Zůstala jsem sama se synem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebambule
16.2.20 21:07
@berďana píše:
Ja drbny? :lol:, my si dávaly děti i do školky, i domů :lol: :lol: :lol:. Klidně i na celé víkendy. Neirážej mě. Já tě také neurážím. Pokud máš určitej názor, napiś ho prosím jako člověk a ne jako pr.se, jak to děláš ty.

Napsala jsem ho úplně normálně, nemusíš mě poučovat. Ze pases po soukromí rodičů děti ze skolky nemá nic společného s mateřstvím. Příště ještě vic smajliku, prosim, abych náhodou nezustala na pochybách, ze jsem to trefila. Mmch. z tvych příspěvků úplně čiší takový to kadrovactvi. Brr…

• Citovat
  • Upravit
lolink
16.2.20 21:25
@lebambule píše:
Napsala jsem ho úplně normálně, nemusíš mě poučovat. Ze pases po soukromí rodičů děti ze skolky nemá nic společného s mateřstvím. Příště ještě vic smajliku, prosim, abych náhodou nezustala na pochybách, ze jsem to trefila. Mmch. z tvych příspěvků úplně čiší takový to kadrovactvi. Brr…

Ze ty mas keru pomalu na zadku? :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
lolink
16.2.20 21:29
@berďana píše:
Vyklidit pole nemůžeš, protože si přebíráš dítě, oblékáš ho, nebo dostáváš jiné informace od vychvatelky…
A pokud žádná máma nechce, aby její dítě nedostalo oběd, tak ho musí snad zaplatit. Tak to vidím já. Koneckonců má za dítě zodpovědnost ona a jeji partner.
Jinak, budeš ty řešit její problém? Věř mi, nebudeš.
Ty vychovatelky ale taky takhle nereagujou, pokud se to stane vyjímečně, ale u některých rodičů se to stává furt. Hlavně, že maj třeba cígo u huby nebo tetování pomalu i na zadku. Na to peníze mají :nevim:
:mrgreen: ale muzu. Oblecu ho cestou na chodbe. Take se mi to stalo. Ne sice u neplaceni, v jine situaci, ale stalo. A uplne nesnasim tyhle drbny. Co resi kazdy prd, do kterych jim nic neni. Takovy ty, co se na lidi divaji z patra.
  • Citovat
  • Upravit
lebambule
16.2.20 21:39
@lolink píše:
Ze ty mas keru pomalu na zadku? :mrgreen: ;)

A to zas ne 😁
Ale taky nesnáším, když se řeší něco, co se mě netýká, prostě se klidim, ale jak vidíš, někde holt to NEJDE, no… aha… 😁

• Citovat
  • Upravit
lolink
16.2.20 21:41
@lebambule píše:
A to zas ne 😁
Ale taky nesnáším, když se řeší něco, co se mě netýká, prostě se klidim, ale jak vidíš, někde holt to NEJDE, no… aha… 😁
:mrgreen: takovy to pomale oblekani ditete, pokradmu sledovacka a natahovani usi? To je ti blby? Ale prosim te! Bys mela na sedanek s matkama pak velky tema! :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1163
16.2.20 21:44
@lolink píše: :mrgreen: ale muzu. Oblecu ho cestou na chodbe. Take se mi to stalo. Ne sice u neplaceni, v jine situaci, ale stalo. A uplne nesnasim tyhle drbny. Co resi kazdy prd, do kterych jim nic neni. Takovy ty, co se na lidi divaji z patra.

Hm…na jaké chodbě? Tam přeci je i ta vychovatelka😂. Podle tvého návodu bych to dítě musela jít obléct ven. Jinak, u nás se děti pohybujì volně po celé školce, jak se jim zachce😉. Jen ven sd sami nedostanou, protože to je jištěné zvonkem. Jinak, já se nikdy na lidi zhora nedívala a dívat nebudu, nemám ale pochopenì pro to, že máma a táta hulí ale pro dítko na oběd už nemají. Pokud ty s tím souhlasíš, jak to tu i obhajuješ, tak jsi asi taky jedna taková,,jednoduchá soc. a, co si nezaslouží ani mojí reakci. A pokud se zastáváš lidí, co neplatí školku, tak by mě zajímalo, kolikrát už jsi jí nezaplatila ty, když to bereš jako,, no jo, stane se, nooo".
Neříkám tím, že se nikomu nemůže nic stát. To jo, stane se. Jednou! Po druhé už snad ne, ne? Pro to bude mít pochopení každej.
Jinak, můžeš si takovou práci klidně zkusit. Pracuješ třeba od 8 do 17.30 do večera nebo od 7 do 16.30 do večera a opravdu tě bude zajímat, komu hlídáš děti vlastně zdarma a komu ne :nevim:. Nebo pracuješ ty zadara? Já třeba bych zadara nedělala nooo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
16.2.20 21:49
@lolink píše: :mrgreen: takovy to pomale oblekani ditete, pokradmu sledovacka a natahovani usi? To je ti blby? Ale prosim te! Bys mela na sedanek s matkama pak velky tema! :mrgreen:

Hele ja ani nevím, jak se jmenuji ostatní děti, a to uz tam malej chodi druhej rok. Učitelky jsem mela popletený, jmenuji se přesně obráceně, to mi trvalo taky nějakou dobu. Na nástěnce vždycky jen skouknu co je treba zaplatit a kdy se smradata foti, aby nesel jak vagus. A nejšťastnější jsem, kdyz je satna PRÁZDNÁ. Ja mam svuj život mimo školku, stejně tak kamarádky své i kamarady malyho. Nikdy jsem si nehledala přátele jakoby z donuceni, což podle me v tomhle kolektivu jinak skoro byt nemůže - az na vyjimky. Navic nejsem úplně přátelskej typ hned s kazdym a ne, opravdu mě nezajímají ostatní rodiče, je mi sumak co kdo dela a jestli dluží za obedy. Nevím jak moc bych se musela praštit do kebule, aby me to zajimat začalo. A ze to zajímá někoho jinyho? Ok, ale at to přizná na ferovku a nehraje to na nějakou ctnostnou starost o ratolest. :roll:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.2.20 21:52
@berďana píše:
Hm…na jaké chodbě? Tam přeci je i ta vychovatelka😂. Podle tvého návodu bych to dítě musela jít obléct ven. Jinak, u nás se děti pohybujì volně po celé školce, jak se jim zachce😉. Jen ven sd sami nedostanou, protože to je jištěné zvonkem. Jinak, já se nikdy na lidi zhora nedívala a dívat nebudu, nemám ale pochopenì pro to, že máma a táta hulí ale pro dítko na oběd už nemají. Pokud ty s tím souhlasíš, jak to tu i obhajuješ, tak jsi asi taky jedna taková,,jednoduchá soc. a, co si nezaslouží ani mojí reakci. A pokud se zastáváš lidí, co neplatí školku, tak by mě zajímalo, kolikrát už jsi jí nezaplatila ty, když to bereš jako,, no jo, stane se, nooo".
Neříkám tím, že se nikomu nemůže nic stát. To jo, stane se. Jednou! Po druhé už snad ne, ne? Pro to bude mít pochopení každej.
Jinak, můžeš si takovou práci klidně zkusit. Pracuješ třeba od 8 do 17.30 do večera nebo od 7 do 16.30 do večera a opravdu tě bude zajímat, komu hlídáš děti vlastně zdarma a komu ne :nevim:. Nebo pracuješ ty zadara? Já třeba bych zadara nedělala nooo :think:

Ty máš dost, prej neurazejte me a pak tady rozjedes takovej cirkus… Hezky se odkopavas a navíc jsi dost mimo.
Nikdo nerika, že je ok neplatit za obedy, ale ze neni ok cmuchat, kdo z rodičů plati a neplatí. Do toho tobě nic není, i když mas nejakej popletenej pocit, ze je. Neni.

• Citovat
  • Upravit
1163
16.2.20 21:56
@lebambule píše:
Napsala jsem ho úplně normálně, nemusíš mě poučovat. Ze pases po soukromí rodičů děti ze skolky nemá nic společného s mateřstvím. Příště ještě vic smajliku, prosim, abych náhodou nezustala na pochybách, ze jsem to trefila. Mmch. z tvych příspěvků úplně čiší takový to kadrovactvi. Brr…

No, hlavně, že víš ty, co má s mateřstvím co společného :lol:.
Třeba, jak nezaplatit oběd a ušetřit, nebo jak nezaplatit školku,… usuzuji podle tvé reakce na mé příspěvky.
Až ti bude chtít dítě navštívit kamaráda ze školky a ty budeš vědět, že nemají ani na obědy, dovolíš mu tam jít? Nebo ho jako sociálně myšlený člověk pošleš ke kámošovi s nákupem?
Pokud budeš vědět, že otec dítěte bere drogu, pustíš tam tvé dítko také, že? Jen ať si tam hraje, nooo. U nás ve školce bylo i dítě, kterého otec zneužil malou holčičku a byl na svobodě. Ach, podle tvého názoru bych tam moje dítě také mohla poslat :nevim:. Ach neeee, já zapoměla. My byly jen drbny, co drbaly a naše děti nám vlastně byly fuk, že? Gratuluju.
A teď počítej smailíky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
16.2.20 22:01

@lebambule @berďana holky, ale vy se tu spolu regulérně štěkáte, ale naprosto spamujete zakladatelky diskusi, kde se fakt nejedná o to, jestli ostatní matky ví, kdo neplatí školku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
16.2.20 22:02
@berďana píše:
No, hlavně, že víš ty, co má s mateřstvím co společného :lol:.
Třeba, jak nezaplatit oběd a ušetřit, nebo jak nezaplatit školku,… usuzuji podle tvé reakce na mé příspěvky.
Až ti bude chtít dítě navštívit kamaráda ze školky a ty budeš vědět, že nemají ani na obědy, dovolíš mu tam jít? Nebo ho jako sociálně myšlený člověk pošleš ke kámošovi s nákupem?
Pokud budeš vědět, že otec dítěte bere drogu, pustíš tam tvé dítko také, že? Jen ať si tam hraje, nooo. U nás ve školce bylo i dítě, kterého otec zneužil malou holčičku a byl na svobodě. Ach, podle tvého názoru bych tam moje dítě také mohla poslat :nevim:. Ach neeee, já zapoměla. My byly jen drbny, co drbaly a naše děti nám vlastně byly fuk, že? Gratuluju.
A teď počítej smailíky :jazyk:

Né, pomoc, tohle fakt nedavam. Sorry.

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.2.20 22:03
@stinga píše:
@lebambule @berďana holky, ale vy se tu spolu regulérně štěkáte, ale naprosto spamujete zakladatelky diskusi, kde se fakt nejedná o to, jestli ostatní matky ví, kdo neplatí školku :nevim:

To jsem zrovna chtela zmínit. Sorry zakladatelce, nechala jsem se unest. Končím. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
76352
16.2.20 22:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
16.2.20 22:13
@stinga píše:
@lebambule @berďana holky, ale vy se tu spolu regulérně štěkáte, ale naprosto spamujete zakladatelky diskusi, kde se fakt nejedná o to, jestli ostatní matky ví, kdo neplatí školku :nevim:

Pravda. Zakladatelce se omlouvám, že jsme tak blbě odjely od jejího tématu. Sorry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
16.2.20 22:14
@lebambule píše:
Hele ja ani nevím, jak se jmenuji ostatní děti, a to uz tam malej chodi druhej rok. Učitelky jsem mela popletený, jmenuji se přesně obráceně, to mi trvalo taky nějakou dobu. Na nástěnce vždycky jen skouknu co je treba zaplatit a kdy se smradata foti, aby nesel jak vagus. A nejšťastnější jsem, kdyz je satna PRÁZDNÁ. Ja mam svuj život mimo školku, stejně tak kamarádky své i kamarady malyho. Nikdy jsem si nehledala přátele jakoby z donuceni, což podle me v tomhle kolektivu jinak skoro byt nemůže - az na vyjimky. Navic nejsem úplně přátelskej typ hned s kazdym a ne, opravdu mě nezajímají ostatní rodiče, je mi sumak co kdo dela a jestli dluží za obedy. Nevím jak moc bych se musela praštit do kebule, aby me to zajimat začalo. A ze to zajímá někoho jinyho? Ok, ale at to přizná na ferovku a nehraje to na nějakou ctnostnou starost o ratolest. :roll:

Tohle mam uplne stejne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí