrivra.U těch se mě už nikdo na nic neptal.Jen jestli koušou
My měli vlčího špice a známí kavkazana, při společných procházkách to vždycky byla maminka a její štěňátko =)
A špiclík byl většinou prase, protože měl nějakou vadu asi nebo co a když mu bylo teplo (skoro pořád), tak chrochtal… ![]()
Tercie píše:
Naše rotvajlery si pletou s přežranýma dobrmanama
Taky dobrý
a zrzavá krysařice mé tety, co ta si chudák vyslechla. Prý srnka po obrně ![]()
Naší krátkosrstou čivavu si jedna malá holčička v zoo u výběhu surikat spletla se surikatou. Nadšeně povídala: „Maminko, támhle je jedna venku!“ Maminka odpověděla: „Ale ne, to je pejsek.“
Tak naše fenka ani není tak zaměňovaná, sami nevíme co to máme, je to „street fena“ z útulku, ale spíš ji každý má za štěně a to už ji táhne na 5 rok
Ale je krásná
Něco mezi černým (je nádherně černá a celá lesklá) teriérem a s rysy retrívra. Ale tví psi zakladatelko jsou moc krásní ![]()
Příspěvek upraven 08.02.12 v 13:42
zichisek píše:
Oni ti lidi jsou někdy úplně slepí.Já měla dceru jako miminko pod bundou v šátku a měla na sobě takovou tu hnědou chlupatou mikinku a paní mi říká, jestli to mám pudlíka
Zdravím a zakládám pro zasmání, takže, s čím si lidé na ulici spletli vaše psy?
Náš ČCHP už byl poník, některý z pinčů, hezky ostříhaný voříšek v letním střihu … fena BSP je zaručeně kavkazan, medvěd, našli se i chytráci, kteří tvrdili, že mám šarpalince a naše černá pracantka NO je stoprocentně vlčák ( na to konto se ptám jaký - československý nebo saarlosův ? ), už byla i kříženec vlkodava nebo novofudlanďan
Co vy slýcháte od ,, zaručeně kynologů ,, ?