Sami na Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12890
14.12.19 20:34
@Lucc23 píše:
@Sany80s nebyl takovy. Od te doby, co je to jejich do toho dava maximum casu. Kdyz mu rikam at praci zmeni a travi vice casu s nami, odpoved je jen to ze nikde mu nedaji prijem jaky ma tady.

A na otázku, zda si cení víc těch peněz nebo tebe a syna ti odpověděl co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.12.19 20:34

A nemáte nějakou rodinu blízko, já asi tatko zůstat s dětmi sama, tak se asi domluvim a budu u babičky s dědou..
Jako možná to vyzní, jako dělání naschválu, ale na druhou stranu sedět doma a čekat, jeslti se někomu zachce domů a i tpro to dítě by to bylo rozhodně lepší u prarodičů, že se uvidí s tátou druhý den, jak zavřenou s maminkou, na které vidí, že je prostě -plačtivá, a nebo neštastná… dítě to stejně pozná..

Příspěvek upraven 14.12.19 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.12.19 20:35

To uz jsem navrhovala nekolikrat. Letos to tak domluvene bylo
Ze prijde v 17:00 a na veceri bude s nami. Cekali jsme do 19:00 s malym a neprisel. Takove sklamani uz nechci. Tak jsem mu proste dala ultimatum. Bud als nami bude od rana nebo vubec. Nechci se s nim domlouvat na nejakym case, kdyz loni jsme jem „cekali“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.12.19 20:37

@Sany80s ceni si pry nas, ale chce nas zabezpecit. To pro me ale vse neni, kdyz s nami neumi byt ani jeden den z roku poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880

@Lucc23 moc mě to mrzí no.. že mu ani neni líto toho děcka, když to tak napíšu, tak je to fakt smutné takové chování..
Ale je vidět, jak peníze mění lidi.. Ono jako i tak si dobrá, že si přistoupila na jezdění tak dlouho, myslím, že kdejaká by to nezkousla.. i co se týká s pomocí na Vánoce, přípravy, stromek atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Přítel taky bude v práci, ale já s tím nic udělat nemůžu a on taky ne..naštěstí on teda snad v osm večer přijede a teprve budeme večeřet a půjdeme ke stromečku…Syn má 6 let, bude děs vydržet s ním tak dlouho-uz teď se na to psychicky pripravuji-co 5 minut otázka kdy prijede táta atd… Rozdíl je opravdu v tom, že ten tvůj si to zvolí sám a to je fakt smutné :( kdyby aspoň kvůli tomu dítěti :( nevím, co bych delala :( :think:

• Citovat
  • Upravit
2922
14.12.19 20:39

Počkej já tomu nerozumím, on má rodinou firmu a jezdí za 100 procentní příplatek? Tak kdo ho platí?
Jako u taxikáře bych to netolerovala. Kdyby byl doktor, hasič nebo něco podobnýho, tam se s tím musí počítat. Ale taxikář. To bych byla sakra naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
14.12.19 20:40

Pochopila bych to u zamestnání, kde to jinak nejde, ale u taxikáře fakt ne. Ani peníze by mi za to nestály. Ale možná taky záleží na finanční situaci. Pokus jste v něajaké tísno, třeba se snaží nahonit peníze, kde to jde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Lucc23 píše:
Je mi z toho popravde do place. Vztah nam diky jeho praci ppstupne krachuje z me strany, on si mysli ze je cse v poradku. I kdyz vi, ze ja uz na to nemam :,(

A bez toho výdělku na Štědrý den budete mít problémy? Já jsem zvyklá na směnování partnera ve svátek i v pátek. Ale je na něm vidět, že ho to mrzí. Raduje se, když na něj Vánoce nevyjdou. Protože výměna s kolegy nehrozí, nikdo nechce být na svátky v práci.
Brala bych to jako velkou podpásovku. A hodně bych se zlobila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12890
@Lucc23 píše:
@Sany80s ceni si pry nas, ale chce nas zabezpecit. To pro me ale vse neni, kdyz s nami neumi byt ani jeden den z roku poradne

Peníze, které vydělává vám stačí tak tak nebo máte dost navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.12.19 20:41

@Netopýr1 to co si vydela, vyjezdi mu de do kapsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16139

A jinak pracuje kolik dnů v týdnu? Pro jeho dítě je Štědrý den nejkrásnější den v roce. To bych mu radši navrhla, ať obětuje klidně 4 víkendy během roku (které mu nebudu vyčítat) a tím si vydělá bohatě za ten Štědrý den.
Vy máte nějaké dluhy nebo jste bez rezervy, že má takový pocit, že musí vydělávat, co to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154

@Sany80s vystaci a dokazem si i usetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
14.12.19 20:42

A už vůbec nechápu, jak si mohl dovolit se s vámi domluvit na čase a pak nepřijít. Tohle se u nás nepěstuje Vánoce nevánoce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.12.19 20:43

@zrcadlo dela kratky, dlouhy tyden. Nemame dluhy, nic. Proste mu jen dela dobry pocit ze ma.doma dost penez nebo uz si to neumim vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová