Samovolný potrat doma nebo ne 9+2

8.3.24 12:38

Samovolny potrat doma nebo ne 9+2

Dobrý den, včera jsme byla na pohotosti kvůli toho ze krvacim bohužel mi byl zjištěny ZP bez srdíčka takže mi doktor říkal ať přijdu k pondělí na revizi ale po te kontrole včerejší jsem měla celou noc šílené bolesti během hodiny třeba 20× za sebou první se to dalo ale potom celou hodinu jsem myslela ze chcipnu furt se mi chtělo na velkou nakonec jsem sla a jak jsem byla na velke tak jsem trochu zatlačila a něco ze mě vypadlo bohužel nevím co protože jsem byla na velký a nevidela jsem tam toho moc. Stále jsem nejela do nemocnice protože potom už to nebylo hrozny ty bolesti jakoby to přešlo bolelo trochu břicho pak jsem usla po několika minutách konečně teď jsem se probudila bolesti až moc takové nemám teď krvacim o dost více něco jako menstruace :mrgreen:
Ale jsem úplně na nervy protože chlap mi říká ze máme okamžitě už jet do nemocnice ale já se tam úplně tak bojím mám strašný panický ataky s nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.3.24 12:40

Stalo se mi neco podobného. Zajed k doktorovi a on se přes utz podívá jestli jsi čistá a nebo musíš na revizi. Ale pokud po tom co z tebe neco vypadlo, jsi cítila velkou úlevu tak to nejspíš odešlo cele samo
Do nemocnice určitě jed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.24 12:43

@Natalie719 dobře tak určitě pojedu sice jsem už cela vyklepana blbě mi je ale proste budu muset to překonat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.24 12:45

@Zuzana1922A budete to mít aspoň za sebou. Stejně by vás to čekalo. Držím pěsti a vaši ztráty je mi lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.24 12:53

Mně se to stalo přes mnoho lety. Samovolně potrat doma cca 10-11 tt. Nevyhla jsem se po revizi. Ale pro mě byl důležitý ten proces potratů doma a rozloučení se. :kytka:

Ještě se mi to stalo doooost před tím a tam to krvácení nebylo tak hrozny po, ale nepřestávalo. Ale revizi jsem se nevyhla taky.

• Citovat
  • Upravit
4114
8.3.24 14:07

Jestli se chceš revizi opravdu vyhnout, tak nikam nespěchej. Samozřejmě za předpokladu, že nekrvácíš dramaticky a nemáš teplotu. Jinak podle mě hrozí, že ti ji „pro jistotu“ udělají. Potratila jsem doma třikrát, probíhalo to podobně, jako ty popisuješ, a asi po dvou dnech jsem vždy šla na kontrolu ke své lékařce, která na utlrazvuku už jen konstatovala, že se děloha dostatečně vyčistila. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.24 16:01

@Hibou nejradši bych se tomu vyhla jediné co mám to je to ze večer jsem měla ty extrémní bolesti a teď jenom trochu bolí břicho a to fakt úplně minimálně krev no já nevím možná je to horší než ms ale nemyslím si ze je to tak strašný netecu v kuse a neměním vložky co hodku takže asi to tak strašný není jen třeba jak lezim 3h tak potom vztanu a je toho víc jinak ne. Teď jsem třeba byla na wc skoro ani kapka říkám divny chodím po bytě a najednou něco cítím jdu na wc a úplně krevní sraženina velká asi 15mm.

Takže doufám ze to dneska v noci preziju nechci nikam spěchat sice už několik hodin říkám ze už jdu do nemocnice na kontrolu a stále nic pokaždé když chci jít tak buď mi je zle nebo mi buši srdce potom motá hlava já už si nevyberu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
8.3.24 16:21

Ty bolesti byly jak se vylučovalo to embrio..pokud to bylo ono, ale nejspíš jo když se ti pak ulevilo…pokud nemáš velké bolesti teď a nijak extra nekrvacis nikam nejezdi.. v pondělí zavolej svému lékaři a popis mu to, nebo tam rovnou zajeď…každopádně na revizi si myslím nutné nemusis. řekla bych že to odešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.24 16:27

@Vladusxx no jakoby popsala bych to tak ze jsem ty bolesti měla extrém nevěděla jsme jestli chci na velkou nebo to je ta bolest celou dobu to bylo hrůza a po te co jsem sla na wc bylo mi lip u toho jsem udělala i druhou potrebu a rovnou i ze mě to vyletelo.
No koukám teď prave na čísla do nemocnice ze bych tam zavolala a zeptala bych se jestli mám přijet nebo počkat když je teď vše v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
8.3.24 16:35

Tak na jednu stranu píšeš že do nemocnice nechceš že z tohoto máš panické ataky na stranu druhou to řešíš vlastně od rána ale teď po pracovní době tam chceš volat jestli nemáš přijet.. :roll:
na 99% ti řeknou abys přijela…proč? Protože po telefonu te nikdo nevyšetří a v dnešní době kdy se každej zdravotník boji žaloby za zanedbání péče…a udělají ti tu revizi kterou ty nechceš…za mě pokud nějak extra nekrvacis a nemas velké bolesti to do pondělka vydrží…nejspis už budeš i dostatečně vyčištěná a nebudeš muset na zakrok…pokud bys ale začala hodně krvácet, měla opět velké bolesti, nebo se dostavila teplota tak to pak na pohotovost určitě ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.24 20:36

@Vladusxx nakonec jsem nikam nevolala a jela jsem tam abych měla trochu klid sice to byla pro mě hrůza ale už vím potrat proběhl dostala jsem injekci a v pondělí kontrola pokud bude všechno v pořádku tak revize nemusí být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.3.24 07:43

Měl to někdo podobné? v 8 TT se zjistilo, že tehotensvi odpovídá 6+4,domluveno samovolný potrat, že by to mělo dojít do pár dni, ale do týdne jen že mě vypadla velká sraženina a na utz, že v děloze stále zůstává část, zase domluveno, že to zkusím sama a že určitě se rozkrvacim. Trvalo to tři týdny, kdy minulou sobotu sem začala mírně krvácet ve středu se to rozjelo až tak, že jsem strávila na WC a ve vaně snad 4 hodiny, tekla že mě proudem krev a občas hrozná sraženina nebo něco ani nechci popsat.Pak se to zmírnilo, stále krvácím, ale už stačí vložka na pár hodin. V úterý jdu na kontrolu. Myslite, že to bylo ono nebo se mám obávat, že přece tam ještě něco zůstalo. Bolesti jsem nějaké velké neměla, dali se to vydržet po těch 4 hodinách jen mě hodně bolel čípek ale to se do ráno spravilo.Piju kontryhel, četla sem, že je dobrý právě jak na začínající potrat tak i na vyčištění dělohy. Tak se chci zeptat zda to měl někdo podobné. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.3.24 12:39
@Iviinek píše: Více

Hele měla jsem to podobně teď. Kvůli bolestem jsem musela do nemocnice, ale to neznamená, že hned udělají revizi. Dali mi nějaké léky na bolest a nakonec misoprostol, aby to urychlili. Teď čekám jestli Hcg klesne, ale podle ultrazvuku se to vyčistilo. Revize je vždycky až poslední krok. Držte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty