S tříleťákem na in-line

444
16.2.14 09:05

S tříleťákem na in-line

Holky mám dotaz. Jak jezdíte se staršími dětmi na kolečkových bruslích? Synkovi jsou 3 roky a když byl malý tak jsem s ním jezdila ve sporťáku. Minulé léto jsem kvůli svému zranění nemohla sportovat, ale letos bych chtěla zase jezdit. Jenže co se synkem? Pořídit takový ten vozík za kolo? Nevím, zda by to mělo cenu a není na to už velký. Syn jezdí na odrážedle a koupili jsme mu teď i kolo. Jenže to si zase moc nezabruslím… Jak to řešíte? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.2.14 09:10

Je velký, ať jede na svém.. V čem je problém, ještě neumí na kole? Nech ho jet na koloodrážedle a kolo trénujte bez bruslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.2.14 09:11

Na koloodrážedle by mohl být už docela rychlý, vidím to jako nejlepší variantu, než začne jezdit na kole. Vozík bych už nepořizovala, to už se nevyplatí, taky by ho to asi už moc nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
16.2.14 09:23

Taky bych ho nechala jezdit na koloodrážedle, myslím, že ho to bude bavit víc, než kdyby byl někde zavřený :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
16.2.14 09:26

Tak pokud jde.tobe o zabrusleni si, tak jedine bez syna. Jinak ho vem. sebou na koloodrazedlo / kolo. Ale pocitej s pady a ze ta trasa nebude tak dlouha jak si ty predstavujes a o rychlosti ani nemluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.2.14 09:35

Proč? Teda asi záleží na dítěti, moje dvouletý stačily tři odpoledne na koloodrážedle a jezdí jako profík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.2.14 09:38

S tříleťákem jsem jezdila loni. On na koloodrážedle, já na bruslích s mladší ve vozíku. Ujel tak 5 kilometrů, zpátky už jel ve vozíku. Rychlost byla tak tak, musela jsem čekat. ale lepší, než čekat doma. Kolo si moc nepomůžeš - dvanátka je větší krám, než koloodrážedlo, rychleji to nejezdí. Se šetnáctkou už je to jiný level, to už mi teď skoro ujíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
16.2.14 09:50

Na koloodrážedle jezdí jako drak v tom není problém. Spíš jak píše jakuve, tak si moc nezajezdím… Ale asi máte pravdu, že ten vozík už nemá cenu kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.2.14 09:57
@Sibyla0 píše:
Proč? Teda asi záleží na dítěti, moje dvouletý stačily tři odpoledne na koloodrážedle a jezdí jako profík..

U nás to bylo taky tak.. Od 2,5 let jezdí jako drak a ani rychljším poklusem jsem mu nestačila :mrgreen:. Takže na bruslích budete vyrovnaní parťáci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
16.2.14 09:59

@terka85 jezdí na inlinech od cca třech let a na kole od dvou… takže pokud jedeme, tak on buď s náma na svých nebo na kole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65335
16.2.14 10:03

Já jezdila na bruslích matyáš má odrážedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.2.14 10:06
@janicce píše:
U nás to bylo taky tak.. Od 2,5 let jezdí jako drak a ani rychljším poklusem jsem mu nestačila :mrgreen:. Takže na bruslích budete vyrovnaní parťáci :palec:

nevím, jak ty, ale já jezdím vcelku pomalu a stejnak jedu v průměru tak 12 km v hodině. rychlejší poklus je tak 8 km v hodině. navíc ti dítě na tom vydrží tak 2-3 kiláky, ikdyby se heclo, to je tak projížďka na čtvrt hodiny. :nevim:
Jako lepší, než drátem do voka, ale na pořádné zaježdění to není. To je až tak teď ve 4 letech, kdy má šestnáctku kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
18.2.14 12:22

@terka85 Ahoj jukni na bazary jsou na nich kocarky na brusle i celkem pro vetsi deti. Já mam prerostlou 2,5 letou holcicku a mela jsem jane powertrack s pevnym koleckem. Bohuzel mu rupl kloub u madla, ale mel celkem narok. Ted chci zkusit vozik, ktery mame za kolo, ale je to kram velky.
Na odrazedlo chodim s malou zvlast. Jede hezky, ale moc neposloucha. Takze to by bylo brusleni o nicem.
Trasa vychazi hezky, ze na otocce je hriste, takze je pul hodky v kocarku a pak si hraje. Cestou jsou jeste kozy a v rece kaceny. No takze o sportu to zas tolik neni, ale lepsi nez dratem do oka :). Kdyz si chci zajezdit vic, tak jedem na dobu jejiho odpoledniho spanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.2.14 13:27

@terka85 Tak dneska jsem vyrazila na brusle s vozikem. Mame croozer pro jedno dite s dodatecnym odpruzenim. Teda je to monstrum velke, ale ovladani pri chuzi celkem ujde a na bruslich uplna pohoda. Prekvapilo mi, ze ackoliv je hrozne tezky, tak moc pekne jede. Nevyhoda male se v tom pri spani klati hlava. Jinak prima je, ze ma vice mista na hrani a muze tam mit i vic knizek a hracek, aniz bych resila, ze je nekde vysypem.
A teda neni to moc na cestovani MHD. Jeli jsme zpatky busem nastesti jezdi nizkopodlazni a prazdny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí