Sama s třemi dětmi - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
17.8.18 20:05

A brečela jsi do sytosti? Ono není dobré se před dětmi moc přetvařovat, oni stejně vědí, že něco není v pořádku.
Jinak není důvod, aby jsi zůstala sama. Jen si budeš muset najít chlapa co už vlastní děti má a další nechce. :nevim:
Ale dřív než začneš schánět nové chlapa, bych zjistila kde je u tebe chyba. Jestli hledáš pořád stejné id. nebo se to pos. Až pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.8.18 21:02
@Anonymní píše:
Ahoj. Pročítala jsem si příspěvky na toto téma, ale uz jsou staré. Je to 4 měsíce, co mě opustil manžel a uz jsme i rozvedení. Zůstala jsem sama na tři kluky. Nejstaršímu je 12 let, mladšímu je 8 let a nejmenšímu jsou 2. Dva starší mám s prvnim manželem od kterého jsem odesla ke svému druhému manželovi. Ten už mel samozdřejmě zadní vrátka a pro me to bylo jak blesk z čistého nebe. Obdobi, kdy jsem čekala, ze se vrátí mam za sebou, co me ted nejvíc trápí je osamění. Ne samota jako takova. Mam tri deti, sama nejsem. Ale pocit osamění. Strach z budoucna. Strach, ze uz nikdy nenajdu partnera. Bude mi 40. Tri deti, další uz nechci. Mam deprese, chodim k psychologovi, ale nepomaha to. Vubec nevim, jak se s tim mam srovnat, vyrovnat, smířit. Zvyknout si, ze uz me nikdo neobejme, nepomůže v těžkých chvílích. Nevidim světlo na konci tunelu. Děkuju za názory jak se nad to vsechno povznést. Nic me totiz v životě netěší. Akce s detma delam jen ze setrvačnosti, aby neviděli doma zhroucenou mámu, co neví kudy kam.

Po dvou zmetcích budeš hledat třetího?Na rovinu - v Tvém věku už jsou použitelní chlapi přebráni a čeká Tě jen seconhand a divní týpci.Ber to jako znamení a osvoboď se od myšlenky, že doma musí být nějaké kalhoty.Získala jsi patrně finanční a existenční nejistotu, ale zase svobodu a prostor pro sebe a své děti.Jít od chlapa k chlapovi je cesta do pekel.Zapracuj na svém sebevědomí a pořiď si jen přítele s výhodou.Obejmout tě může taky , ale pak ať se vrátí hezky zase domů.Dvakrát už poučena jsi.

Mimochodem, co Ti poradil psycholog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 09:37

@Netopirek Brečím každou chvíli. Dneska jsou klukovi dvva roky a já se na něj ráno podívala a začla jsem brečet, že jsme měli mít krásnou oslavu s taťkou a místo toho jsme sami. Jinak prvního manžela jsem opustila po 12 letech a oba jsme se na tom domluvili. Byl hodně ponořen do svojí práce a my jsme vedle něj s klukama více méně jen přežívali. Nakonec jsme si žili každý svuj život s jen se scházeli doma večer. Skoro jsme si už neměli ani co říct. Tak jsme to ukončili. Teď jsme dobrými přáteli. S klukama občas jedeme společně na výlet. Pomáhá mi i teď a přitom by se na mě mohl vykašlat. Nepřešla jsem hned ze vztahu do vztahu, i když druhý manžel se objevil za 14 dní po rozchodu. Druhého manžela jsem milovala. Chtěla jsem,aby to bylo navždy. Jenže asi byl nevyzrálý a já prodělala mrtvičku na začátku roku a psychicky jsem se zhroutila. Dva měsíce se mnou byly opravdu těžký,ale začala jsem to řešit s doktorem. On ale nevydržel a našel štěstí v náručí jiný. Byli to dva povahově rozdílní chlapi. Takže nevím, kde byla chyba. Jestli to se mnou bylo opravdu tak hrozný, nebo je to jen zbabělec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.18 10:01

@Burj Chalifa První nebyl zmetek. Jak jsem psala výše, spíš jsme byli oba mladí a nevěděli jak na vztahu pracovat, tak jsme se odcizili a já pak odešla. Teď vím, že jsem to neměla dělat. Našla jsem si potom jeho pravý opak. Dobrodružnýho, akčního chlapa. Chtěla s ním strávit zbytek života. Ve 36 letech jsem šla do dalšího dítěte, protože on ještě neměl. Byli jsme v pohodě. Až do té mojí nemoci. Když jsem ležela v nemocnici, říkal tady sousedce,že si beze mě neumí představit svuj život. A za dva měsíce byl pryč u jiný. Existeční problémy zatim nemam. Naštěstí. Jen bych chtěla mít kompletní rodinu. Psycholog mi neradí nic. Vlastně jen poslouchá. Vypovídám se, vybrečím a jdu.

• Citovat
  • Upravit
23966
18.8.18 11:12

A proč by kompletní rodina nemohla být máma a děti? Já jsem rozhodnutá, že jestli to s tím co jsem teď nevyjde, tak už žádného dalšího nechci. Když odečtu finanční stránku, kterou už teď víme jak bych řešila. Tak jsem jako samoživitelka měla život snazší a jednodušší ;)

Zkus si uvědomit co za výhody teď máš, když jsi sama. A změň psychologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 13:46

@Netopirek můj život neni snazší. Odstěhovala jsem se za manželem na vesnici, kde nikoho nemam. Neřídim. Takže jsem odkázána na dobré duše, které mě hodí aspoň na nákup . Neni tu dětské hřiště . Doktory daleko, neřěšila jsem to, jezdili jsme k nim autem. Cítím se strašně sama. Klukovi se po taťkovi stýská a to mě ničí ještě víc .

• Citovat
  • Upravit
32186
18.8.18 13:59

A nemůžeš se třeba odstěhovat někam, kde máš třeba rodinu, nebudeš potřebovat auto, kde jsou obchody, hřiště atd? Jak to budeš dělat, až budeš chodit do práce? No chlap, který tě opustí v nemoci a stihne si do dvou měsíců sehnat náhradu, to je opravdu terno. To nemusíš litovat toho, že je pryč. Neumím si představit opustit muže, když by onemocněl. Navíc, když má doma vlastní malé dítě. To je fakt omezenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.8.18 17:27

A proč tam zůstáváš? Prodej dům a odstěhuj se s dětmi do města do bytu. Nebo jen blíž k městu. Nebo si dodělej řidičák, pořiď auto. Malý si časem zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.8.18 20:27
@Anonymní píše:
Ahoj. Pročítala jsem si příspěvky na toto téma, ale uz jsou staré. Je to 4 měsíce, co mě opustil manžel a uz jsme i rozvedení. Zůstala jsem sama na tři kluky. Nejstaršímu je 12 let, mladšímu je 8 let a nejmenšímu jsou 2. Dva starší mám s prvnim manželem od kterého jsem odesla ke svému druhému manželovi. Ten už mel samozdřejmě zadní vrátka a pro me to bylo jak blesk z čistého nebe. Obdobi, kdy jsem čekala, ze se vrátí mam za sebou, co me ted nejvíc trápí je osamění. Ne samota jako takova. Mam tri deti, sama nejsem. Ale pocit osamění. Strach z budoucna. Strach, ze uz nikdy nenajdu partnera. Bude mi 40. Tri deti, další uz nechci. Mam deprese, chodim k psychologovi, ale nepomaha to. Vubec nevim, jak se s tim mam srovnat, vyrovnat, smířit. Zvyknout si, ze uz me nikdo neobejme, nepomůže v těžkých chvílích. Nevidim světlo na konci tunelu. Děkuju za názory jak se nad to vsechno povznést. Nic me totiz v životě netěší. Akce s detma delam jen ze setrvačnosti, aby neviděli doma zhroucenou mámu, co neví kudy kam.
:hug: :hug: Chjo, to mě moc mrzí. Je fakt, že ze začátku po rozchodu jsem taky měla hodně negativní pocity. Ale je potřeba tu být pro děti, ty by ti měly přinášet radost, raduj se z toho, že jsi jejich máma, že tě mají rádi. A i to období, kdy jsi sama, je potřeba si užívat. Roztahat si oblečení, pustit si hudbu, sednout si do toho s kafem a lakovat si nehty… udělat si dovču podle sebe… jsou i kouzla single života. A taky si neříkat, že už nikdy… proč bys neměla nějakého partnera pro život najít? :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.8.18 20:36

kolem nás se spousta lidí rozvádí. My oba jsme občas na držkovou, ale kujva, vztah, co funguje, můžem být kamarádi. O čem si myslíte, že vztah, co přežije diamantovou svatbu, je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 10:02

@Monchichik on mel náhradu uz když odcházel. Vsem tvrdí, ze ne, ale on neni typ, který by sel a nemel zadní vrátka. Vzdycky rikal, ze at se snažím jak chci, ze jeho se nezbavim. A pak stačily moje problémy byl pryc. To, ze je to nevyzralej sobec, uz vim taky. Ale ja ho milovala. A bohuzel miluju porad. Nedokážu se hnout z mista. Odstěhovat se zpatky nemuzu. Pronájem tam , kde jsem bydlela je 10 tisic bez služeb. A na to nemam.

• Citovat
  • Upravit
19388
19.8.18 10:08
@Anonymní píše:
@Monchichik on mel náhradu uz když odcházel. Vsem tvrdí, ze ne, ale on neni typ, který by sel a nemel zadní vrátka. Vzdycky rikal, ze at se snažím jak chci, ze jeho se nezbavim. A pak stačily moje problémy byl pryc. To, ze je to nevyzralej sobec, uz vim taky. Ale ja ho milovala. A bohuzel miluju porad. Nedokážu se hnout z mista. Odstěhovat se zpatky nemuzu. Pronájem tam , kde jsem bydlela je 10 tisic bez služeb. A na to nemam.

Nauč se řídit. Ať jste mobilní, ať jsi soběstačná. Chce to čas, potom budeš vědět, že to byl zmetek, co tě nemiloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
19.8.18 10:19
@Anonymní píše:
@Monchichik on mel náhradu uz když odcházel. Vsem tvrdí, ze ne, ale on neni typ, který by sel a nemel zadní vrátka. Vzdycky rikal, ze at se snažím jak chci, ze jeho se nezbavim. A pak stačily moje problémy byl pryc. To, ze je to nevyzralej sobec, uz vim taky. Ale ja ho milovala. A bohuzel miluju porad. Nedokážu se hnout z mista. Odstěhovat se zpatky nemuzu. Pronájem tam , kde jsem bydlela je 10 tisic bez služeb. A na to nemam.

Tak se nestěhuj zpátky, tak jdi někam, kde si najdeš práci a zaplatíš i podnájem, tady asi zůstat stejně nebudeš moct, když tam nic není,ne? No odmilovat se není nic snadnýho, i když je to blb, ale nakonec se ti to určitě povede, neboj se :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.8.18 11:25
@Anonymní píše:

No, ale bez řidičáku se stejně budeš muset odstěhovat. Jak budeš jezdit do práce? Měla by jsi hledat řešení. Ne jen smutnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 12:19

@g.sandova jojo, na mobilizaci uz se pracuje. Tady to bez auta nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí