Salmonela a kojení-pomoc!!

35
8.7.06 16:21

Salmonela a kojení-pomoc!!

Ahojky holčiny,
mám již 2.den teploty nad 38, 1.den jsem zvracela, a až doteď průjem jak hrom. :cry:
Už 2× jsem byla u Dr. v nem. a tam mi radí pouze pít a užívat kapky HYLAK forte, odběry mi dělali dnes tak až v po budu vědět zda to salmonela je, potřebovala bych poradit, jestli má některá z Vás zkušenosti s touto nemocí PŘI KOJENÍ a její léčbou , malé je 2,5 měsíce, zatím pije pořád dobře.Popřípadě jak dlouho to u Vás trvalo apod.
Děkuju moc za rady
 Aileen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3359
8.7.06 16:47

Ahoj, zkušenosti nemám, ale zkus napsat do poradny.
http://www.porodnice.cz/poradny.asp?…
Ať Ti to dobře dopadne. Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
8.7.06 16:48

ahoj,

ja jsem prodelala jiz dve hodne prudke strevni potize,teplota,zvraceni a take prujem.U obou se nakonec salmonela a ani jine bakterie neprokazaly,bylo to vse viroveho puvodu.Celkove to u mne trvalo v jednom pripade 6dniv druhem pripade 4dny.
KOjila jsem v obou pripadech porad,maly to ode mne ani jednou nedostal…asi dostaval v MM protilatky.JEnomze je opravdu strasne dulezite pit,pokud tekutiny v sobe udrzis…
V mem pripade slo okamzite vsechno ven do 20min po poziti jakekoliv napoje nebo jidla…a tak jsem skoncila v obou pripadech v nemocnici s dehydrataci(ani jsem netusila,jak rychle dochazi ke strate tekutin,dkyz clovek jeste ke vsemu koji)…dostala jsem infuze a do druheho dne jsem byla O.K…
Tvorba mleka byla v obou pripadech trochu ovlivnena,prechodne ho bylo jakoby mene..ale castym prikladanim k prsu se zase do 48hod obnovila.

JEste doplnim,ze u prvni nemoci byl maly plne kojeny,u druhe nemoci jiz jedl prikrmy.
Dostala jsem taky Hylak…velmi pomaha a v mem pripade jeste velmi ucinne „zapracovala“ Smecta..(tu mimochodem mohou i miminka,kdyby uz k nejakemu prenosu bacila doslo)…

NO a v obou pripadech me osetrujici personal hodne premlouval k ukonceni kojeni…je to pro ne asi jednodussi…nedala jsem se (pomohla liga kojeni)…

Tak preji,at to neni zadna zradna bakterie…a rychle uzdraveni

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.7.06 20:22

Ahojky

Chci ti dodat trochu naděje, že snad to salmonela není. U mé malé a u dětí mé sestry i mé známé teď proběhlo něco takového ( zvracení + průjmy) někdo teploty měl, někdo ne. za pár dní ( 4) to bylo pryč. Tak doufám , že to máš taky. Asi nějaká viroza, drž velkou dietu a jinak ti držím palec za uzdravení

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky