Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj holky vím že to sem nepatří ale potřebuji možná trochu podpory nebo se možná vypovídat dnes jsem zůstala se synem 6 měsíců sama manžela dnes zatkla policie Nechci tady rozebírat co provedl nebylo to nic strašného Ale nebude doma skoro 5 let. Maminky co jste sami jak to zvládáte? Mám hrozný strach abych to všechno zvládla prosím nějaké komentáře s kým jsem si dělala dítě a mě v téhle situaci nepotřebuju děkuju
teda, tvá situace je nezávidihodná, nebude to lehké, ale uvidíš, že to nakonec zvládneš. Co tě nezabije, to tě posílí a my ženy zvládneme i nemožné! Když to řeknu hodně blbě..zatkli ho, ale furt tu je a vrátí se.. horší by bylo, kdyby se třeba zabil v autě.. drž se!! Přeji ti hodně síly!! ![]()
Tak vzhledem k tomu, že je velký tlak za všechno dávat podmínky, tak pět na tvrdo bude něco strašného… A pokud ho policie dnes zatkla, musí už mít rozsudek a vyhýbat se nástupu trestu. Takže jsi s tím, že se to stane, musela počítat, ne?
Nakonec co naděláš. Je pochopitelné, že máš strach. Zvůládneš to, jako to zvládly jiné. Máš vlastní bydlení?
Tyjo pět let, to už je docela drsný, to asi nebyla maličkost
No snad v tom jsou „jen“ prachy a nikomu fyzicky neublížil. Ty to budeš mít těžký, to je jasný, máš už představu, jak budeš zvládat finančně, budeš mít aspoň oporu v rodině?
Pět let a záměrné vyhíbání se trestu je průser. To nebude maličkost…
Tím že řádně nenastoupil do výkonu trestu přišel o možnost podmínečného propuštění. Mohl být venku za 2,5 roku ale pokazil to
Upřímně nechápu že když má někdo jasně dané že má ten a ten den nastoupit a nejde tam a čeká že se nic nestane, že na to zapomenou? ![]()
Otázka je jestli budeš ty roky čekat. Jestli za to stojí.
A pak taky finance ale než se vrátí tak už budeš mít dítě ve školce a ty v práci. Prostě nějak přežít než dítě nastoupí do předškolní péče.
Tak 5 let je už dost a asi to není za nějakou maličkost, navíc se mu asi do vězení moc nechtělo, že jo…?Bohužel to odnesete Vy všichni, budeš to mít těžké a dítě taky, až mu táta vyleze z basy, bude ve školce a ty posměšky atd.to si děti neodpustí, nehledě, že zavřený bude dlouho, odcizíte se. ![]()
Nic strašného a 5 let?? No to rozebírat nebudu. Každopádně hodně sil, ono zvládnout se dá vše, nejhorší budou reakce okolí, muž ve vězení nebude nic příjemného pro okolí. Snad máš aspoň podporu v rodině. Ale ber to tak, že je spousta samozivitelek a zvládají a ty to máš jenom dočasně.
@snee @Bábrdl @Michelle_M @ka2ka
Nebojte nikomu neublížil je to rest z minulosti a porušená podmínka takže na půlku těžko půjde, bydlení mám bydlíme s jeho babičkou každý máme svoje soukromí a nemám ani vysoké náklady na bydlení jen se bojím jak zvládnu finančně vše ostatní když teď budu mít pouze rodičák a syn je moc malý na to abych ho nechávala někomu na hlídání a šla třeba na brigádu. Navíc ještě pořád kojím. Je toho teď spousta co mám v hlavě a moc se bojím. Děkuji za vlídná slova i povzbuzení.
@Anonymní píše:
@snee @Bábrdl @Michelle_M @ka2ka
Nebojte nikomu neublížil je to rest z minulosti a porušená podmínka takže na půlku těžko půjde, bydlení mám bydlíme s jeho babičkou každý máme svoje soukromí a nemám ani vysoké náklady na bydlení jen se bojím jak zvládnu finančně vše ostatní když teď budu mít pouze rodičák a syn je moc malý na to abych ho nechávala někomu na hlídání a šla třeba na brigádu. Navíc ještě pořád kojím. Je toho teď spousta co mám v hlavě a moc se bojím. Děkuji za vlídná slova i povzbuzení.
Tak bydení je základ. Předcházej si bábi a máš půl starostí pryč.
@Bábrdl Což o to já bych si jí i předcházela ale ona by to stejně zapomněla je ve 3 stadiu demence a s manželem jsme se o ní starali ![]()
@toma0105 píše:
Tak 5 let je už dost a asi to není za nějakou maličkost, navíc se mu asi do vězení moc nechtělo, že jo…?Bohužel to odnesete Vy všichni, budeš to mít těžké a dítě taky, až mu táta vyleze z basy, bude ve školce a ty posměšky atd.to si děti neodpustí, nehledě, že zavřený bude dlouho, odcizíte se.
A to ti prijde vhodny ji jeste poslat vysmesnej smajlik s kytkou? To jsi fakt bajecna ![]()
Jednoduché to asi nebude. Já nevím jak to chodí ve vězení nebude ti moc a ne něco posílat jestli tam nebude moc dělat nějakou práci? Myslím že někde si můžou vězni přivydělávat. Za pár měsíců hlídání už půjde.
@Anonymní píše:
@Bábrdl Což o to já bych si jí i předcházela ale ona by to stejně zapomněla je ve 3 stadiu demence a s manželem jsme se o ní starali
A má ti kdo s babičkou pomoct? Možná je dobře (ber prosím s rezervou) že dítě je malinké a nemusíš mu aspoň zatím nic vysvětlovat.
Zvládneš to, ženská zvládne věcí, když musí.
@Anonymní píše:
Ahoj holky vím že to sem nepatří ale potřebuji možná trochu podpory nebo se možná vypovídat dnes jsem zůstala se synem 6 měsíců sama manžela dnes zatkla policie Nechci tady rozebírat co provedl nebylo to nic strašného Ale nebude doma skoro 5 let. Maminky co jste sami jak to zvládáte? Mám hrozný strach abych to všechno zvládla prosím nějaké komentáře s kým jsem si dělala dítě a mě v téhle situaci nepotřebuju děkuju
Rodiče nebo tchanovci vám nemohou pomoct?