Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
prodavaji se v CR jeste jednorazove sacky od Avent? Slysela jsem, ze je prestali vyrabet a jeste bych jednu krabicku potrebovala. Ziju v zahranici a tady uz nejsou - zkusila bych vyuzit brachu na nakup.
Diky moc,
Kimmy
zkus juknout na www.aventbaby.cz. Jinak prodávali se v lékárnách, ale jestli jsou nebo už se nedělají, to netuším. Já je měla koupené v
ě s odsávačkou, stačili mi, ale kdyby bylo třeba, už bych je nekupovala a dala MM do skleniček od výživy či do jiného sáčku.
GaB
Ahoj Kimmy,
mám jedny doma orig. zabalené - 4é sáčků 240 ml. Původní cena 125,–. Prodám je 70 Kč. Jsem z Prahy 5.
Markéta
Ahoj Gabi - diky moc za odpoved - na aventbaby jsem koukala, ale uz tam taky nejsou.
Mki - zkusim jeste jeden zdroj a kdyz tak bych se zkusila domluvit s brachou, jestli by to mohl nejak vyzvednout (cena je v pohode). Ozvala bych se Ti soukromou zpravou. Dik!
Ahoj,
ja si stihla koupit akorat to baleni s drzakem - v cervnu a kdyz jsem se zacala pidit po dalsich pytlicich, tak uz nebyly
a pry ani nebudou. Prave proto, ze je prestali vyrabet. Tak jsem nakonec poridila i ten novej system via, protoze jsem zacala chodit do skoly a tak odsavam zase pravidelne. Jinak pytliky o neco drazsi dela snad i medela.
zkousela jsem pak par mesicu v lekarnach a detskych obchodech se ptat, ale nikde nemeli. Pres net jsem to taky nesehnala, ikdyz to meli jeste v nabidce, tak pak psali, ze uz neni a nebude … Takze tak
.
Ahoj Sarach - tak jsem tady zjistila, ze Playtex vyrabi podobne sacky a taky v podobne cenove relaci - treba je budou mit i v CR… Jeden jsem zrovna vyzkousela a vypada to, ze to bude fungovat. Mne ty kelimky pripadaji, ze zaberou hrozne moc mista… Nicmene preju hodne stesti. Do Aventu jsem psala a neobtezovali se mi ani odpovedet - napisu jim jeste jednou a asi trochu vice od plic ![]()
Marketo - diky za nabidku, ale nechci moc brachu honit, tak budu pouzivat ty sacky Playtex.