S ročním prckem do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
22.6.18 10:44

Nevidím na tom nic zvláštního - večer dítě usne, ráno se probudí u moře. vůbec se neboj, kdyby se vám nelíbilo, za pár hodin jste zpátky. Naopak se těšte, budete spolu, užijete si to, uvolníte se, odpočinete si, zajdete na večeři a tak… Jinak září je perfektní termín, tady je můj článek, co jsem o Chorvatsku psala: http://www.diyprojekty.cz/…s-detmi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 13:03

My se dnes vrátily z Řecka. Ale zpáteční cesta byla děs běs. Už tak jsme měly noční let, měly jsme vyjíždět v půlnoci místního času (+ 1 hodinu). Pokoj jsme uvolňovaly dopoledne, naštěstí jídlo a pití jsme měli ještě celý den. Delegátka nám řekla na letišti, že letadlo bude mít 3 hodiny zpozdění, ale že se musíme odbavit v čase, tak jak by měl být let. Takže opravdu ty tři hodiny jsme tam trávili v letištní budově, kde v podstatě nebylo přes nás kromě personálu. Do Prahy jsme přiletěli po páté hodině ráno. Omluva byla pouze ústní, ale co jsem pochopila, tak to bude asi bývat běžný jev. Prý letadlo přiletělo pozdě z přechozí destinace. Malých dětí tam bylo hodně, pár rodin se podařilo umístit ještě do jiného letadla. S ostatními to museli rodiče přežít bez ničeho na sedačkách v hale. Já už mám děti větší, ale i tak se z toho závěru budeme nějaký ten den vzpamatovávat. ;) Když jsme čekaly ráno na letišti v Praze na kufry, tak hlásily zpoždění letu do Egypta - 8 hodin. :oops:

• Citovat
  • Upravit
24
29.6.18 10:21

Ještě se chci zeptaz na jednu věc, mala jde týden před odjezdem na poslední očkování hexy, ikdyz sem to doktorce říkala že právě jedeme tak to prý nevadí.. Já nevim myslela sem ze ji vezme alespoň 14 dní před, s tím že reakce je max do 4 dnů… Tak nevím zda mi to dělá schválně, ale měli jste to někdo tak? Zatím očkování proběhlo vše v pořádku bez reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.6.18 10:52

@sarik.7 po hexe bývá reakce opravdu hned další dny..takže bych to zas tak nehrotila..ale jestli se bojíš, přeobjednala bych se až po dovolené..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix