S týdenním miminem na oslavu narozenin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32248
7.6.25 17:09

@stinga no myslím, že s touhle rodinou bych se nechtěla vidět ani po šestinedělí :mrgreen: poslala bych tam muže se starším dítětem, dort by si museli zajistit sami a na nápad, že přijedou teda všichni ke mně bych rovnou řekla, že neotevřu, ať to ani nezkouší…to je příbuzenstvo k pohledání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77567
7.6.25 17:19
@Monchichik píše: Více

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myska555
9.6.25 08:03
@Anonymní píše: Více

Nikam! Seď doma. Já takhle jela po skončení 6N a i to mi přišlo sakra brzy.

• Citovat
  • Upravit
12885
9.6.25 10:19
@Lojzísek píše: Více

Nechápu, proč by vůbec měla přistupovat na dynamiku, kde tchýně chce oslavu, a asignuje jí úkoly jak manager v práci. Co to jako je? Snacha není podřízená.

A navíc po porodu? Tchýně i ty jste asi fakt upadly. Jasné, po porodu nemá ženská na práci nic lepšího, než dělat mental labor pro entitled tchýni :roll: Poslala bych vás do háje zeleného obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
9.6.25 11:09

@Liberalissima já vůbec nechápu, proč by ten dort nemohl zařídit manžel a proč by to měla zařizovat zakladatelka i v situaci kdy by nebyla těhotná.
Takovou tchýni bych poslala kam slunce nesvítí i jako netěhotná.

Ten chlap bude taky dobrý materiál.

• Citovat
  • Upravit
15435
9.6.25 11:33
@Dahlia0409 píše: Více

Ja taky, cestou z porodnice jsme se stavili v drogerii i s miminkem, ven jsme chodily od prvního dne. Urcite jsem neseděla 6 týdnu doma. Nikdy by me, ale nenapadlo nutit matku po porodu, ze musí přijít na oslavu a jeste zařizovat dort. To je obdobi kdy ma právo odpočívat a byt v klidu s miminkem, organizovat si cas podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77567
9.6.25 11:40
@Alušáček píše: Více

přesně, toto jsi vlastně napsala nejlíp, která maminka chce ležet v posteli jakoukoli dobu, má mít na to právo a která chce někam chodit, když se cítí dobře, tak také,
nikdo jí do toho nemá co mluvit :palec: její tělo, její miminko, její pocity fyzické i psychické - příbuzní se můžou zeptat, jak můžou pomoci, ale ne aby ji úkolovali k čemukoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16489
9.6.25 12:14
@Alušáček píše: Více

Tak jasně, taky bych nenutila. Maximálně, kdyby měla sama zájem, že to zařídí. Kamarádka zase má manžela a ten hned zahrnul 6 týdnu návštěvy. Že neexistuje. Takže šla jen na procházku a jinak smůla. Nemohla ona na návštěvu, ani nikdo k nim. To mi taky přijde trochu moc. Kdyby se na tom shodli oba, ale aby ji nutil, když nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32248
9.6.25 12:59

@Dahlia0409 Jako že bych se ho ptala, jestli k někomu můžu jít na návštěvu? No to bych ho poslala někam, jsem svéprávná a dospělá a fakt si nenechám nic nařizovat ani zakazovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí