S čím si spletli vašeho psa

Baslerinda
8.2.12 13:27

S čím si spletli vašeho psa

Zdravím a zakládám pro zasmání, takže, s čím si lidé na ulici spletli vaše psy?
Náš ČCHP už byl poník, některý z pinčů, hezky ostříhaný voříšek v letním střihu … fena BSP je zaručeně kavkazan, medvěd, našli se i chytráci, kteří tvrdili, že mám šarpalince a naše černá pracantka NO je stoprocentně vlčák ( na to konto se ptám jaký - československý nebo saarlosův ? ), už byla i kříženec vlkodava nebo novofudlanďan :roll:

Co vy slýcháte od ,, zaručeně kynologů ,, ? ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12605
8.2.12 13:30

Mám bígla a hodně lidí si ho plete s Jack Russelem Terierem, ale teda na tvýho poníka to nemá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.2.12 13:33

Máme labutěnku a samozřejmě si ji pletou s oříškem. Asi to není moc známá rasa(druh rasy). Sestřenky carn teriera(nebo jak se píše) taky zaměnují s oříškem a ještě by se do krve hádali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
8.2.12 13:33

Baslerindo na první fotce máš načesanýho koníka a na druhý vlčáka ;)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
8.2.12 13:34

Oni ti lidi jsou někdy úplně slepí.Já měla dceru jako miminko pod bundou v šátku a měla na sobě takovou tu hnědou chlupatou mikinku a paní mi říká, jestli to mám pudlíka :zed:

• Citovat
  • Upravit
13943
8.2.12 13:34

Já měla s ex dlouhosrstou výmaranku a jeden „myslivec“ se mě ptal, s čím že je křížená :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.2.12 13:35

Jinak jsme měli československého vlčáka - to se mě ptali jestli je to vlk.Pak pitbula a zlatého retrivra.U těch se mě už nikdo na nic neptal.Jen jestli koušou :)

• Citovat
  • Upravit
10141
zichisek píše:
Oni ti lidi jsou někdy úplně slepí.Já měla dceru jako miminko pod bundou v šátku a měla na sobě takovou tu hnědou chlupatou mikinku a paní mi říká, jestli to mám pudlíka :zed:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451

Naše rotvajlery si pletou s přežranýma dobrmanama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
8.2.12 13:36
zichisek píše:
Jinak jsme měli československého vlčáka - to se mě ptali jestli je to vlk.Pak pitbula a zlatého retrivra.U těch se mě už nikdo na nic neptal.Jen jestli koušou :)
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.2.12 13:37

My měli vlčího špice a známí kavkazana, při společných procházkách to vždycky byla maminka a její štěňátko =)

A špiclík byl většinou prase, protože měl nějakou vadu asi nebo co a když mu bylo teplo (skoro pořád), tak chrochtal… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
8.2.12 13:37
Tercie píše:
Naše rotvajlery si pletou s přežranýma dobrmanama :-D

Taky dobrý :mrgreen: a zrzavá krysařice mé tety, co ta si chudák vyslechla. Prý srnka po obrně ;)

• Citovat
  • Upravit
10141
8.2.12 13:38

Naší krátkosrstou čivavu si jedna malá holčička v zoo u výběhu surikat spletla se surikatou. Nadšeně povídala: „Maminko, támhle je jedna venku!“ Maminka odpověděla: „Ale ne, to je pejsek.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
8.2.12 13:40

Tak naše fenka ani není tak zaměňovaná, sami nevíme co to máme, je to „street fena“ z útulku, ale spíš ji každý má za štěně a to už ji táhne na 5 rok :lol: Ale je krásná :srdce: Něco mezi černým (je nádherně černá a celá lesklá) teriérem a s rysy retrívra. Ale tví psi zakladatelko jsou moc krásní :potlesk:

Příspěvek upraven 08.02.12 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.2.12 13:40
zichisek píše:
Oni ti lidi jsou někdy úplně slepí.Já měla dceru jako miminko pod bundou v šátku a měla na sobě takovou tu hnědou chlupatou mikinku a paní mi říká, jestli to mám pudlíka :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný