DÁREK NA MATEŘSKÉ 50 000!

4
8.7.06 02:13

Milé maminky, jelikož se i já zařadím už brzy do zástupu šťastných rodičů, chtěl bych vám i provozovatelům těchto skvělých stránek poděkovat za podnětné příběhy a rady, které určitě využijeme. Už jste se zaregistrovaly na www.uzlicek.cz ? Od září by tam měl vycházet nový časopis pro těhotné ženy, maminky a taťky zcela zdarma. Registraci nám doporučila gynekoložka manželky a můžu říct, že jsme byli mile překvapeni, protože jsme za včasnou registraci dostali i dárek - MP3 relaxační hudbu pro těhotné ženy, děti a maminky. Do konce měsíce tam běží i nějaká soutěž o 50.000 Kč, takže krásnou relaxaci a hlavně zdravé a šťasné děti!

David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
8.7.06 12:11

Davide,
diky za tip, uz jsem se registrovala a ta relaxacni hudba je fakt prijemna. Dneska to zkusim pred spanim pustit Kacce, treba mi zabere driv. Je to prijemne, kdyz nam maminkam nabizi nekdo taky neco zdarma a nechce po nas porad jen poplatky a penize. Vice takovych tipu!!!
Diky a krasny den
 kidibu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.7.06 12:15

Davide,
jeste jsem se chtela zeptat, zkousel jsi jim uz napsat nejaky pribeh ze zivota vasi rodinky do te rubriky „Redaktorkou na materske“? Posilaji Uzlicci opravdu tu slibenou odmenu?

Diky kidibu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.7.06 12:46

DÁREK NA MATEŘSKÉ 50 000?

Ahoj KIDIBU, zatím jsme žádný článek neposlali. Jelikož miminko je ještě na cestě, na veselé příhody teprve čekáme. Tak to zkus a uvidíš.
 David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.7.06 12:57

email?

Ahoj,
jestli se nepletu, tak při registraci a zapojení se do soutěže je třeba uvést emailovou adresu někoho, kdo je již registrovaný. Můžete mi tu adresu tedy poradit?
Díky, H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
8.7.06 13:00

Ahojky,

jestli chces, můžeš uvést mojí: vidi.vidi@centrum.cz :-) já už jsem se také zaregistrovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.7.06 13:34

Vidi,myslíš mohla bych ji použít i já??? :-/

Paulinka + Anetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.7.06 13:34

Vidi,myslíš mohla bych ji použít i já??? :-/

Paulinka + Anetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.7.06 13:35

Koukala jsem tam a email se uvádět nemusí… Jen pokud chceš někomu přidat bod a pomoct mu k výhře…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.7.06 16:32

Re:DÁREK NA MATEŘSKÉ 50 000!

Holky, k té soutěži, žádná adresa se tam vyplňovat nemusí, je to dobrovolné. Spíš jde o to, zda kamarádce, která vám o stránkách www.uzlicek.cz rekla, chcete k té výhře pomoct nebo ne. Já jsem se na ty stránky zaregistrovala na doporučení z MC Klubíčko a vizitku s informací o novém časopisu zdarma dostal manžel při prohlídce Kalárky od pediatričky. Když jsem se tam registrovala já, tak tam ještě žádná soutěž neběžela. Tu prý vypsali až na žádost registrovaných, kteří chtěli pořád o něco hrát. Ono mezi námi penízky jsou penízky a je to lepší výhra než kočárek, který stejně většina maminek pořizuje už v těhotenství ne? Já tady svou adresu psát nebudu, aby to holkám nebylo líto, ale zkusím to říct kamarádce, která se zrovna po nějaké relaxační hudbě poohlíží.

Majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.7.06 16:58

Nový časopis pro snažilky, těhulky a maminky zdarma!

Kidibu, má drahá polovička před půl hodinkou nějaký příspěvek redakci zaslala a napsali jí, že se jim moc líbil a že před vydáním čísla dostane zprávu, jestli ten její příspěvek otisknou nebo ne. Odměna je 500 Kč, což je na mateřské docela dobrý dárek, aspoň to pokryje nákup prvních plen. Možná by se jim dalo psát častěji i několikrát v měsíci a nemusela by zpátky do práce. To ale nevím, jestli by na to přistoupili. Dělala na kriminálce a to pro maminku čekající první miminko není moc příjemná práce. Tak uvidíme, třeba se jí zadaří. Zdravím všechny Uzlíčkáře! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.7.06 17:14

Re: Nový časopis pro snažilky, těhulky a maminky zdarma!

Ahoj Davide,
to je docela dobrý nápad. Nevím jestli by moje příspěvky vydali, ale za zkoušku nic nedáme ne? Jdu si dát čaj a popřemýšlím nad nějakou vtipnou nebo poučnou historkou.

Krásnou sobotu Kidibu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.7.06 17:39

Jak vypálit tu relaxační hudbu?

Nevíte prosím někdo, jestli by ta relaxační hudba šla vypálit na CD a jaký k tomu musím mít program?

Díky moc Majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.7.06 17:49

Teda jsem rýpalka, ale nezlobte se na mě… příspěvky kidibu, domecek… mi připadají jako propaganda nových net stránek… Navíc nově zaregistrovaní…

Je bezva, že budou nové stránky a informace pro těhulky, maminky… ale ten pocit ve mně je. Se nezlobte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
8.7.06 18:00

Mirka, zabudla si este mimisek01 :wink: ale mozno sme paranoidne.
Kazdopadne, nech je to akokolvek, dik za tip. Su aj horsie veci ako takymto sposobom propagovat stranky pre rodicov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí