Jak vyčistit sudocrem z koberce?

5957
28.5.14 10:00

Jak vyčistit sudocrem z koberce?

Prosím o radu.
Malej mi rozpatlal sudocrem po koberci. Koberec je tmavě hnědý s vysokým chlupem. Marně to tu už 15 minut drbu horkou vodou a jarem. Ten sudocrem nejde smýt ani z rukou, natož ho dostat z koberce :-(
Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
28.5.14 10:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.5.14 10:20

Zkus vlhčené ubrousky… Jednou mi to poradila paní, co obšívá koberce a zatím jsem s nimi vyušistila úplně všechno, včetně bepanthenu nebo fixy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.5.14 10:29

Terpentyn nemam. A vlhcene ubrousky na to uz padly :-( To nejhorsi je pryc, ale je videt, ze tam je flek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
28.5.14 10:29

Co benzín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.5.14 10:37

Technickym jsem to drbsla. Dostala jsem tim to nejhorsi, ale uz me silene boli hlava. Obyvak zavreny, vetram a ted musim varit. Vrhnu se na to zase az malej usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
28.5.14 10:46

@Janča1212 malej si to napatlal na vlasy a zaboha to nešlo dolu, šampon a jar to ještě zhoršili, nakonec jsem to dostala dolů vatovým tamponkem s nakapaným dětským olejíčkem. Tak třeba to zkusit, mastný flek se pak dá vyčistit i jarem, ale na sudocream byl i jar krátký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.5.14 11:00

To jsem zvědavá, co vymyslíte, mámě obarvil S. černý džíny a středně šedivo, teda udělal flek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.11.15 08:41

Obnovuji téma. Měl by někdo ještě nějakou radu jak dostat sudocrem z koberce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
16.11.15 10:58

@Spokojení Hele,nemám vysoký vlas, ale nejdřív jsem vydrbala dětskýma ubrouskama-Linteo, ty jsou hodně vlhké a pak nastříkala čistič na koberce z Dm, penový, stojí asi 50 a ok, jestli tohle nepomůže, pak asi jedině vystřihnout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.7.17 11:03

Sudokrem na gauči

:nevim: Ahoj mám problém prcek mi pomatlal gauč sudokrem, Jarova voda, vlhčené ubrousky a ani přímo pěna na čalounění nepomáhá :,( :,( :,( prosím nemate radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
19.7.17 11:27

:mrgreen: Máme doma podobný pozůstatek Rybilky. :lol: Jediné, co trochu pomohlo, byl profi čistič Karcher - nicméně do dokonalosti to má stále hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LERQUA
23.11.21 14:41

ČISTIM KOBERCE A ČALOUNĚNÍ GAUČ CCA 1000KČ

MÁTE ZNEČIŠTĚNÝ GAUČ, NEBO KOBEREC? a už vás to nebaví?
NO PROBLEM - uděláme to za Vás!
1. Stačí zavolat tel 608558869 - domluvíme cenu, čas a místo.
2. Přijedeme k Vám a provedeme smluvenou práci - vždy máme časouvou rezervu, kdyby jste chtěli vyčistit nějaké to křeslo navíc.
3. Platba hotově, nebo na účet.
4. Budeme rádi za každou pěknou recenzi, kterou nám dáte. ČISTÍME: koberce, čalouněný nábytek, interiéry karavanů a kabiny nákl. vozidel, nemovitosti po nájemnících, celkový úklid bytových a firemních prostor.
JSME: ryze česká firma + 17 let zkušeností
JSTE: Soukromá osoba, nebo firma, hotel, autodopravce…
TERMÍN: Pracujeme i o víkendech a čas úpravíme dle vašeho provozu
CENA: Gauč na obrázku cca 1300Kč+/-200Kč s daní.

POBOČKA PLZEŇ
POBOČKA PRAHA
POBOČKA KLADNO SLANÝ

• Citovat
  • Upravit
15.10.22 21:46

Sudocrem na sedacce

Ahojte, otvaram tuto temu znovu, vcera sme mali hratky so sudocremom a odniesol si to tmavosedy gauc 😅 najhrubsie vrstvy som zotrela vlhcenymi obruskami (linteo modre), zostali ale biele flaky… tak som skusala co dum dal - dezinfekciu na ruky (zisla s nou zivica/pryskyřice zo zimneho kabatu), odlakovac… nepomohlo nic, nakoniec zabrala horuca voda a jar 🙂 nezostala ani stopa 👍 mozno sa to niekomu zide 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.22 13:09

Ze sedačky… jedině mýdlový oříšek od Tiande, nic jiného mi nepomohlo (jar, vlh. kapesníky) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný