Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,tak se hlásím po delší odmlce.Manžel mi totiž odvezl počítač, abych si nemohla s nikým dopisovat, tak jsem si pořídila ( dostala jsem starší od sousedů) svůj vlastní a mám klid.
Květo: Můj manžel samo neprochází dámská fóra, ale já jsem stránky koníka měla v Oblíbených, takže to bohužel neměl nikterakk složité
Jinak situace u nás je momentálně taková, že můj manžel, který si našel ženskou a kvůli ní se rozvádíme ( ona je vdaná se třemi dětmi a se svým manželem se kvůli tomu mému taky rozvádí) bydlí v podnájmu a se svou novou plánují si udělat byt v domě jejích rodičů.o mě ani o malou až donedávna nejevil téměř žádný zájem .
Nedávno se ale můj manžel náhodou dozvěděl, že si píšu se svým starým známým, který se momenálně taky rozvádí . Začal se objevovat častěji (jako za malou) a stále se snaží mě vyslýchat, jestli spolu něco máme, kde jsem byla , jestli tu někdo nebyl atd. Já mu na všechno odpovídám , že mu do toho nic není, nic mu nevyvracím ani nepotvrzuji.
Se svým známým samo nic nemám, občas si napíšeme ,zavoláme, občas zajdem na oběd, ale nic víc.
Manžel je najednou jako vyměněný a řekl mi, že se kvůli mě moc pohádaly, protože jí řekl, že na mě žárlí.Jednou sem přijel navečer a byl na mě sprostý, že jsem ku…a, co…a a podobně, že mám určitě jiné chlapy a kdesi cosi…tak jsem mu řekla, že vyhrožovat si nenechám ( křičel, že nás všechny pozabíjí atd) a budu to řešit přes policii - on se uklidnil a řekl mi, že by to chtěl všechno vrátit, že až teď pochopil, že chce být s námi.
Já jsem mu řekla,že už je pozdě, že se mi svým chováním úplně zhnusil a už bych s ním být nemohla.On odjel a dnes se tu stavoval za malou a byl jako beránek (řekla jsem totiž o jeho chování jeho rodičům a on dostal sodu asi i od nich). Za tři týdny máme první stání........
P.S.Malá už je naštěstí o.k.
ahoj, tohle je vazne hnus jak se k tobe chova. cim premysli? tim co ma mezi nohama? je to videt.
ja jsem prosel manzelstvim kde moje manzelka byla neverna mne asi dvakrat, mam podezreni i na treti neveru, ale tu neprokazu. nakonec se mnou otehotnela, ale dite nechtela, nejdriv chtela jit na potrat, ale nakonec se rozhodla si mimco nechat. stvala mne, protoze celou dobu tehotenstvi kourila, malou prestala kojit asi po 4 tydnech, protoze ji to unavovalo. v te dobe jsem vedel, ze to vse skonci mezi nami a bude mi delat peklo pres natalku. bohuzel natalka umrela ve veku 8 tydnu. do dnes si vycitam, ze jsem ji malou nevzal, ale cas nevratim. od te doby se rozvadime, dela mi peklo na zemi, rozvadet se nechce i kdyz jsem podle ni zruda, hajzl, podvodnik a zlodej ktery zabil jeji dceru.
co se snazim rici? neveru uz bych nikdy nikomu netrpel. chces s@kat s nekym jinym…fajn, tamhle jsou dvere, zavri je z druhe strany a nevracej se.
delas dobre a preji ti zelezne nervy, male mi lito neni, protoze ma urcite vybornou maminku ktera ji najde lepsi tatinka.
Ahoj Káťo, jak to u vás pokračuje? A je už malá zdravá? Firri