Vytahujete při bouřce elektroniku ze zásuvky?

25218
27.5.14 09:03

Vytahujete při bouřce elektroniku ze zásuvky?

Ahoj, název zní jasně. Jak to máte doma vy? KDyž jsem ještě bydlela s našima, tak jsme při každé bouřce lítali a vytahovali televizi, videa a počítač. S manželem to taky děláme - teda jen televizi a noťas sudnáme z nabíječky, když tam je (modem by mě nenapadl, máme ho takovej schovanej). Ale včera mě to tak nějak nenapadlo. Byla tady šílená bouřka, pár ran snad hned za oknem a sousedům odešli 3 věci… Tak jsem si říkala, že musím být opatrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.5.14 09:05

Ne nevytahuju.. Na chatě ale proud při bouřce vypadává, tam bych i věřila, že se něco takového může stát. V Praze ne.. Navíc máme takovou tu velkou zásuvku navíc - jak se tomu říká nevím :oops: :mrgreen: Prostě černá placka, v ní je spousta zásuvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Asi přepěťová zásuvka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111

Já nic nevytahuji ze zásuvek, ale babička to taky dělá :)

• Citovat
  • Upravit
33155

My ano, soused takto přišel o úplně nový počítač a televizi. I o mikrovlnku.
Minulé léto. Tak raději také lítáme a vytahujeme, hlavně to nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.5.14 09:06

Nevytahujeme. Když je bouřka, tak normálně čučíme na tv nebo jsem na noťasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.5.14 09:07

Ano vytahujem a i jako malá si pamatuju že jsme to dělali táta je elektrikář i děda a všichni to vytahujou a mě to zůstalo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.5.14 09:07

8o To mě v životě nenapadlo, ani jsem o tom neslyšela, nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
27.5.14 09:08

Taky vytahujeme. Babičce a dědovi jednou do baráku uhodilo a měli všechno, co bylo v zásuvce, pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
27.5.14 09:09

My nevytahujeme a ani neznám nikoho, kdo ano, nebo kdo o něco díky bouřce přišel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Vytahuju jenom noťas a případně mobil. Televizi a dvd přehravač nevytahaju, máme tam nějakou zásuvku s přepěťovou ochranou. Jinak nic nevytahuju, pračku a mikrovlnku vytahuju ze zásuvky po použití a zbytek elektroniky už není zas až tak drahý nebo by mě moc nemrzela (lednička, která už chce jít do důchodu).

• Citovat
  • Upravit
6327

:mrgreen: já vytahovala ze zásuvky vždy všechno, a jednoho ošklivého dne někde bouchlo a nám schořel modem. fuj, hnusnej pocit :? vůbec mi nenapadlo, že to může takhle zničit i modem, nešlo to přes zásuvku, ale někde v zemi… takže od jisté doby vytahuju kabely + modem:) jinak když mám zásuvky s pojistkou tak nevytahuju a při malej bouřce také ne.
ale nějak mi to bouchnutí u hlavy tenkrát stačilo, tak proto vytahuji. žijem ale v rodinném baráku, kdybych žila v paneláku tak nevím zda bych takhle plašila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
27.5.14 09:10
@lovesmile píše:
Nevytahujeme. Když je bouřka, tak normálně čučíme na tv nebo jsem na noťasu.

My nečučíme, protože při bouřce nám moc nefunguje to lsavné HD vysílání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
27.5.14 09:10

Jen počítač. Televizi máme ještě od mého dědu, přes 20 let starou, tak ta už přežila snad všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.5.14 09:12

Nevytahuju, ale když jsem bydlela u našich tak to dělal taťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie