Zůstala jsem sama se synem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
16.2.20 01:15

@marcellia a kdo tu prosím kope? Já si nikoho nevšimla. Jinak, asi nevíš, jací jsou jiní rodiče a co všechno děti slyší. Oni mají fakt uši všude. A ještě mi prosím vysvětli, kde vidíš tu šikanu, o které tu píšeš. Nikdo nikoho nešikanuje.
Jinak, já osobně tedy, pokud vím, že je otec určitého dítěte kriminálník, nepustím k nim vlastní dítě. Co uděláš ty, je tvoje rozhodnutí. Samozřejmě musíš pak jen ty sama žít s následkama. Tedy vlastně ty a tvoje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.20 03:22

@berďana já se k tomu musím přidat, u nás zase ve školce je hodně maminek o kterých fakt nevím nic…odkud maminka přišla atd..a nikoho to ani nezajímá, je tam i pár, tedy docela dost lidí sociálně slabších co do města přišla bydlet do městských bytů a o těch lidech se neví vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
16.2.20 03:34
@35ja píše:
@berďana já se k tomu musím přidat, u nás zase ve školce je hodně maminek o kterých fakt nevím nic…odkud maminka přišla atd..a nikoho to ani nezajímá, je tam i pár, tedy docela dost lidí sociálně slabších co do města přišla bydlet do městských bytů a o těch lidech se neví vůbec nic.

Chápu. U nás jsme byly skamaráděné, protože se naše děti chtěly navštěvovat, chodily si vzájemně na oslavu narozenin, školka dělala výlety i s rodiči, letní oslavy na zahradě ve školce, kde byly i společné závodní hry mezi dětmi a rodiči atd., tudíž jsme se znali.
Ono opravdu záleží hodně na tom, jak se školka vede, co nabízí dětem a rodičům za společné aktivity a hlavně jaký mají rodiče zájem. My třeba i pekli pro školku vánoční cukroví, dělali pro děti balíčky a spoustu jiných věcí. Tím myslím i ostatnì rodiče. Ne jen mne a manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.2.20 03:36
@Anonymní píše:
@Bábrdl Což o to já bych si jí i předcházela ale ona by to stejně zapomněla je ve 3 stadiu demence a s manželem jsme se o ní starali :(
@Anonymní píše:
@Bábrdl Což o to já bych si jí i předcházela ale ona by to stejně zapomněla je ve 3 stadiu demence a s manželem jsme se o ní starali :(

Rozhodně žádat o nějaký příspěvek, ať se režim osype, když může invalidní důchodce pracovat, a ničit si zdraví dál, no tak vám patří příspěvek to jste žádný nebraly. Nestydět se chromajz se také nestydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.2.20 06:25

...

Teda ten tvůj výtečník to pěkně zrychtoval. Vyfasovat 5 let není žádná maličkost, to už musel být nějaký zločin. Po takové době se ti vrátí úplně jinej chlap, ta doba v krimu ho chtě-nechtě totálně semele. Odcizíte se, každý budete někde jinde. Tebe tady mezitím čeká peklo, malé děcko a ještě jako nášup nemocná babka. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.20 08:10

@berďana ale u vás to je taky tak, jen si myslím že každý má svých starostí dost a starat se o ostatní jestli má dítě z adopce, umělého oplodnění nebo jestli jsou zadlužení už je trochu moc. K žádným fetakum nebo vrahum děti nechodí. Ono pak ty skamaradene naoko maminky to je nejhorší…je to jen drbarna a pomlouvani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
16.2.20 09:42
@marcellia píše:
Jo jasne, a ty rodice se to dozvedi jak? A pak jsou tak pitomi, ze o tom budou mluvit pred svym deckem, a to bude tak chytry, ze se dovtipi, o kom konkretne se bavej. Nasledne prijde druhy den do skolky, a tam to vsechno rekne. A vsechny deti to bude hrozne zajimat, kdyz nektery ani nevedi, co to vezeni je. Tak se budou ptat pani ucitelky, a ta jim vse ochotne vysvetli. Tak…urcite :roll:

to víš že se to dozvědí nebydlí ve vzduchoprázdnu a děti nejsou hloupý takže a že dítě neví co je vězení? haha podívej se na pohádky pust si chvíli déčko tam se dozvíš věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
16.2.20 12:40
@35ja píše:
@berďana ale u vás to je taky tak, jen si myslím že každý má svých starostí dost a starat se o ostatní jestli má dítě z adopce, umělého oplodnění nebo jestli jsou zadlužení už je trochu moc. K žádným fetakum nebo vrahum děti nechodí. Ono pak ty skamaradene naoko maminky to je nejhorší…je to jen drbarna a pomlouvani

No já nevim. To se všechno dozvíš automaticky. Jestli je nikdo zadluženej nebo ne, jsi poznala už na oblečení dětí a často i jejich chování a chování rodičů. Nejpozději, když nezaplatili školku a nebo dítěti obědy třeba no :nevim:. A to se pak opakovalo věčně dokola.
Pak píšeš ještě: a pak ty skamaráděné naoko maminky :mrgreen:, nooo my jsme skamaráděné do dnes :jazyk:. Naše děti už jsou dospělé a je zajímavé sledovat, jak se každé dítě jinak rozvinulo. Já mám z tebe spíš pocit, že ty moc kamarádek nemáš, proto to takhle píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148332
16.2.20 16:13
@Dědek 66 píše:
Rozhodně žádat o nějaký příspěvek, ať se režim osype, když může invalidní důchodce pracovat, a ničit si zdraví dál, no tak vám patří příspěvek to jste žádný nebraly. Nestydět se chromajz se také nestydí.

Jako jasně, chromajzl co má šest tisíc prvního stupně důchodu, ať sedí doma a živí ho svatý Dindindón, nebo ať běží na ÚP a nahrabat vsechny dávky co jdou, to mu určitě budou všichni přát viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
16.2.20 16:20
@berďana píše:
Tak to by jsi se divila teda. Já věděla o půlce školky, kdo co dělá, jestli je adoptovanej, kdo z rodičů bere drogu…, prostě mě to jako matku zajímalo, nooo. Jinak, moje dcera dělá ve školce. Oni ví fakt skoro všechnooo ;) :pankac:

To te ale nezajímalo jako matku, ale jako drbnu. S kym je tvé dítě ve třídě neovlivníš a myslim, ze ti ani není nic do toho, co dělají rodiče spolužáků tvého dítěte. Dáváš ho do skolky, ne k nim domu. Tyhle zvedavky fakt miluju :roll:

• Citovat
  • Upravit
lolink
16.2.20 16:32

Vyhoda meho zamestnani je, ze ldyz reknu, co delam, vetsina zenskych nevi, co to znamená. :mrgreen: Kazdopadne patrim do vzorku, ktery vi prd o rodicich a jejich zamestnani. Nezajima mne to. To jako kdyz nekdo nema prachy a zpozdi se se splatkou, tak doma reknete detem, ze jsou ty deti fuj? A jak se to vubec dozvite?

• Citovat
  • Upravit
27599
16.2.20 17:27
@lolink píše:
Vyhoda meho zamestnani je, ze ldyz reknu, co delam, vetsina zenskych nevi, co to znamená. :mrgreen: Kazdopadne patrim do vzorku, ktery vi prd o rodicich a jejich zamestnani. Nezajima mne to. To jako kdyz nekdo nema prachy a zpozdi se se splatkou, tak doma reknete detem, ze jsou ty deti fuj? A jak se to vubec dozvite?

a co děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
16.2.20 17:54

@ka2ka zavadeni a kvalifikace specialnich procesu

• Citovat
  • Upravit
27599
16.2.20 18:02
@lolink píše: