Sama dát výpověd?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@slune :to znám jak je v práci atmosfera na nic. Já onemocněla právě z toho a už jsem se tam nemohla vrátit.
Dneska je to opravdu těžké najít práci ještě když jsou malý děti, ale mořit se v práci až z toho onemocnět to radši tu práci nechci. Platit účty se, ale musí tak babo raď.
Pokud se rozhodneš do práce nevrátit tak se dohodni se zaměstnavatelem, ale až budeš končit nemocenskou. Dohodni se tak aby ti úřad platil podporu. Když je dobrá vůle tak se lidi většinou domluví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannaa píše:
Na pracák Vás vezmou, ale podpora se dává jen když dá výpověď zam. Vám, nebo musí být velice závažný důvod z Vaší strany k podání výpovědi,
Tohle není pravda, podpora je v obou případech, akorát pokud dá výpověď zaměstnavatel nebo je to z vážných důvodů, tak je podpora:
- 65% 2 měsíce, 50% 2 měsíce a 45% 1 měsíc
při výpovědi nebo dohodě bez vážných důvodů je to:
- 45% celých 5 měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 pokud je výpoveď dohodou, ale pro nadbytečnost, platí ten první případ podpory?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 aha,já to budu řešit na podzim.Ale řekli mě, že nebudou mít místo - jsou obsazeni. A většinou chce podepsat dohodu.Tu budu ochotna podepsat, ale pokud uvede, že mě propouští pro nadbytečnost. Sama výpověď dát nechci. Čekám, že se bude cukat s odstupným, tak dík za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit