Samovolný potrat - jak dlouho trvá krvácení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3071
6.8.12 16:48

samovolný potrat

Ahoj holky, jsem tu nová a jelikož dnes mi dr. zdělil verdikt samovolný potrat, tak s tím sama v sobě bojuju :roll: ale je to čerstvý a jednalo se o první těhotenství. Dnes jsem přesně 6+0 a ještě toho chudáka v sobě mám, páč doktor čeká, jestli TO vyjde ven samo. UFF. je to teda na mozek :zed: čekám, kdy začnu krvácet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
6.8.12 19:50

@Kubajzník

Ahoj, je to smutne, ale jak vidim caste. Ale myslim, ze muzes byt rada, ze Te dr. neposlal rovnou na revizi.

Tak snad to vse vyjde samo a budes moci pokracovat ve snazeni. Tedy jestli jste se snazili??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
6.8.12 20:32

armli

JJ, snažili :,( 8 měsíců. Snad to vyjde samo a všechno, nerada bych nějak pod kudlu. Bolí mě v podbříšku jako bych to měla dostat, tak snad. Tohle bylo první těhu, tak je všechno pro mě nové. Bohužel to nové zatím nic moc hezké. Jediné, co bylo fajn - ty dvě dálnice na těhu testu :) pak už to šlo všechno špatným směrem. Snad příště a doufám, že brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
7.8.12 08:31

@Kubajzník

neboj bude to dobre…ja to mam v sobotu dostat, tak jsem zvedava co bude.
Vubec se ted v sobe nevyznam :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
9.8.12 20:25

Tak holky…dr mi rekl ze 9den ms je normalni..jenze dneska je to 12den…porad krvacim..malo ale jo…a boli me bricho..ahc jo…a to mam vetsinou ovulaci 13den…proste to zkousime…serem uz na to…urcite praskal ta cysta…z toho to urcite krvaci…kramy jsme nikdy nemela vic jak 4dny..ach jo..kdo vi zda muzu vubec otehotnet..kdyz takhle spinim? na kyretaz proste nechci…mimino uz tam neni..hcg je na nule temer…ale ta cysta asi muze krvacet…pokud prasken..ale kolik dni? no uvidime…treba to prejde..pokud ne…urcite by me na kyretaz poslkal ale ja nechci..ne a ne…nejake leky na zastaveni krvaceni jsou?

• Citovat
  • Upravit
13535
9.8.12 20:58

@Babeta Šlingrová ty máš pořád takový problémy s tím? to je mazec no..já už jsem 15DC..ms dorazila přesně 28den a trvala 4 dny..nevím jestli pomohl kontryhel..myslím si, že jo..

jinak si myslím, že na zastavení něco je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.8.12 17:37

Ahoj…tak ja se hlasim, tyden me nepretrzite hrozne bolelo bricho, predevcirem to ustalo, ale uz jsem fakt mela strach co to je :roll:.

Menstruace zatim nikde, tak ja fakt vubec nevim :?:.

A mam i nejaky vytok nebo co, tak asi stejne zase budu na tu gyndu muset :evil:.
Uz mi je to trapne tam porad lozit, jako kdyby me to bavilo :mrgreen:.

A co u Vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
12.8.12 18:19
@armli píše:
Ahoj…tak ja se hlasim, tyden me nepretrzite hrozne bolelo bricho, predevcirem to ustalo, ale uz jsem fakt mela strach co to je :roll:.

Menstruace zatim nikde, tak ja fakt vubec nevim :?:.

A mam i nejaky vytok nebo co, tak asi stejne zase budu na tu gyndu muset :evil:.
Uz mi je to trapne tam porad lozit, jako kdyby me to bavilo :mrgreen:.

A co u Vas?

U mě v úterý nastalo krvácení a to fest, trvalo to do čtvrtka. Teď už jen tak špinim a zítra jdu na kontrolu kůli Hcg v krvi a zda mě teda „všechno“opustilo. Ve čtvrtek musím ke své Dr.GYN s infem, co se za posledních 10 dní stalo, páč jsem potratila, když byla na dovolené, takže o ničem neví :roll:
Když bude všechno OK, počkám kdy přijde MS a pak už asi na to s „taťkou“ zase vlítnem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.8.12 18:57

@Kubajzník
Tak to vypada slibne, kdyz jsi krvacet zacala a jeste k tomu docela kratkou dobu a uz to konci. Snad to je vse venku. Po me treba vubec hcg nechteli, tak se v tom vyznej :think:.
Ten muj potrat vlastne nebyl vubec jiny nez klasicke kramy. Jen doktor radil 3 mesice pockat a my s,,tatkou,, jsem to totalne ignorovali :oops: :mrgreen:, snad z toho nebude nejaky problem. Od potratu jsem to jeste nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
12.8.12 19:46
@armli píše:
@Kubajzník
Tak to vypada slibne, kdyz jsi krvacet zacala a jeste k tomu docela kratkou dobu a uz to konci. Snad to je vse venku. Po me treba vubec hcg nechteli, tak se v tom vyznej :think:.
Ten muj potrat vlastne nebyl vubec jiny nez klasicke kramy. Jen doktor radil 3 mesice pockat a my s,,tatkou,, jsem to totalne ignorovali :oops: :mrgreen:, snad z toho nebude nejaky problem. Od potratu jsem to jeste nedostala.

On asi každej Dr. má svůj postup a chtěj něco jinčího. Mě třeba zarazilo, že když v nemocnici věděli, že je to mé první těhu, tak se mě nikdo nezeptal, jak mi třeba je (?) jak to zvládám a podobně. prostě mi skorem nic neřekli, já ubulená jako želva strachy o prcka a jen suché tvrzení, že jde o SP, že s tim nic neudělaj a finýto. Takže druhej den pěkně nástup do práce a nezájem. Na jednu stranu to bylo i lepší, aspoń jsem neměla čas moc nad tim přemejšlet. Takže už se těším, až se má Dr.gyn vrátí a všechno jí to povim, u ní vim, že ona je „lidská“
Mě taky v nemocnici říkali 3 / 4 měsíce počkat, ale ignorovat to asi budu, jen počkám do těch prvních krámů a pak děj se vůle boží :lol: nejsem nejmladší, takže létama kolem sebe už moc rozhazovat nemůžu.
Tobě přeji, at to máš bez problémů :kytka: a třeba možná, že jsi to ještě nedostala může něco značit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.8.12 19:57

@Kubajzník
No oni ti doktori uz funguji jak pasy ve fabrice…narazit na,,citliveho,, doktora je uz asi problem.

Co to znamena nevim, ale testy mam pro jistotu doma nachystane :mrgreen:. Jestli bych ten potrat mohla pocitat stejne jako kramy, tak teoreticky jsem to mela dostat vcera :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
13.8.12 06:05
@armli píše:
@Kubajzník
No oni ti doktori uz funguji jak pasy ve fabrice…narazit na,,citliveho,, doktora je uz asi problem.Co to znamena nevim, ale testy mam pro jistotu doma nachystane :mrgreen:. Jestli bych ten potrat mohla pocitat stejne jako kramy, tak teoreticky jsem to mela dostat vcera :nevim:.

tak pokud ty bolesti přešli, asi bych ještě den dva počkala a když nic, tak už bych testovala jak vzteklá :pankac:, teprve podle výsledku bych lozila na gyndu. ikdyž, ono se to radí viď? :nevim: co člověk, to jinej případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
13.8.12 09:18

@Kubajzník
No tak ja to nevydrzela a testla rano :mrgreen:, ale bylo to negativni, tak cekam dal na kramy :?.
Ani nevim, jestli se mi ulevilo, nebo jestli je mi to lito :think:.

Jak jsi stara, jestli se muzu zeptat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.8.12 09:50

Ahoj,
tak jsem bohužel i já potratila v 18tt. Stalo se to minulý týden ve středu. Jako kdyby se zastavil čas. Od té doby nemám vůbec do ničeho chut. nejraději bych si nějak zalezla a už nevylezla. Strašně tě bolí a já neustále přemýšlím, čím jsem to mohla zavinit. Co jsem udělala špatně. Proč zrovna my.. Abych vůbec otěhotnila musela jsem podstoupit 2× IVF :-(.
Jdou mi furt slzy do očí. Manžel mne utišuje, že jsme to nemohli ovlivnit i to říkala doktorka, ale stejně mi to nedá…
Nevím jak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
13.8.12 10:10
@armli píše:
@Kubajzník
No tak ja to nevydrzela a testla rano :mrgreen:, ale bylo to negativni, tak cekam dal na kramy :?.
Ani nevim, jestli se mi ulevilo, nebo jestli je mi to lito :think:.Jak jsi stara, jestli se muzu zeptat? :oops:

aj, to je škoda :? tak to nezbývá než čekat. No stará ano,30 mi už bylo a potomek žádnej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty