Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pro zajímavost – šli byste s miminkem během jeho spánku cvičit do fitka?
Proc se ptam. Dostala jsem poučku, ze ji musim mit ve vajíčku a mimo cvičební zónu. Přidají to dokonce do provozních podmínek, doted to tam nemaji. Chodim v dopoledni hodiny, kdy je tam volno a minimum lidi, presto me nekdo vyfotil a pak sitich fotku “napráskal”, ze ohrožuju dite (coz ted resim, co mi ma co kdo fotit a zveřejnit dite!). Mela jsem ji položenou na strane na zemi, kde nikomu nepřekážela.
Příspěvek upraven 09.02.26 v 12:22
@Monulie snad špatně položená otázka, ne? To není, zda bychom šly cvičit, ale zda bychom nechali mimino na dece. Ne, nenechala, když bych nebyla bezprostředně u něj, abych mohla zabránit, že si ho někdo nevšimne a ublíží mu. Vajíčko je logický požadavek.
S sebou jsem mimino brala jak na cvičení svoje, tak cvičení dcery i na hotelu do wellness. Podmínkou bylo, že spalo nebo aspoń nerušilo jiné a určitě ve vajíčku! Vedle sebe na dece? Tak to ani náhodou! Nedivím se, že si tohle dají vysloveně do podmínek.
@Monulie píše: Více
já chodím do fitka cvičit, soustředit se jen sama na sebe a na svůj výkon. Nechci myslet na to, že vedle je dítko ležící volně na dece, kterému se může něco stát, když někdo jiný bude nepozorný a pujde třeba okolo, něco mu spadne, uletí atd…ve cvičební zóně nemá ležící mimino co dělat!
Nešla a fitku se moc nedivím, že budou upravovat provozní podmínky. Vždyť je to opravdu nebezpečné.
Ve vajíčku a mimo cvičební zónu OK.
Pokud bych takto dítě někam brala, tak jedině do vajíčka a mimo cvičební zónu. Jak tě mohlo napadnout cokoliv jiného? Vždyť to je fakt nebezpečné…
Mohla bys popsat, jak jsi ho tam měla na zemi položené? My jsme vozili snímatelnou korbičku/vložku z kočárku s pevnými stěnami. Ono to vajíčko taky není na delší dobu ideální, zvlášť jestli je to nějaké malinké miminko.
Nešla a bylo by mi hodně nepříjemné jít do fitka a muset dávat pozor ještě na cizí dítě.
Upřímně ani ve vajíčku tomu nefandím. Chodím si do fitka zacvičit a mentálně odpočinout a ne dohlížet na děti. A to mám, ať chci nebo nechci. Stejně bych pořád koukala po dítěti, jestli se mu něco neděje. I kdyby bylo cizí.
Byla jsem v té cvičící zóně se zrcadly, kde si vezmeš podložku, nejsou tam stroje. Miminko bylo u zdi, bylo na něj vidět při příchodu do té zóny. Leželo tam asi 5 min., než jsme šly do jiné části fitka. Pak jsem ji mela porad u sebe. Jeste dodam, ze jsem tam byla s trenérkou, která mě podporuje.
Hele ja to beru, dobry, ale proste ten fakt, ze nekdo radsi vyfotí a podruhé na sítích, než aby prisel a rekl hele je to pitomost.. chjo
V zahranici muzou deti do fitness az od 16 let.
Takze s miminem bych urcite nesla.
Ta část s tím, že ho někdo vyfotí a pošle na sociální síť raději než aby našel za tebou nebo za zaměstnancem fitka je samozřejmě uhozená a taky bych se zlobila.
Já se divím, že tě tam s prckem vůbec pustili.
Vím, že v některých fitness maji zákaz vstupu pro děti do 15 let a mají i problém, když tam děti mají někde sedět a čekat až např rodič docvičí.