Zůstala jsem sama se synem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
15.2.20 02:29

Tak předně babičce vyřídit příspěvek na péči když se o ni staráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
15.2.20 03:12

Já bych tedy s kriminálníkem nebyla. Sorry. Vím, že to není to, co chceš slyšet, ale to by u mě nepřipadalo v úvahu. Navíc, děvče, 5 leg je dlouhá doba. Doufám, že potkáš jiného, hodného chlapa, který bude tvému dítěti dobrým a hodným otcem. Za 5 let se ti vrátí totiž cizí chlap a navíc trestanec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.2.20 07:45

Chtele bych po tom vytecnikovi, aby se snazil i v base zaradit do pracovniho procesu a posilal nejake penize.
A jak psala @varenevejce, vyridit prispevek na peci a popremyslet, jaj zapojit zbytek rodiny, aby sis taky mohla nekdy odfrknout. Ono casem non-stop pece o batole a dementni babicku bude jizdenka do Bohnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122146
15.2.20 07:55

Alespoň ze začátku potřebuješ pomoc. Neboj se říct třeba svým rodičům. Důležitá, alespoň u mě, a to jsem zůstal s malou v jejich necelých dvou letech, je fungující širší rodina. Hodně fyzických i psychických sil. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
15.2.20 09:28
@marcellia píše:
A to ti prijde vhodny ji jeste poslat vysmesnej smajlik s kytkou? To jsi fakt bajecna :zed:

Není to výsměšný smajlík, poslala jsem jí ho na podporu, protože to budou mít těžké, květinka přeci nikoho neurazí, takže klid.Asi by nikdo nechtěl být v situaci této maminky. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.20 10:28

Nebylo to nic strasneho, jenom dostal 5 let…
proc ho uz ted omlouvas?

zvladnes to, neboj. jenom budes muset zatnout zuby, lehke to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.20 10:36
@berďana píše:
Já bych tedy s kriminálníkem nebyla. Sorry. Vím, že to není to, co chceš slyšet, ale to by u mě nepřipadalo v úvahu. Navíc, děvče, 5 leg je dlouhá doba. Doufám, že potkáš jiného, hodného chlapa, který bude tvému dítěti dobrým a hodným otcem. Za 5 let se ti vrátí totiž cizí chlap a navíc trestanec :nevim:

no nevim… jako chlapovi by me představa vychovavat dite nejakymu kriminalnikovi nelakala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
15.2.20 11:42
@toma0105 píše:
Není to výsměšný smajlík, poslala jsem jí ho na podporu, protože to budou mít těžké, květinka přeci nikoho neurazí, takže klid.Asi by nikdo nechtěl být v situaci této maminky. :kytka: :kytka:

No, jenze tvuj prispevek ji tezko asi uklidnil nebo povzbudil, spis jsi ji jeste vic shodila, a nechapu absolutne, proc pises, ze deti ve skolce se budou malymu pak smat. Jako myslis, ze ty decka se dozvedi, ze ma tatu v lochu, a pak bude tercem posmechu? Trochu sci-fi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
15.2.20 11:48
@marcellia píše:
No, jenze tvuj prispevek ji tezko asi uklidnil nebo povzbudil, spis jsi ji jeste vic shodila, a nechapu absolutne, proc pises, ze deti ve skolce se budou malymu pak smat. Jako myslis, ze ty decka se dozvedi, ze ma tatu v lochu, a pak bude tercem posmechu? Trochu sci-fi ne?

trošku naivní samozřejmě se to dozvědí oni rodiče si pozor na pusu nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
15.2.20 11:52

Zvladnes to, budes muset. Muj ex zmizel kvuli dluhum ze dne na den a zustala jsem s malym sama. Zacatky byly tezke ale ted uz to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
15.2.20 12:44
@Pan Svobodomyslny píše:
no nevim… jako chlapovi by me představa vychovavat dite nejakymu kriminalnikovi nelakala…

To chápu, ale…za to dítě nemůže a pokud bude ten chlap zakladatelku mít rád, nebude to až tak řešit. Hmmm…možná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.2.20 12:54
@Anonymní píše:
@Bábrdl Což o to já bych si jí i předcházela ale ona by to stejně zapomněla je ve 3 stadiu demence a s manželem jsme se o ní starali :(

Tak předně si pro babičku vyběhej příspěvek na péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
16.2.20 00:34
@ka2ka píše:
trošku naivní samozřejmě se to dozvědí oni rodiče si pozor na pusu nedávají

Jo jasne, a ty rodice se to dozvedi jak? A pak jsou tak pitomi, ze o tom budou mluvit pred svym deckem, a to bude tak chytry, ze se dovtipi, o kom konkretne se bavej. Nasledne prijde druhy den do skolky, a tam to vsechno rekne. A vsechny deti to bude hrozne zajimat, kdyz nektery ani nevedi, co to vezeni je. Tak se budou ptat pani ucitelky, a ta jim vse ochotne vysvetli. Tak…urcite :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
16.2.20 00:42
@marcellia píše:
Jo jasne, a ty rodice se to dozvedi jak? A pak jsou tak pitomi, ze o tom budou mluvit pred svym deckem, a to bude tak chytry, ze se dovtipi, o kom konkretne se bavej. Nasledne prijde druhy den do skolky, a tam to vsechno rekne. A vsechny deti to bude hrozne zajimat, kdyz nektery ani nevedi, co to vezeni je. Tak se budou ptat pani ucitelky, a ta jim vse ochotne vysvetli. Tak…urcite :roll:

Tak to by jsi se divila teda. Já věděla o půlce školky, kdo co dělá, jestli je adoptovanej, kdo z rodičů bere drogu…, prostě mě to jako matku zajímalo, nooo. Jinak, moje dcera dělá ve školce. Oni ví fakt skoro všechnooo ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
16.2.20 00:55
@berďana píše:
Tak to by jsi se divila teda. Já věděla o půlce školky, kdo co dělá, jestli je adoptovanej, kdo z rodičů bere drogu…, prostě mě to jako matku zajímalo, nooo. Jinak, moje dcera dělá ve školce. Oni ví fakt skoro všechnooo ;) :pankac:

Jasne, takze vlastne mistni kelisky to ochotne roznesou, nasledne deti mezi sebou, vcetne tech nejmensich, a cela skolka se bude posmivat tomuhle prckovi, a davat mu to najevo, proste sikana. Tak to byl vazne hnus.
A nechapu, proc se to tady zakladatelce neco takovyho predhazuje. Jako aby se stresovala uz ted pro jistotu. Parada, proc si jeste nekopnout :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí