S kolika penězi vycházíte každý měsíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.5.14 20:15

Já mám tabulku všech pravidelných plateb, vždycky tam napíšu kolik nám přišly platy a zbytek odešlu na spořídí účet…co nemáme neutratíme. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4620
30.5.14 20:20
@Anonymní píše:
Já sem asi fakt finanční dement nebo nevim… :D Já neumim vyjít s 27 tisícema… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jak si děláte to účetnictví??? To bych se chtěla naučit… :dance:

Vezmeš papír a píšeš si všechny příjmy a výdaje co máš +výdaje plánuješ např. v dubnu se platí popelnice, v květnu jedou děcka na výlet, v srpnu výdaje na nový školní rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 20:35

Bydlíme v Praze. Přítel plat 14000,– čistého, já 9000,– rodičák + 2000,– brigáda. Nájem 12000,–, telefony 1200,–, auto 2000,–, splátka 2000,–, pes 600,–, zbývá cca 7000,– na jídlo pro 3, drogerii, pleny, sunar. Neušetříme nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.14 20:40

Donedávna manžel cca 18-20, já RP 10.000 Kč
teď já 52, manžel RP 10.000 Kč

• Citovat
  • Upravit
909
30.5.14 20:50

Anonymni, ktera vychazi se 120 000 - to si stezujes nebo se chlubis :mrgreen:.

Ja nic nenapisu, nebot tu mame dost odlisne zivotni naklady (zahranici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
30.5.14 20:56

@rigousek Zijeme ve Francii, ve vetsim meste. 2000 EUR za mesic je absolutni minimum (najem, poplatky, jidlo, pojisteni, tel., skolka). Spis vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 20:56
@magistra K píše:
Anonymni, ktera vychazi se 120 000 - to si stezujes nebo se chlubis :mrgreen:.Ja nic nenapisu, nebot tu mame dost odlisne zivotni naklady (zahranici).

hele, a to, že má někdo víc, znamená, že nemůže odpovědět na jasně položený dotaz? :zed: úplně stejně se zeptám já: a to se chlubíš, že žiješ v zahraničí? :roll: :roll: anonymní z 20:40… je to dost citlivé téma, při vyšších příjmech většina lidí reaguje nepatřičně, ale proč se za to stydět? :nevim: kdyby se chtěla chlubit, napíše to pod nickem, taky tady takových pár je a cítíš to z každého jejich příspěvku ;)

• Citovat
  • Upravit
909
30.5.14 21:01
@Anonymní píše:
hele, a to, že má někdo víc, znamená, že nemůže odpovědět na jasně položený dotaz? :zed: úplně stejně se zeptám já: a to se chlubíš, že žiješ v zahraničí? :roll: :roll: anonymní z 20:40… je to dost citlivé téma, při vyšších příjmech většina lidí reaguje nepatřičně, ale proč se za to stydět? :nevim: kdyby se chtěla chlubit, napíše to pod nickem, taky tady takových pár je a cítíš to z každého jejich příspěvku ;)

Hlavne si myslim, ze ta informace sama o sobe nema zadnou hodnotu. Nevim, co je k chlubeni na tom, ze ziju v zahranici. To muze znamenat treba taky v Somalsku, kde se podle me moc dobre nezije (aspon myslim, ale nebyla jsem tam).

Jo, jinak nam se tady (Fr.) za tech 2 - 2.500 EUR zije celkem slusne. Takze pokud mas 120 K kazdy mesic na utratu v Praze a tres bidu s nouzi, tak Francii doporucuji! Kvalitni jidlo, piti, moda, a tak!

Příspěvek upraven 30.05.14 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 21:01

Ahoj

Tak mi jsme pětičlenná rodina a na měsíc máme 19 500,–Kč

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.14 21:05
@magistra K píše:
Hlavne si myslim, ze ta informace sama o sobe nema zadnou hodnotu. Nevim, co je k chlubeni na tom, ze ziju v zahranici. To muze znamenat treba taky v Somalsku, kde se podle me moc dobre nezije (aspon myslim, ale nebyla jsem tam).

Jo, jinak nam se tady (Fr.) za tech 2 - 2.500 EUR zije celkem slusne. Takze pokud mas 120 K kazdy mesic na utratu v Praze a tres bidu s nouzi, tak Francii doporucuji! Kvalitni jidlo, piti, moda, a tak!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.14 21:07
@magistra K píše:

jasně odpověděla na položený dotaz a někoho to zase sejří :roll: vždyť to bylo k tématu… 8o a nikdo přece nenapsal, že třou bídu s nouzí. dotaz byl, s kolika penězi vychází…tzn. kolik na měsíc mají. vážně tyto reakce nechápu - no tak mají víc no…

• Citovat
  • Upravit
909
30.5.14 21:12
@Anonymní píše:
jasně odpověděla na položený dotaz a někoho to zase sejří :roll: vždyť to bylo k tématu… 8o a nikdo přece nenapsal, že třou bídu s nouzí. dotaz byl, s kolika penězi vychází…tzn. kolik na měsíc mají. vážně tyto reakce nechápu - no tak mají víc no…

A proc myslis, ze by me melo sejrit, ze nejspis utratim za mesic min nez ty? Se svoji zivotni urovni jsem spokojena. Trochu me to pripomina tento vtip o Rusech:

RIka jeden Rus druhemu „Podívej, koupil jsem si kravatu za 10 000 dolarů.“ - „Ty hlupáku,“ triumfuje ten druhý, „já ji za rohem dostal za 15 000!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
30.5.14 21:13

Já taky nejsem šetřící typ. Já mam 7200,– přítel 24-40 podle toho jestli je sezóna nebo ne. Nájem a zálohy 8700,– spoření a pojistky 2000,– paušál 1000,– net 505,– máme dvě auta, já jednou za půl roku pojistku 4900,– přítel 1900,– čtvrtletně. Malá nás vyjde asi na 1500,– měsíčně. Vařím buď ob den, nebo každý den. Benzín moc neprojedeme, tak 3000,– za obě auta za měsíc. Teď už snad začneme šetřit. Před 3 měsíci jsme se stěhovali a dost peněz jsme utratili a až teď se dá řict, že konečně budeme šetřit. Jinak výdaje si píšu. Každý nákup zapíšu. Za měsíc i s drogérií bez malé utratíme 4-5 tis. A to jíme hodně ovoce, zeleninu, jogurty. Ale spíš si koupíme 3 kvalitní jogurty než 5,,šmejdů" a takhle to děláme se vším. A to budeme mít v srpnu svatbu, už mám doma i šaty a čekám ještě na prstýnky. Ale, že nemáme rezervu tak z toho jsem občas nervózní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.14 21:18
@magistra K píše:
A proc myslis, ze by me melo sejrit, ze nejspis utratim za mesic min nez ty? Se svoji zivotni urovni jsem spokojena. Trochu me to pripomina tento vtip o Rusech:RIka jeden Rus druhemu „Podívej, koupil jsem si kravatu za 10 000 dolarů.“ - „Ty hlupáku,“ triumfuje ten druhý, „já ji za rohem dostal za 15 000!“

mmch. nejde o mě, to jsem psala :roll: a nikdo nepsal, že tolik utratí, jen že tolik peněz má :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.14 21:18

Tak my na Moravě, manžel výplata-cca 18000,– já mateřská 13000,– bydlení 9500,– mimino 2000,– poplatky já-2000,– manžel 2000,– zbytek jídlo a oblečení :nevim: :nevim: Nikdy neušetřím ani korunu, manžel nám šetří tak 500,– měsíčně T.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný