Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli by jste si některá troufla poslat své malé dítě v tomhle počasí pod stan? Syn má v 2,5 roku, pod stanem už jsme byli, toho se nebojím, ale mám strach, že už je v noci hodně chladno a že nastydne. Manžel ho chce vzít na jednu noc a já pořád váhám, moc se mi nechce ho pustit. Já s nimi jet nemůžu, jsem v 6.měsíci a musím být v klidu ![]()
Proč ne? Tak se na noc pořádně nabalí. Dospod nejlépe nafukovačku nebo několik karimatek, na noc teplou teplákovku, do spacáku a jak se zapotí.
Taková zima ještě není ![]()
@terulína píše:
Proč ne? Tak se na noc pořádně nabalí. Dospod nejlépe nafukovačku nebo několik karimatek, na noc teplou teplákovku, do spacáku a jak se zapotí.
Taková zima ještě není
Přesně tak, jen ať jede. ![]()
Děkuji za odpovědi
máte pravdu
Se mnou asi teď cloumají hormony a bojím se víc než normálně ![]()
Moji kluci teď spali ve stanu, já je nabalila a manžel pak nadával, že si to tam zafuněli na šestnáct ![]()
Příspěvek upraven 29.08.13 v 15:01
Taky bych ho nechala… taťka je určitě zodpovědný, ne jako ten náš
já se jednou na jaře vrátila domů z práce v pomalu zimní bundě a dvouletá dcera běhala venku v tričku, aby se nezpotila, když běhá, přece jí musí být vedro. Manžel měl mikinu, ale on neběhal ![]()
ale fakt bych je nechala, ve dne je hezky a v noci taky nemrzne.. teplý spacák, něco pod sebe a nenechat hlavně zpotit a ofouknout a bude to ok.
J8 bych nejela, ale dítě by to určo přežilo. Takže jo, s manželem bych je poslala.
![]()
Tak já jim jdu sbalit
Vůbec se mi teda nechtělo, ale myslím, že to zmáknou ![]()
Určitě je nech jet
. Stačí dost oblíct. Zas taková kosa ještě přece není.
Šmarjá copak jsme z cukru? ![]()
se obleču, ho obleču, teplej spacák, karimarku dospodu a kde je problém?
při kempování jsem potkala rodiče se sotva roční holčičkou, úplně v pohodě pod stanem při stabilní teplotě nepřesahující 7C
navíc tenkrát hrozně moc pršelo
a představ si, přežili to