Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu.
Malej mi rozpatlal sudocrem po koberci. Koberec je tmavě hnědý s vysokým chlupem. Marně to tu už 15 minut drbu horkou vodou a jarem. Ten sudocrem nejde smýt ani z rukou, natož ho dostat z koberce ![]()
Díky moc za rady
Zkus vlhčené ubrousky… Jednou mi to poradila paní, co obšívá koberce a zatím jsem s nimi vyušistila úplně všechno, včetně bepanthenu nebo fixy.
Terpentyn nemam. A vlhcene ubrousky na to uz padly
To nejhorsi je pryc, ale je videt, ze tam je flek…
Technickym jsem to drbsla. Dostala jsem tim to nejhorsi, ale uz me silene boli hlava. Obyvak zavreny, vetram a ted musim varit. Vrhnu se na to zase az malej usne
@Janča1212 malej si to napatlal na vlasy a zaboha to nešlo dolu, šampon a jar to ještě zhoršili, nakonec jsem to dostala dolů vatovým tamponkem s nakapaným dětským olejíčkem. Tak třeba to zkusit, mastný flek se pak dá vyčistit i jarem, ale na sudocream byl i jar krátký ![]()
To jsem zvědavá, co vymyslíte, mámě obarvil S. černý džíny a středně šedivo, teda udělal flek
Obnovuji téma. Měl by někdo ještě nějakou radu jak dostat sudocrem z koberce?
@Spokojení Hele,nemám vysoký vlas, ale nejdřív jsem vydrbala dětskýma ubrouskama-Linteo, ty jsou hodně vlhké a pak nastříkala čistič na koberce z Dm, penový, stojí asi 50 a ok, jestli tohle nepomůže, pak asi jedině vystřihnout
![]()
Ahoj mám problém prcek mi pomatlal gauč sudokrem, Jarova voda, vlhčené ubrousky a ani přímo pěna na čalounění nepomáhá
prosím nemate radu?
Máme doma podobný pozůstatek Rybilky.
Jediné, co trochu pomohlo, byl profi čistič Karcher - nicméně do dokonalosti to má stále hodně daleko.
MÁTE ZNEČIŠTĚNÝ GAUČ, NEBO KOBEREC? a už vás to nebaví?
NO PROBLEM - uděláme to za Vás!
1. Stačí zavolat tel 608558869 - domluvíme cenu, čas a místo.
2. Přijedeme k Vám a provedeme smluvenou práci - vždy máme časouvou rezervu, kdyby jste chtěli vyčistit nějaké to křeslo navíc.
3. Platba hotově, nebo na účet.
4. Budeme rádi za každou pěknou recenzi, kterou nám dáte. ČISTÍME: koberce, čalouněný nábytek, interiéry karavanů a kabiny nákl. vozidel, nemovitosti po nájemnících, celkový úklid bytových a firemních prostor.
JSME: ryze česká firma + 17 let zkušeností
JSTE: Soukromá osoba, nebo firma, hotel, autodopravce…
TERMÍN: Pracujeme i o víkendech a čas úpravíme dle vašeho provozu
CENA: Gauč na obrázku cca 1300Kč+/-200Kč s daní.
POBOČKA PLZEŇ
POBOČKA PRAHA
POBOČKA KLADNO SLANÝ
Ahojte, otvaram tuto temu znovu, vcera sme mali hratky so sudocremom a odniesol si to tmavosedy gauc 😅 najhrubsie vrstvy som zotrela vlhcenymi obruskami (linteo modre), zostali ale biele flaky… tak som skusala co dum dal - dezinfekciu na ruky (zisla s nou zivica/pryskyřice zo zimneho kabatu), odlakovac… nepomohlo nic, nakoniec zabrala horuca voda a jar 🙂 nezostala ani stopa 👍 mozno sa to niekomu zide 😊
Ze sedačky… jedině mýdlový oříšek od Tiande, nic jiného mi nepomohlo (jar, vlh. kapesníky) ![]()