Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
http://www.tvproducts.cz/…tele-nabytek
Máte někdo zkušenost? Je to měkké nebo tvrdé, dá se spát denně? A hlavně - vejdou se na dvojlůžko dva nebo je to příliš úzké? ![]()
Jo, bratr si tohle koupil cca.pred 5 lety - dneska se na to prasi v garazi.
Na kazdodenni spani to fakt nevidim, ale rozmery dvouluzka to ma.
To je nouzovka. Dvojluzko se bude hodne moc hybat pri jakemkoli pohybu- bude to rusit toho druheho.
A hl. je to neprodysne.
Příspěvek upraven 28.05.14 v 20:41
Není to na každodenní spaní, používáme ho, když přijedou děti. A dva dospělí se tam pohodlně vejdou. Povrch je takový sametový, ale lůžko samoosobě měkké moc není.
Je to vysoká nafukovací matrace
Já bych na tom denně spát nechtěla. To řešíš kvůli financím nebo kvůli místu?
My meli s manzelem to dvojluzko asi rok, nez jsme si nasetrili na loznici, spalo se na tom dobre, ale je to max pro navstevy, ktere prijedou jednou za cas, ne na denodenni spani, pac nam to 3× prasklo, behem toho roku, pak uz vratili penize…
ale samozrejme jsme na tom jenom vklidu nelezeli ze jo…
![]()
@rejžička Máme tyhle nafukovací matrace z Tesca na kempování, na to je to fajn, popř. když přijede návštěva. Ale máme samostatná lůžka, otáčení druhého by mi asi docela vadilo.
@RadkaCh píše:
Je to vysoká nafukovací matraceJá bych na tom denně spát nechtěla. To řešíš kvůli financím nebo kvůli místu?
Potřebovala bych na něčem spát 1-2 měsíce a mimo tohle mě napadly jenom naskládat peřiny a deky na zem, takové ležení, jako když jsem byla děcko.
Jenže to je o záda.
Před lety jsme na tom spali denně, ale dlouho to nevydrželo. Měli jsme jich víc a jedna ucházela, další praskla. Takže doporučují jen na občasné spaní. Ale velikost byla super
@Hanka79 Prosím tě a jaké přesně jste měli? Jsou tam tři typy - nízké Klasik, vysoké Komfort a se zabudovaným kompresorem Restaira.
Já takovou mela u babičky na každodenní spaní..nevydržela ani 14dni,3× jsme reklamovaly a pokazdee jsem se probudila ve vyfouknute a to byla na gauci -chtela jsem vysokou postel. Takže pak peníze..tchanovci ji měli ted 2mesice a už jim taky někde usla..já už bych to nechtěla, nevěřím tomu-z TV produkts ![]()
Ja takovou mela na spani asi rok…pak uchazela, musela jsem pred spanim nafukovat, rano jsem spala uprostred probořeniny:-) a kolem me se tyčili boky matrace:-).velika dost-maxi, ale spat uz natom nikdy.jo a i kdybys ji chtela rano kvuli místu vypustit tak to je zdlouhave, nevypustis to uplne, nijaky vzduch tam zustane, a vecer zase foukat:- to je takova ztrata casu. takze misto taky moc neusetris.to si radej udelej postel z euro palet
@rejžička píše:
@Hanka79 Prosím tě a jaké přesně jste měli? Jsou tam tři typy - nízké Klasik, vysoké Komfort a se zabudovaným kompresorem Restaira.
Jo tak my meli to 4v1 toto… http://www.tvproducts.cz/…-Komfort-4v1 jsem ted koukala na fotku co mam ![]()
@slivovicka píše:
Před lety jsme na tom spali denně, ale dlouho to nevydrželo. Měli jsme jich víc a jedna ucházela, další praskla. Takže doporučují jen na občasné spaní. Ale velikost byla super