Zůstala jsem sama se synem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolink
16.2.20 22:16
@berďana píše:
Hm…na jaké chodbě? Tam přeci je i ta vychovatelka😂. Podle tvého návodu bych to dítě musela jít obléct ven. Jinak, u nás se děti pohybujì volně po celé školce, jak se jim zachce😉. Jen ven sd sami nedostanou, protože to je jištěné zvonkem. Jinak, já se nikdy na lidi zhora nedívala a dívat nebudu, nemám ale pochopenì pro to, že máma a táta hulí ale pro dítko na oběd už nemají. Pokud ty s tím souhlasíš, jak to tu i obhajuješ, tak jsi asi taky jedna taková,,jednoduchá soc. a, co si nezaslouží ani mojí reakci. A pokud se zastáváš lidí, co neplatí školku, tak by mě zajímalo, kolikrát už jsi jí nezaplatila ty, když to bereš jako,, no jo, stane se, nooo".
Neříkám tím, že se nikomu nemůže nic stát. To jo, stane se. Jednou! Po druhé už snad ne, ne? Pro to bude mít pochopení každej.
Jinak, můžeš si takovou práci klidně zkusit. Pracuješ třeba od 8 do 17.30 do večera nebo od 7 do 16.30 do večera a opravdu tě bude zajímat, komu hlídáš děti vlastně zdarma a komu ne :nevim:. Nebo pracuješ ty zadara? Já třeba bych zadara nedělala nooo :think:

8o tak to je moc. No nic. Take se omlouvam za odboceni tematu zakladatelce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14596
16.2.20 22:19

No odbočeno sice bylo dost, ale aspoň si z toho zakladatelka může vzít ponaučení, že školku bude muset vybrat takovou, kde jsou učitelky a vychovatelky s profesionálním přístupem a ne takové, co nepoví jen to, co náhodou neví. Toto fakt nemá obdoby ani v naší „vidlácké“ školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.20 22:30

Kamarádka byla v podobné situaci, taky 5 let. Klukovi byly asi dva roky. Hodně ji pomohli rodiče. Ale čekat nevydržela, asi po dvou letech si našla přítele a toho má kluk jako za tátu. S tím pravým tátou se skoro nestýkají, syn už je dospělý a nestýká se ani s babičkou a dědou a sestrou od táty /všechno slušní lidé vš vzdělaní/. Co je pozitivní, tak že ten otec ve vězení dostal rozum a žije řádný život, pracuje, oženil se a má další dítě.

• Citovat
  • Upravit
148332
16.2.20 23:51
@Michelle_M píše:
No odbočeno sice bylo dost, ale aspoň si z toho zakladatelka může vzít ponaučení, že školku bude muset vybrat takovou, kde jsou učitelky a vychovatelky s profesionálním přístupem a ne takové, co nepoví jen to, co náhodou neví. Toto fakt nemá obdoby ani v naší „vidlácké“ školce.

To je fakt. Aspon se může připravit na to, jak se někde můžou matky či zaměstnanci školky chovat.
I když, je to těžký no někdy. Moji dcery kamarádka má dítě v první třídě a teď na třídních schůzkách řešili, že si děti nechtějí hrát s jednim dítětem, nikdo s ním nechce sedět, prý se mu smejou že má blbý svačiny, jestli suchý rohlík nebo co, nevím přesně, prý se mu smejou že smrdí a má žlutý zuby a podobně. A paní učitelka se jala rodičům vysvětlovat, jak mají dětem domluvit, aby to dítko neodstrkovaly a kamarádili s ním atd atd…podle mě by spíš těm rodičům onoho dítka, kteří samozřejmě na schůzky nedorazili že, měli domluvit, aby se o dítě lépe starali, místo cigár kupovali děcku poradny svačiny a naučili ho čistit si zoubky.
To dítě za to může ze všeho nejmíň, ale ti spolužáci taky.Tady paní učitelka chce něco po špatné straně barikády.
Omlouvám se taky za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.2.20 00:26

Nic strasnyho neudelal, ale bude brucet 5 let? Aha.
Kazdopadne situace hrozna a drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65041
17.2.20 07:24

@Anna766 no tak já myslím, ze i tahle stranabarikady má udělat změnu, že učitelka není ta špatná. Pokud bude dítě postižené a nikdo s ním nebude chtít sedět, taky bude domlouvat jeho rodičům? A posmivat se decku za svačinu? To jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
17.2.20 07:36

@Anna766 hm. My mame dite ve skolce, ktere neumerne slinta a nosi divne obleceni. Take ma matku, ktera na nej pece. Syn si s nim hraje, dite za to nemuze, coz pochopil i muj temer petilety. Myslim si, ze decka ve skole by mohly pochopit, ze dotycne dite nemuze ani za svaciny ani za to za zlute zuby. Takze ucitelcin apel i chapu.

• Citovat
  • Upravit
DORYnka
17.2.20 07:46

Nečetla jsem ostatní komentáře, ale zvládnout to zvládneš protože ti nic jiného nezbývá.. Taky jsem byla se synem sama a měla jsem krásnou mateřskou moc jsme si to užili.. Držím palce ať se mate dobře a přítele pustí treba po půlce :hug:

• Citovat
  • Upravit
27599
17.2.20 09:51

@Anna766 hmm a jak víš že s rodiči nemluvila? Hele ona to dělá dobře děti musí pochopit, že se nemají nikdy, nikomu a za nic posmívat tohle vtloukám dětem od mala do hlavy. U nás učitelka praktikuje to že každý měsíc děti prohází a sedí měsíc s někým jiným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148332
17.2.20 15:34

@ka2ka rodiče na schůzky nepřišli. Takze s nima nemluvila. A podle mě by s nimi měla pohovořit nejdřív. A pak až promluvit s dětmi, že onen spolužák za své rodinné prostředí nemůže a aby s ním kamarádili, nebo to nějak zkusit s dětmi probrat.
Vyčinění rodičům ostatních dětí mi moc fér nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
17.2.20 15:39
@Anna766 píše:
@ka2ka rodiče na schůzky nepřišli. Takze s nima nemluvila. A podle mě by s nimi měla pohovořit nejdřív. A pak až promluvit s dětmi, že onen spolužák za své rodinné prostředí nemůže a aby s ním kamarádili, nebo to nějak zkusit s dětmi probrat.
Vyčinění rodičům ostatních dětí mi moc fér nepřijde.

tak nevíš jestli s nimi neměla soukromou schůzku, obvykle se tohle neřeší před rodiči, ale soukromě teda, alespoň za nás to tak bylo. Tak rodiče primárně vychovávají děti a zrovna rodiče jako první si musí uvědomit, že za to dítě nemůže a vysvětlit to svým dětem. U syna v první třídě se pokusila část dětí posmívat jednomu z nich učitelka okamžitě zasáhla a vysvětlila jim kdo se choval správně a do ne a mě osobně učitelka říct že se naše dítě někomu posmívalo dostalo by doma pěkný dunaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148332
17.2.20 16:02
@ka2ka píše:
tak nevíš jestli s nimi neměla soukromou schůzku, obvykle se tohle neřeší před rodiči, ale soukromě teda, alespoň za nás to tak bylo. Tak rodiče primárně vychovávají děti a zrovna rodiče jako první si musí uvědomit, že za to dítě nemůže a vysvětlit to svým dětem. U syna v první třídě se pokusila část dětí posmívat jednomu z nich učitelka okamžitě zasáhla a vysvětlila jim kdo se choval správně a do ne a mě osobně učitelka říct že se naše dítě někomu posmívalo dostalo by doma pěkný dunaj
Řešila jsem ve škole podobnou věc. Dite nenosilo pomůcky, svačiny, kradlo to ostatním dětem, můj syn protože je moc hodný a takový ťunťa si s ním užil dost.Ten kluk neměl nikdy nic, hlavně že u nich doma všichni hulili.
A kdyby paní učitelka přišla za mnou jako matkou toho, co má všechno v pořádku a, chtěla po mě abych synkovi domluvila, aby byl na toho chudáka druhého hodný a půjčoval mu pomůcky a kamarádil se s ním(syn se ho bál, tak se mu vyhýbal) tak bych teda moc smířlivá nebyla, to se nezlob.
Ano, to dítě za to nemůže že má rodiče na baterky, to nepopírám. Ale ani ty druhé děti za to nemůžou. A tímto nechci říct, že vysmívat se někomu je správné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
17.2.20 16:25

@Anna766 on sikanoval tveho syna. Tady kolektiv sikanuje zanedbanyho kluka. Ja v tom proste rozdil vidim.

• Citovat
  • Upravit
148332
17.2.20 20:16
@lolink píše:
@Anna766 on sikanoval tveho syna. Tady kolektiv sikanuje zanedbanyho kluka. Ja v tom proste rozdil vidim.

Oni to dítě nesikanuji.Jen se ho straní, nechtějí s ním sedet a pod. Pani učitelka to řeší, to mi přijde v pořádku, je vsimava a má svou práci a ty děti evidentně ráda. Ale tady jde o to, že to řeší na špatné straně. To je to, co nechápete.
Mě je samozřejmě dítěte líto, někteří lidé by ty děti ani neměli mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.2.20 21:48

@berďana No a o předplacení si Netflixu jsi neuvažovala? Protože to máš všechna dramata v klidu doma u telky a nemusíš kvuli tomu špízovat uší jak netopejr ve školce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí